Bloody Angels 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Bloody Angels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Narrowpaw,
Member
Bloody Angels DPKsfdL
Steen
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❄ 6 moons ❄
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw,
BerichtOnderwerp: Bloody Angels   Bloody Angels Icon_minitimezo 19 jun 2022 - 20:16

De fourtrees... Of eerder de threetrees? De o zo heilige plek van de Clans waar ze elke moon samenkomen in vrede. Waarvoor? Om nieuwtjes te delen? Nou er waren genoeg geheimen die de leaders voor elkaar hielden. Of lag dat misschien aan hem? Hier komen om alles te bespreken. Laat hem niet lachen. En StarClan die zich vermengt in de gesprekken via wolkjes voor de maan? Nog zo'n onzin ding. Narrowpaw geloofde in zijn voorouders. Dat ze bestonden ten minste en dat ze op hen neerkeken, maar echt geloven dat ze machtig waren deed de apprentice niet. Ze aanbaden de zwakken en dachten enkel aan 'vrede'. Maar wat was vrede nou echt? Nieuwtjes delen waar andere Clans niks aan hebben? Katten dood laten gaan? Och ja wat een vrede was dat toch. Met vernauwde ogen staarde Narrowpaw naar de grote eiken die o zo belangrijk waren. Het was allemaal onzin. Pure onzin zodat de zwakke katten nog iets hadden om henzelf sterk te houden. Zwak.

- Stormpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormbriar
Member
Bloody Angels RasRsX2
Eden
77
Actief
'I'm not superstitious, but I'm a little stitious.'

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young warrior
Stormbriar
BerichtOnderwerp: Re: Bloody Angels   Bloody Angels Icon_minitimedo 23 jun 2022 - 18:57


Bloody Angels Dai4whc-9feb4360-f3ae-4107-b310-511f06a500f0.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzBjYmZiZTQ0LTdhMmUtNGQ4ZS05NDdjLTA5YmY4M2E5MzQyNlwvZGFpNHdoYy05ZmViNDM2MC1mM2FlLTQxMDctYjMxMC01MTFmMDZhNTAwZjAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Stormpaw trippelde luchtig richting de fourtrees. Ze kwam er eigenlijk bijna nooit, niet in haar vrije tijd in ieder geval. Als apprentice was ze enkele keren mee geweest maar het kon haar nooit zo veel schelen. Fourtrees zou zogenaamd een heilige plek zijn van vrede en Starclan en blah blah blah. Vrede was iets wat niet bestond op die manier. Je kon niet gewoon je klauwen intrekken midden in de oorlog omdat de maan rond is voor zogenaamde vrede. Altijd als een stelletje dikke queens te zitten kwebbelen, ja nee dat was oh zo leuk. Er was altijd wel een jonge domme apprentice die z'n bek voorbij praatte. Het was onzin. Want op het moment dat de zon weer aan de horizon verscheen ontblootte iedereen zijn nagels weer en ging iedereen weer door met elkaar de vacht in vliegen alsof er nooit 'vrede' was geweest. Het had geen zin. Het was enkel een dom ritueel om een eindeloze cyclus te verbreken. Enkel was het nu een deel van die zelfde oneindige cirkel geworden. Dat alles omdat Starclan het zogenaamd vroeg. Ja, right. Starclan kon de pest krijgen. Ze liep op een snel drafje naar beneden. Ze kwam hier niet om nieuwtjes uit te wisselen maar om wat tijd voorzichzelf te nemen. Hier kon ze ontsnappen aan alle heisa van haar clan. Niemand zou weten dat ze hier zit. De geuren van alle clans die samen kwamen op deze plek was te sterk. De perfecte verstop plek voor haar om even goed na te denken over de volgende stappen die ze ging zetten. Maar dat plannetje werd mooi verpest toen de geur van Shadowclan sterker in de lucht hing dan dat het zou moeten. Haar oren drukte zich naar achter toen ze een scharminkelige apprentice zag zitten. Het was niet veel soeps. Zijn oren waren schots en scheef en hij had amper een staart. Een honend lachje verliet haar bek. Shadowclan was echt een zooitje misvormde katten tegenwoordig. Ze stapte op hem af. Haar oren plat in haar nek gedrukt. Ze zou hem wel even weg jagen. Dit was haar plekje nu. "En wat moet jij wel niet voorstellen?" mauwde ze et een honende ondertoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bloody Angels
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: