Troublemakers <3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Troublemakers <3

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sorrelkit*
Member
Troublemakers <3 DPKsfdL
Rebecca
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 :: Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Sorrelkit*
BerichtOnderwerp: Troublemakers <3   Troublemakers <3 Icon_minitimewo 18 mei 2022 - 17:27

Sorrelkit
She is clothed with strength and dignity,
and she laughs without fear of the future.
Proverbs 31:25
Notes: Let's get into trouble!


De schemer hulde de nursery in een zacht en warm licht. Haar gouden oogjes speurden de rand af van het nest en ze zag dat haar broertje ook wakker was. Gelukkig maar dacht ze bij zichzelf en ze porde hem zachtjes aan. "Kom, laten we op onderzoek uitgaan" miauwde ze zo zacht als ze kon en ze keek snel naar haar moeder of die niks gehoord had. Van wat ze zo kon zien lag haar moeder heerlijk te slapen, moe van haar broertjes en zusje. Dit was het ideale moment om te kijken wat er nu achter die wand lag waar ze nu al een poosje achter verbleven.@Oakkit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Oakpaw'
Member
Troublemakers <3 DPKsfdL
Freedje
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oakpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Troublemakers <3   Troublemakers <3 Icon_minitimedo 19 mei 2022 - 13:28

Oakkit lag net lekker wat in te dommelen en zou ook zeker in slaap zijn gevallen als zijn zusje hem net niet op dat moment gepord had. Hij keek in de richting van Sorrelkit en luisterde naar de woorden die ze sprak. Ah, op onderzoek uitgaan. Dat vond hij altijd leuk om te doen! Hij keek even snel in de richting van hun moeder, maar zij lag lekker te slapen en Oakkit ging Sorrelkit echt niet alléén naar buiten laten gaan. Dat vond hij veel te gevaarlijk. ”Oké,” zei hij dan ook zachtjes, waarna hij zich overeind duwde. Hij zei maar niet tegen haar dat hij met Littlenose en met Maroonwhisker al een soort van buiten was geweest, al was het met Littlenose vooral aan de rand van de nursery geweest en de rode kater net buiten de nursery. Het was al verder dan dat zijn siblings geweest waren! Niet dat het een wedstrijd was natuurlijk, maar hij vond het toch best wel een prestatie van zichzelf. De kleine kitten duwde zijn lichaampje tegen dat van zijn zusje aan. ”Waar?” vroeg hij toen aan haar. Hij zou haar wel laten leiden. Hij vond het allemaal wel prima, als hij maar in de buurt was om haar te beschermen als het nodig was.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Troublemakers <3
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: