- Open - Objection your honor - 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 - Open - Objection your honor -

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowpaw,
Member
- Open - Objection your honor -  Avacrowmixer
Jazzy
387
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: - Open - Objection your honor -    - Open - Objection your honor -  Icon_minitimevr 20 mei 2022 - 20:36

Crowpaw
She would rather walk alone in darkness
than follow anyone else’s shadow
Geniepige ogen turende uit een struik, starende over het veldje dat voor haar lag. Nog even keek ze achterom, voordat ze met een heuse sprong vooruit kwam. Ze kwam met alle vier haar pootjes elegant neer, keek even om, liet een gniffel horen en sprintte weg. Ze had een warrior een leugentje wijs gemaakt en was zo vanonder haar taak van de dag gemuisd. Voordat de warrior in kwestie echter zou weten dat ze werkelijk had gelogen, had ze zich zo snel mogelijk uit de poten gemaakt. Immers had ze geen zin om teken uit de vacht van de ouderen te halen. Het was iets dat ze wel vaker kreeg toegewezen. Muizengal was niet het favoriete goedje om mee bezig te zijn en daarbij waren er heus wat andere taken die beter voor haar beschikt waren. Ze mocht dan geen kampioen zijn als het op jagen aankwam of was te koppig om het graven te leren. Ze vertikte het om zich volledig nutteloos te gaan maken bij een stelletje oudere katten. Nee. HEt was mooi weer vandaag. En dus had ze besluiten om haar goed humeur naar buiten te nemen. Wie weet, misschien kon ze wel nog iets intressants vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
- Open - Objection your honor -
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: