I'm going to take a leap of faith 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'm going to take a leap of faith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oakpaw'
Member
I'm going to take a leap of faith DPKsfdL
Freedje
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oakpaw'
BerichtOnderwerp: I'm going to take a leap of faith   I'm going to take a leap of faith Icon_minitimedi 26 apr 2022 - 15:23

Nu dat hij wist hoe dat hij zijn pootjes kon bewegen, maakte Oakkit daar handig gebruik van door zo nu en dan eens weg te kruipen bij zijn moeder. Het werkte niet altijd: als zijn moeder wakker was, lag hij binnen de kortste keren weer terug tegen haar aan. Het leek er echter op dat ze deze keer niet wakker was. Oakkit duwde zichzelf onhandig wat met zijn kleine pootjes, in een andere richting. Zijn goudgele ogen namen de omgeving in hem op, maar hij zag niet veel omdat hij nog maar klein was. Hij had de lichte verhoging tussen het nest en de rest van de nursery echter niet verwacht en rolde redelijk komisch van het nestje af, waarbij hij met een plofje op het zachte mos terechtkwam. Een piepje ontsnapte zijn bek, maar voor de rest bleef hij stil. Zijn blik gleed gedesoriënteerd om hem heen en hij merkte dat hij zijn mama niet meer zag. Huh. Toch vulde het hem niet met angst, maar eerder met nieuwsgierigheid. Het katertje begon dan ook volop te kruipen door de nursery, nieuwsgierig zijnde naar deze nieuwe wereld om hem heen.

@Bluejay
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'm going to take a leap of faith
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: