Robin, Robin, oh Robin 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Robin, Robin, oh Robin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shatteredice
Member
Robin, Robin, oh Robin Untitl10
Mark
555
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Robin, Robin, oh Robin   Robin, Robin, oh Robin Icon_minitimema 16 mei 2022 - 19:46


Robin, Robin, oh Robin Dbep0o11

Met een klein roodborstje tussen haar tanden geklemd liep Shatteredice terug van de Small Forest. Ze had vandaag een heerlijke jacht gehad en was nog eenmalig teruggelopen om haar laatste vangst te halen. Vandaag had ze wel drie bosspitsmuisjes gevangen, een roodborstje en zelfs een rode eekhoorn. Een goeie dag was het dus geweest voor de kleine she-cat. Haar clan zal straks tijdens de avondval heerlijk genieten van een feestmaal.

Robin, Robin, oh Robin Dbep0o11


Robin, Robin, oh Robin Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightningpaw,
Member
Robin, Robin, oh Robin DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: The Future Ruler
Lightningpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Robin, Robin, oh Robin   Robin, Robin, oh Robin Icon_minitimema 16 mei 2022 - 20:29

I've never met nobody like you
Met volle trots en borst recht vooruit marcheerde de jonge apprentice door het gebied heen, weg van haar mentor wie haar eindelijk vrij gegeven had. De twee konden het totaal niet met elkaar vinden en ruzies tijdens de trainingen was erg gebruikelijk, ook al had ze hem pas net als mentor gekregen. Vandaag leek hij echter een keertje tevreden te zijn over haar en had hij haar zelfs een complimentje gegund. Daardoor was Lightningpaw erg in haar nopjes nu en kon niks haar dag nog stuk maken. Deze gebeurtenis nam trouwens niet weg dat ze verlangde naar een andere mentor en ze wist zeker dat Lemontongue er ook zo over dacht. Desondanks voelde ze zich goed in haar vel zitten en als ze zo goed haar best gedaan had mocht ze wel eens lekker van het mooie weer van vandaag genieten. Lemontongue nam de gevangen prooi mee terug naar het kamp, dus dan had zij geen reden om alweer meteen terug te moeten. Met geen verdere verplichtingen meteen wou de poes nog even een ommetje maken in het territotorium en misschien zelfs wel even de grenzen checken en indringers betrappen zodat ze die kon wegjagen. Ze hoopte stiekem ooit een lelijke Bloodclanner ofzo te kunnen betrappen en die dan een lesje te leren. Dan kon men zien hoe goed ze was. Wie ze echter zag een stukje verderop was geen indringer, in elk geval was de poes dat al een tijdje niet meer als alles waar was wat er gezegd werd over haar. Lightningpaw zelf was nog jong en alles wat er gebeurt zou zijn met die Shatteredice was voor haar geboorte, maar ze hoorde katten wel eens er over hebben dat de poes eigenlijk geen Riverclanner was. Ze zou uit Windclan komen, had Lightningpaw de verhalen gehoord. Dat vond ze wel vreemd stiekem, maar niemand leek echt kwaad te zijn wegens de Windclanner in hun midden. Waarschijnlijk waren ze er al aan gewend, gokte Lightningpaw. In elk geval liep de Warrior daar op haar gemak met zo te zien een prooi tussen haar kaken, wat al genoeg moest zeggen. Lightningpaw had zich inmiddels al begeven naar haar, er was weinig wat de apprentice tegen kon houden in het doen van een actie als ze haar zinnen er op gezet had. Toen ze de afstand genoeg verkleint had stond ze half schuin voor de Warrior "Hoi''begroette ze haar, ze probeerde een volwassene toon aan te nemen maar de lichte opwinding was nog steeds te merken in haar stem. Tenslotte was ze nog pas net de Nursery uit.


Robin, Robin, oh Robin 10423511
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Robin, Robin, oh Robin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: