Thistle! [AG] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Thistle! [AG]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Moderator
Thistle! [AG] E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1545
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Thistle! [AG]   Thistle! [AG] Icon_minitimezo 8 mei 2022 - 23:35


Hiya hiya. Na overleg met Babs is besloten om één van de dochters van Crystalstar en Smokegaze, Thistlepaw (-chaser), weg te geven!

Thistle! [AG] Unknown

Eigenlijk staat er vrij weinig over Thistlepaw vast, ze is nog niet heel duidelijk gevormd, en kan nog alle kanten op qua persoonlijkheid en levensverhaal! We laten de nieuwe speler dan ook graag creatief zijn in dit opzicht, en zijn graag leuke ideeën tegemoet komen.

Informatie over Thistle:

Alles, behalve een vage uitlijn van het karakter en het uiterlijk, is vrij voor de nieuwe speler. De enige eisen zijn een redelijk posttempo (laat in het begin geen maanden over topics heengaan), en een leuke aanmelding (hoeft totaal niet fancy te zijn c: ).

We kijken uit naar jullie aanmeldingen!

P.s.: de naam Thistlechaser staat ook niet vast, maar wordt wel door Babs aangeraden (;
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
Thistle! [AG] Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: Thistle! [AG]   Thistle! [AG] Icon_minitimeza 14 mei 2022 - 18:43

Thistlepaw
000 words
for name
Name Thistlepaw
Future Name Thistlechaser or Thistlemilk
Age 15 Moons
Rang Nog Apprentice omdat ze zichzelf in de problemen heeft gewerkt.

Appearance
Thistlepaw haar uiterlijk blijft gewoon hetzelfde.

Personality
Als basis wil ik de uitleg van Babs gebruiken om op verder te bouwen. Sinds ze een goede basis heeft neer gelegd zou ik daar graag eer aan doen. Ik zal dingen toevoegen en aanpassen aan haar karakter maar zou het mooi vinden om gebruik te maken van wat er al is.

Kitten
Thistlekit is een wilde. Ze is rebels en trekt graag haar eigen plan. Hierdoor kan ze nog wel eens als een moeilijk kind gezien worden. Haar in het kamp houden blijkt lastig en ze heeft geen enkele moeite om bovenop een andere kit te springen en deze in elkaar te rammen indien deze ruzie met haar zoekt. Ze is dus een klein vechtersbaasje. Ze heeft een grote fantasie en kan daarom de grootste avonturen uit haar duim zuigen. Ze heeft geen enkel probleem met dingen bij haar verhalen verzinnen en liegt zichzelf het liefste uit vervelende situaties. Als ze echt in een hoek gedreven wordt, dan wordt het uiteindelijk met een 'weet niet' en een schouderophaal beantwoord.

Regels zijn moeilijk voor Thistlekit. Als ze het nut er niet van inziet, dan zal ze zich er niet aan houden. Hierdoor zal ze nog wel eens buiten het kamp weggeplukt moeten worden. Als ze later apprentice wordt, is dat dus niet verbazingwekkend. Impulsiviteit is haar ook niet vreemd. Ze springt zonder na te denken in situaties en zal hierdoor op haar eigen manier juist heel oprecht zijn. Ze is wel erg slim en streetwise. Ze is niet voor één gat te vangen en kan snel denken. Dit is handig, aangezien ze zich af en toe behoorlijk in de nesten zal werken. Ze is ook wel erg loyaal aan haar familie en vrienden. Talk shit? Get hit. Oh wee als je aan de katten komt waar ze op gesteld is.

Apprentice
Thistlepaw begint zoals Thistlekit met het rebelse, het koppige en ook eindeloze vragen over waarom iets zo is. Ze neemt nooit genoegen met feiten als die naar haar mening te zwak zijn. Een grens oversteken, planten uitproberen, nieuwe zwemstijlen ontwikkelen omdat ze het echt wel het beste weet. Dat zijn dingen die ze wellicht zeker in haar latere Apprentice tijd zal doen.

Ondertussen is haar moeder druk met het Leader leven en het verlies van een kitten waardoor Thistlepaw des te meer uit begint te vreten. Ze gebruikt nog steeds haar grote fantasie om zichzelf uit benarde situaties te redden en hoewel ze het liever voor zich houdt ontwikkeld ze toch een beetje een verantwoordelijkheidsgevoel. Een heel klein beetje.

Toch neemt ze niet voldoende verantwoordelijkheid om direct Warrior te kunnen worden en zal ze langer Apprentice moeten zijn. Dit zorgt ervoor dat Thistlepaw nog minder haar best doen, want ze kan het toch al lang. In haar ogen maken de anderen een grote fout door haar talenten niet in te zien waardoor ze soms impulsief probeert zich te bewijzen.

Sommige katten kunnen haar wellicht uit de hoogte vinden en hoewel ze deze vroeger als echt vechtersbaas je in elkaar zou hebben geramd is Thistlepaw voornamelijk verbaal terug. Dit omdat het niet altijd vergeven wordt als anderen met littekens terug zouden komen. Vechtten is wel haar grootste talent omdat ze jagen te saai vindt, in vechttrainingen vind ze dan ook haar vrijheid.

Een ander zou haar met dat laatste ook kunnen manipuleren door haar te beloven op een goede stoeipartij of een interessante nieuwe move aan te leren. Dit betekend dan ook dat ondanks dat ze niet dom is Thistlepaw zich wel eens in de verkeerde zaken kan mengen. Waar ze als kitten echt street wise was, hebben anderen haar nu wellicht wat meer door en moet ze het dus van andere fronten hebben. Nog steeds heeft ze een snelle bek en vaak slimme excussen maar ze weet ook dat ze niet alleen op haar blauwe ogen wordt geloofd.

Echt de Clan in gevaar brengen zal ze niet doen..daar is ze te trots voor, te beschermend. Immers is haar moeder de Leader. Dit zorgt er dan ook voor dat ze af en toe een diplomatiek randje bezit als ze het idee heeft dat ze haar moeder moet beschermen. Toch vecht dat diplomatieke ook met de nog opgroeiende factoren in haar waardoor ze dikwijls een grote mond heeft tegen hen die ze het liefste bij zich wilt hebben. Aandacht is niet iets waar ze om zal smeken maar wel om zou schreeuwen.

Plot ideeën
1. Thistlepaw zal zich aan een kat willen bewijzen en hierdoor besluiten om naar de Twolegplace te trekken. Dit omdat ze duidelijk wilt maken dat ze geen watje is. Uiteindelijk vind ze daar kattenmelk op een schoteltje en probeert ze dit uit. Ze komt dan ook terug in het kamp met een melksnor en wellicht vragen waar ze is geweest. Uit deze situatie moet ze zich dan ook redden en dit zou dan ook de mogelijke naam Thistlemilk kunnen verklaren. Oprechte nieuwsgierigheid en dwaze bewijsdrang is in dit geval dan ook hetgeen dat haar zwakke plek is.

2. Als Thistlechaser haar naam wordt komt het doordat ze haar eigen plan besluit te trekken en hier uiteindelijk vollop voor gaat. Als eenmaal begrijpt dat ze niet benoemd is tot Warrior omdat ze mentaal nog niet voldoende heeft getoond ontwerpt ze een andere versie van zichzelf, een die doet alsof ze de perfecte Warrior is. Al zou het niet lang duren voordat er scheuren in haar façade ontstaan.

3. De RPG de gang laten gaan, want dat kan ook altijd tof zijn <3

Motivation
Thistle moet gewoon actief zijn, met die awesome familie, en natuurlijk het feit dat Riverclan ook gewoon tof is kon ik niet laten een aanmelding te schrijven. Ik ben natuurlijk het meest actief op Remnantwolf maar zoals je misschien al gemerkt heb probeer ik ook met andere accounts actiever te zijn. Riverclan ligt mij daarin het beste en ik zou het tof vinden om naast Rimekit een echt actieve RC-er te hebben. Dan is het plan ook liggende aan de hoeveelheid topics minstens elke week bij te posten.

Succes met kiezen.

Butter
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Thistle! [AG] Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Thistle! [AG]   Thistle! [AG] Icon_minitimezo 12 jun 2022 - 16:42

Wow deze aanmelding komt echt super laat haha. Je wist dat ik interesse had in deze, maar ik had steeds meer geen idee voor haar. Maar een Crystalkit hebben, kom op, ik zou die graag toch nog even proberen te bietsen hehe. Daarom dat nu echt super veel te laat, toch nog eventjes een aanmelding komt. Sorry alvast dat dit een beetje rommelig is, maar dat is nu eenmaal hoe het is atm :'D Ik heb het profiel gelezen en besloot verder op Babs haar originele idee uit te werken, maar dan natuurlijk met een beetje een van mezelf c;

Wat hiervoor ging: Thistlechaser is de tweede kitten uit Crystalstars tweede nestje, dat uitsluitend bestaat uit poezen. Al direct wordt het duidelijk dat Thistlekit een wilde is. Waar Mousekit en Tearkit wat gemoedelijker zijn in hun eerste manen, is het Thistlekit die het vuur tussen de tanden heeft en een kind is wat op losse schroeven staat. Ze is de vechterbaas in de nursery, die de spierballen van het nest maar al te graag wil zijn.

Als ze apprentice wordt, komt de avonturier in Thistlepaw helemaal naar boven. Ze bloeit helemaal op, maar ze blijft een bloem met doorns. Ze is nogal de tomboy en adrenalinejunk. Ze gaat op grote avonturen, zoekt de grenzen spreekwoordelijk en nogal letterlijk op. Ze blinkt enorm uit in haar vechttraining. En als Mousepaw naar de medicine cat den vertrekt om een heel ander pad op te gaan, en ze alleen achter blijft met haar timide zusje Tearpaw, voelt ze zich helemaal het hoofd van het nest. Ze begint langzaamaan toch wat verantwoordelijkheden te leren, en dit begint tussen haar oren te zitten. Ze vindt zichzelf overduidelijk de beste van het nest, de meest waardig van de drie als dochter van Crystalstar. Helemaal omdat haar oudere broers niet het meest het achterste van hun tong laten zien. Icecream is soft en Firespirit is van de rails, dus van de hele kroost vindt ze zichzelf het meest geschikt. Ze kijkt enorm op naar haar moeder, en wil als haar zijn. Aan het einde van haar trainingen begint ze dan ook echt alle zeilen bij te zetten. Waar ze eerst nog een beetje de kantjes erbij af liep in faveure voor lol en herrie schoppen, zet ze haar tanden nu volledig in haar training. Ze weet aan het einde een geduchte vechter te worden, weet oudere en grotere katten te kunnen verslaan, en is goed ontwikkeld in het water.

Haar harde werk werd beloond met haar warrior naam Thistlechaser op 12 manen. Dit was voor Tearcloud, en natuurlijk ver voordat Mousepaw ooit haar volledige naam zou krijgen. Hierin werd haar trots en superioriteit over haar andere siblings voor haar nogmaals bevestigd. Ze is hier nooit heel erg verbaal over, meer nonchalant, want "het is gewoon zo". Hier stopt haar honger naar beter zijn echter niet. Nu is het gewoon een kwestie van iedereen die voor haar staat, in te halen, alles wat het kost. Ze wil degene zijn die wordt uitgekozen voor belangrijke patrouilles, ze wil degene zijn verantwoordelijkheden worden gegeven, ondanks dat ze jong is. Ze doet er alles aan om op te kaart te komen staan.

Persoonlijkheid: Thistlechaser is trots en ambitieus, en daarbij ook nogal wat arrogant en vol van zichzelf. Ze is aanwezig, roekeloos, impulsief en ongeduldig. Ze is een enorme doorzetter, ze is avontuurlijk, voor niets of niemand bang, en een strever. Ze is echter niet de meest slimme, en kiest ervoor om problemen met grof geweld op te lossen, omdat dat voor haar tot nu toe best goed heeft gewerkt. Ze is een heethoofd, maar ze bedoelt alles goed. Ze is loyaal aan haar clan en familie, en wreed voor degene die hen kwaad doet.

thistle chaser

I don't know what you've been told, But time is running out so spend it like it's gold. I'm living like I'm nine-zeros. Got no regrets even when I'm broke. I'm at my best when I got somethin' I'm wanting to steal. Way too busy for them problems and problems to feel, yeah-yeah. No stressing, just obsessing with sealing the deal. I'll take it in and let it go. But I ain't worried 'bout it right now  
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Thistle! [AG]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: