∆ WILL 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

  ∆ WILL

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
 ∆ WILL Orchis20
m
918
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: ∆ WILL    ∆ WILL Icon_minitimema 16 mei 2022 - 20:17


Elite trespass
De zon is pas net op. De dag nog maar kort begonnen voor iedereen. Normaal ruikt het heerlijk fris hier langs de water kant maar vandaag helaas niet. Nee, vandaag ruikt alles rot en zijn de waterbloemetjes vertrapt. Iedereen kent deze geur wel en slingert zoals de rivieren rond door het gebied. Het betekend maar één ding: bloed en verderf. Bloodclan is langs geweest.

Is dit een waarschuwing..?
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
 ∆ WILL 4n8Baju
Beertje
595
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 68 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: ∆ WILL    ∆ WILL Icon_minitimevr 20 mei 2022 - 15:51

Carrioncough was vroeg opgestaan om alle taken te verdelen en patrouilles erop uit te sturen. Het ging voor zijn eigen zeggen best vlot en hij begon er steeds beter in te worden. Het puzzelen werd helemaal niet zo moeilijk meer. De frisse lentezon kriekte net boven de rietstengels uit toen hij zijn eigen jachtpatrouille erop uit nam. Mintfur en Drizzlefall als warriors en Agatepaw als (oudere) apprentice. Het plan was om vooral te gaan jagen bij de Stream en daarna over de Highlands terug naar huis te keren. Nu het lente was en de vogeltjes weer heerlijk van zich lieten horen keerden de prooien ook weer terug. Al waren het de trekvogels of de konijnen die zich vermenigvuldigden. Hij leidde de patrouille naar het kabbelende water, maar bij elke stap leek zijn maag meer en meer te kronkelen en te wringen. Er was iets mis, maar hij kon de vinger er nog niet op leggen. Pas toen hij zich een weg baadde door het riet prikte er een sterke geur in zijn neus. Hij hielt halt en tilde zijn staart op. Het puntje ervan trilde gespannen. Zijn al strakke maag maakte een tuimeling toen de geur goed en wel tot hem was doorgedrongen. Ook aan de overkant van de oever leek het riet uiteen geweken te zijn en waterplantjes waren vertrapt. De geur van kraaienvoer was vers. Hoe... hoe kon Bloodclan zo diep in hun territorium gedrongen zijn zonder dat ze het opgemerkt hadden? Carrioncough voelde druk op zijn schouders. Oh Starclan hij zou alle patrouilles moeten aanscherpen, 's nachts ook erop uit trekken.

Enemy Patrol
Leader: Carrioncough
Second in command: Mintfur
Warrior: Drizzlefall
Apprentice: Agatepaw
carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintfur
Member
 ∆ WILL DPKsfdL
Esmee <3
22
Actief
yuo so awsom
you so coot
you mak my haert
go noot noot

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicinecat
Mintfur
BerichtOnderwerp: Re: ∆ WILL    ∆ WILL Icon_minitimedi 24 mei 2022 - 10:42

Mintfur keek op toen ze haar naam hoorde. Second in command, dat hoorde ze dat haar taak was. Ze vroeg aan Carrioncough: "Waar gaan we heen? En waarom is de BloodClan ineens in ons territorium? Het baarde haar zorgen dat die gevaarlijke groep rogues terug in het woud was. De laatste keer was het ook geen goeds. Ze stelde dit voor: "Als we zo straks nou met de hele groep naar de plek gaan waar de geur is gesignaleerd, dan opsplitsen en sporen gaan zoeken of het een of meerdere katten waren. Ze vond het diep van binnen best eng om zo'n patrol te lopen maar dit liet ze niet merken. Ze voelde aan de spanning en de situatie dat het menens was.


@Agatepaw @Drizzlefall @Carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
Orchis
General
 ∆ WILL Orchis20
m
918
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ WILL    ∆ WILL Icon_minitimedo 2 jun 2022 - 12:28


Elite trespass
Daar! zag je dat! Bij het water en tussen het riet, daar bewoog iets groots. Kunnen Bloodclanners nu ook al zwemmen??

Terug naar boven Ga naar beneden
Drizzlefall
Member
 ∆ WILL DPKsfdL
Cynthia
115
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young warrior
Drizzlefall
BerichtOnderwerp: Re: ∆ WILL    ∆ WILL Icon_minitimezo 26 jun 2022 - 21:54

Dit had een gewone jachtpatrouille moeten zijn, in plaats daarvan kwamen ze al snel iets vreemds tegen, iets dat hier niet hoorde te zijn. Haar haren rezen wat overeind bij de geur van Bloodclan. Als dit bij de grens was geweest, dan was dit anders, maar dit was dieper in het gebied dan haar lief was. Ze wilde haar mond openen om wat te zeggen, maar toen dacht ze iets te zien bewegen. "Zagen jullie dat ook?" Vroeg ze terwijl ze met haar staart naar het riet wees. Was het Bloodclan of was het iets anders?
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
 ∆ WILL 4n8Baju
Beertje
595
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 68 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: ∆ WILL    ∆ WILL Icon_minitimezo 31 jul 2022 - 16:11

Hij knikte zwijgzaam naar Mintfur. Net toen hij zijn zinnen wilde formuleren flitste er iets groots door het riet. Zijn spieren verstrakten bijna meteen en zijn rughaar rees een beetje overeind. Drizzlefall had het ook gezien. "Oké we splitsen op! Mintfur en Agatepaw gaan samen en wij gaan samen," miauwde hij knikkend naar Drizzlefall. Hij wees met zijn oren de richting voor de anderen en koos zelf voor rechts.
carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
 
∆ WILL
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: