Call my name 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Call my name

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowpaw,
Member
Call my name Avacrowmixer
Jazzy
387
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Call my name   Call my name Icon_minitimezo 19 jun 2022 - 17:26

Crowpaw
I know it sucks and it's scary
But it's time to be brave
Misschien was dit de eerste keer dat ze hier kwam uit pure, eigen wil. Niet omdat het een ongelukje was of iets in die aard. Maar puur omdat ze eens zelf wilde gaan kijken naar de fourtrees. Haar tred was dan ook vluchtig toen ze de helling af rende, naar de bomen toe rennende. Haar amberkleurige ogen streken langs de grote steen heen, waarna een idee haar te binnen kwam. Eentje die elke apprentice vast had op een bepaald punt in hun leven. Hoe zou het zijn daarboven? Het was niet zo hoog als highstones, maar ze kon wel zien wat haar vader zag als hij de vier clans toesprak bij meetings. Zonder aarzeling of eender welke twijfeling in haar manier van lopen, veranderde ze koers. Naar de steen lopende, sprong ze vluchtig en met weinig moeite van rots naar rots, om uiteindelijk de hoogste steen te bereiken. Kort kwam ze tot stilstand, zichzelf even uitschuddende, voordat ze naar voren sprong om over de rand van de rots te turen. Haar ogen lichtjes glimmende in de waterige lentezon, kon ze een kleine glimlach niet onderdrukken. Ze rechtte zichzelf wat en stapte nog wat dichter naar de rand toe, haar lichaam naar voren brengende om te zien of ze van de andere kant misschien naar boven had kunnen klimmen. Of misschien kon ze zelf langs deze kant een weg naar beneden vinden, wie weet.

- Beetlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Call my name
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: