Avengers... Aahhhh 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Avengers... Aahhhh

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
BerichtOnderwerp: Avengers... Aahhhh    Avengers... Aahhhh  Icon_minitimedo 9 jun 2022 - 15:12

Stark liep ongedurig naar Fourtrees. Hij wist best dat hij hier niet mocht komen maar het voedsel in de twolegplace was zo schaars... Hij opende zijn bek om prooigeuren op te vangen. Hij rook een spitsmuis. Stark focuste zich om te kijken waas de geur vandaan kwam en plotseling zag hij iets bewegen tussen de boomwortels. Hij zakte in sluiphouding, maakte een magnifieke sprong en yes! Hij had de muis. Toen rook hij een kat. Stark maakte zich zo klein mogelijk en wachtte tot de kat dichterbij kwam. Hij keek over de wortel heen en zag... dat het een hele jonge kater was. Hij richtte zich op en zei. "Wat doe jij hier in je eentje kleine?" Hij ging een beetje arrogant zitten en wachtte af. De spitsmuis gooide hij tussen de wortels.

@Hawkpaw*
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkpaw*
Member
Avengers... Aahhhh  DPKsfdL
Steen
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hawkpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Avengers... Aahhhh    Avengers... Aahhhh  Icon_minitimedo 9 jun 2022 - 17:52

De fourtrees was niet een plek waar Hawkpaw vaak kwam. Hij liep meestal wel langs, maar betrad de plek amper. De kater had er toch niks aan, tenzij er natuurlijk een Gathering aan de gang was. Echter was hij deze keer zijn eigen territorium even zat en besloot de apprentice om even langs de fourtrees (eerder de three trees) te gaan. Misschien kwam hij nog wel wat interessants tegen, wie weet. Echter kreeg hij meteen al spijt toen een onbekende geur zijn neus binnendrong en niet veel later ook een stem van een onbekende kater. Hawkpaw zag een rode rogue zitten wie wachtte op zijn antwoord. Hawkpaw knipperde even. "Gewoon even een wandeling maken," miauwde de kater uiteindelijk. "En jij dan?" De kater hief zijn kop even. Dat hij nog jong was en nog niet volgroeid, wilde niet zeggen dat hij bang was voor deze vreemdeling. Liever vermeed hij dit soort conflicten, maar hij zou er ook niet voor wegrennen. Misschien wel smoesjes of trucjes verzinnen, maar voor nu was dat nog niet nodig.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Avengers... Aahhhh
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: