You fool me again to quiet my pride 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You fool me again to quiet my pride

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mousepaw
Med. cat apprentice
You fool me again to quiet my pride AwVF0q5
Sans
320
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: heks in training
Mousepaw
BerichtOnderwerp: You fool me again to quiet my pride   You fool me again to quiet my pride Icon_minitimedi 17 mei 2022 - 19:21


Mousepaw hield haar hoofd niet laag, ondanks alles wat ze veroorzaakte. Ze ging gewoon stug door, alsof er niks aan de hand was. Zelfs nu; ze wist zeker dat Foulpaw naar haar opzoek was. Het vergif dat ze hem gevoerd had was allang al uitgewerkt. En hoewel hij nog wat aan de zwakke kant zou zijn, kon hij prima rond zwerven. En als de kater haar zou tegen kom dan, tja zou hij haar zeker niet zomaar laten gaan. Maar dat deerde de kattin niet, ze leefde niet in angst voor de shadowclanner. Ook al was het vrij zeker dat als ze samen in een gevecht verzeild zouden raken, hij het van d'r zou winnen. Ergens hoopte de grijze kattin daarop; want dan had ze hem echt beet. Iemand van haar rank fysiek pijn was verboden, en sinds er nog niks bewezen was kon zijn aanval niet als een soort "juiste wraak" gezien worden. Nee, zij was het zachte meisje zijn die enkel door de waanideeën van een apprentice geraakt zou worden. Hoe zou de kater zich dan veroorloven tegen over zijn leider?, tegen over haar moeder? Mousepaw zag de scenario al helemaal voor haar ogen uitspelen.

+Firethorn
Terug naar boven Ga naar beneden
 
You fool me again to quiet my pride
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: