But we keep on colliding 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 But we keep on colliding

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bristlepaw
Member
But we keep on colliding DPKsfdL
Freedje
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Bristlepaw
BerichtOnderwerp: But we keep on colliding   But we keep on colliding Icon_minitimeza 25 jun 2022 - 17:10

Haar trainingen gingen er goed op vooruit. Ze vond het niet fijn dat haar vader haar vechttrainingen gaf, maar het was een order van Eveningstar geweest en Bristlepaw wist beter dan tegen een directe order van haar leader in te gaan. Toch vond ze het steeds eng als haar vader naar haar toerende, als ze zijn ingeklapte nagels op haar af zag komen. Ze was beter in ontwijken geworden en in een defensieve houding aan te nemen dan dat ze was in aanvallen, maar haar vader noemde dat niet per se een slecht ding en zei dat je met een defensieve houding soms ook kon winnen. Dat het soms zelfs beter was om defensief te zijn dan offensief. Zijn prijzende houding deed haar wel goed, maakte haar minder onzeker over alles. Het voelde alleen niet lekker aan dat haar training vooruitgang boekte terwijl Asterpaw in de medicine cat’s den lag. Ze was even uit het kamp weggegaan omdat het haar toch wel angstig maakte om haar zusje zo slapjes te zien liggen in de medicine cat’s den. Het was ontwijkend gedrag en ze nam het zichzelf wel kwalijk, maar op dit moment kon ze er niet veel aan doen. Het was een fight or flight reactie en in Bristlepaw’s geval was het vaker dat tweede dan het eerste. De poes merkte pas op dat ze naar Fourtrees aan het lopen was toen ze daar eenmaal aankwam. Ze bewoog wat onzeker met haar oortjes en keek twijfelend om zich heen. Was het wel een goed ding om hier alleen te zijn…?

@Stormbriar
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormbriar
Member
But we keep on colliding RasRsX2
Eden
77
Actief
'I'm not superstitious, but I'm a little stitious.'

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young warrior
Stormbriar
BerichtOnderwerp: Re: But we keep on colliding   But we keep on colliding Icon_minitimema 27 jun 2022 - 17:13


But we keep on colliding Dai4whc-9feb4360-f3ae-4107-b310-511f06a500f0.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzBjYmZiZTQ0LTdhMmUtNGQ4ZS05NDdjLTA5YmY4M2E5MzQyNlwvZGFpNHdoYy05ZmViNDM2MC1mM2FlLTQxMDctYjMxMC01MTFmMDZhNTAwZjAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Stormbriar zat weer op haar vaste denkplek. Fourtrees. Het was de enige plek waar een kat tot rust kon komen tegenwoordig. Vaak kon ze nog geen minuut alleen in het territorium zitten zonder dat er een kat op haar af kwam met klusjes of lord knows what allemaal. Dus Fourtrees was een voor de hand liggende opties. Naast de maandelijkse meetings kwamen er vrijwel geen katten. Dus kon de jonge kattin zonder verstoring even nadenken of tot rust komen op haar gemak. Helaas werd die rust vandaag alweer verstoord. Ze vernauwde haar ogen toen de sterke geur van Thunderclan haar neus binnendrong. Ze stond op van haar zitplek. En kwam achter een van de eikenbomen vandaan. Tot haar grote walging herkende ze de ander. "Kijk eens aan wie we daar hebben. De bange kitten uit Thunderclan." siste ze met haar oren plat in haar nek.

Terug naar boven Ga naar beneden
Bristlepaw
Member
But we keep on colliding DPKsfdL
Freedje
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Bristlepaw
BerichtOnderwerp: Re: But we keep on colliding   But we keep on colliding Icon_minitimedo 7 jul 2022 - 15:44

Bristlepaw voelde haar hart het bloed in haar aderen hard rondpompen toen dat ze een RiverClan geur rook. Ze dacht de geur te herkennen… en inderdaad. Een vervelend gevoel nestelde zich in haar binnenste toen ze de poes herkende die ze toen aan de Steppingstones had gezien. Even overwoog ze om zich om te draaien en gewoon weg te gaan, maar toen besefte ze zich dat ze zich op de heilige grond van StarClan bevonden en dat ze hier waarschijnlijk veiliger was dan aan the Steppingstones. En zij had net zo veel recht om hier te zijn als de kattin, dus waarom zou ze ook weggaan? In een moment van bravoure richtte Bristlepaw haar groene ogen dan ook naar de RiverClanner. ”Aangenaam om jou ook weer terug te zien,” sprak ze op een toon waaruit niet op te maken was of ze dat meende of niet. Haar blik was nog altijd even vriendelijk als altijd en Bristlepaw deed haar best om haar nervositeit niet door haar houding door te laten schijnen. ”Had je ook nood om jezelf even af te zonderen?” Eigenlijk wilde ze helemaal geen gesprek hebben met deze gemene poes, maar ze durfde ook niet onvriendelijk te doen of niks te zeggen. Ze was misschien op neutraal gebied, maar helemaal veilig was ze natuurlijk niet. Die illusie ging ze zichzelf niet opwekken.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
But we keep on colliding
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: