Sandman 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sandman

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
Sandman 1706e310
Sannemander
912
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Sandman   Sandman Icon_minitimeza 21 mei 2022 - 11:55


Sandman PcQdOyF
Oh I'm like a kid who just won't let it go
Twisting and turning the colours in rows
Grappig was het wel. Hoe hard hij zijn best gedaan had het kamp binnen te komen. Enkel om nu toch grote delen van de dag er buiten te zijn. Jagen, patrols- het normale leven was weer van start gegaan, hoe buiten aards dit ook aanvoelde. Met een zachte zucht zette de leader het op een rustig lopen, tussen de bloemen door, over de velden heen. Om te zeggen dat hij geen zin had in jagen was nog redelijk zacht uitgedrukt. Na alles wat hem overkomen was in de tunnels was hij overal liever dan in de tunnels. Maar hij wist ook dat hij zich aan zijn eigen woord moest houden. Hij had Winterpaw verteld dat alles daar beneden veilig was, hij stuurde er iedere dag patrols heen. Er zelf niet meer in te durven was geen optie. Bovendien wist hij rationeel gezien ook wel heel goed dat er niks zou gebeuren. Zijn ongeluk was dat, een ongeluk. Pech gehad, je bent net die ene stakker in jaren van geen ongeluk hebben.

+ OceanSandman YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sandman
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: