Hyperopia 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Hyperopia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cobaltstorm
Member
Hyperopia Ezgif.com-gif-maker
Bo3
78
Actief
"Young or old, a true knight is sworn to protect those who are weaker than himself, or die in the attempt."

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ✦ Young Warrior
Cobaltstorm
BerichtOnderwerp: Hyperopia   Hyperopia Icon_minitimeza 25 jun 2022 - 21:00


De grote gestalte lag opgekruld tegen de oude, uitgebrande boom. Ze had de eenzaamheid opgezocht, diep in het territorium. Toen de snikken kwamen, hielden ze niet snel meer op. Cobaltstorm huilde bittere tranen om haar verloren liefde. Haar grote lichaam schudde oncontroleerbaar terwijl ze dacht aan wat ze nooit zou krijgen. Haar liefde was niet dood, in tegendeel zelfs: hij had negen levens, en leek niet van plan zelfs zijn eerste gauw te verliezen. Toch had Cobaltstorm hem verloren, aan de grijpgrage poten van een ander. Natuurlijk, de leader was nooit écht van haar geweest, hij had nauwelijks tweemaal zijn kop naar haar gedraaid tot hun eerste gesprek die dag, maar zij had van hem gehouden. Vanaf het moment dat ze zij aan zij met hem had gevochten tegen Riverclan had ze van hem gehouden. Ze had gedacht dat hij haar ooit zou zien, als ze maar hard genoeg werkte, en haar loyaliteit maar genoeg liet zien. Maar haar mooie fantasieën waren vandaag ingeslagen. Settledstar hield niet van haar, niemand hield van haar.  

[Open]


Hyperopia Image_7
Terug naar boven Ga naar beneden
Flea
Member
Hyperopia Tumblr_nokh1xMgQU1s7jx17o1_400
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet ☼
Flea
BerichtOnderwerp: Re: Hyperopia   Hyperopia Icon_minitimeza 25 jun 2022 - 22:30I declare war on anybody standing in the way of what I dream for
De regen was voorbij. De zon zorgde ervoor dat er een natte nevel opsteeg. De dennenbomen waar de kater door liep hadden zo iets geheimzinnigs. De mist kriebelde in zijn neus.

Hyperopia

Als hij heel goed had opgelet dan leefde er in deze bossen ook een stam. Die was hij alleen nog niet tegengekomen. De namen kon hij niet echt onthouden, maar er waren viskatten, eekhoornkatten, kikkerkatten en konijnkatten.

Hij volgde een klein stroompje, liet zijn teentjes verkoelen en sprong er dan weer uit aan de andere kant. Voor hem lag een prachtige omgevallen boom. Hij was helemaal kaal gevreten en er was een groot stuk zwartgeblakerd. Flea kwam iets dichterbij en snuffelde in het rond. Het was een prachtig gebied hier! Over het algemeen donker, maar er filterde zomers licht door de dennen boven hem. Die wierp een prachtig schouwspel van licht en regenbogen op de zompige grond. Een lichtstraaltje trilde op de boom en dus zette hij zijn nagels in het houtvlees en trok zich omhoog. Hij liep naar de wortels toe, genietend van alle geuren en uitzichten, maar zijn aandacht werd getrokken door iets. Beter gezegd iemand anders. Hij stopte want uit ervaring vonden ze hem van nature niet zo leuk. Flea schraapte zijn keel. Ze was nogal hartstochtelijk aan het wenen en dat brak zijn hart wel een beetje. "Het komt allemaal wel goed," snorde hij dan ook vriendelijk.fleaHyperopia Da89dzm-b8c7fe4d-46ce-4aa7-b96b-8729c742f331.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2FjNTVmNmY3LTdmMmQtNGQzMi05ZDEwLWE5MzM4YzFhNTQ1MFwvZGE4OWR6bS1iOGM3ZmU0ZC00NmNlLTRhYTctYjk2Yi04NzI5Yzc0MmYzMzEucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Cobaltstorm
Member
Hyperopia Ezgif.com-gif-maker
Bo3
78
Actief
"Young or old, a true knight is sworn to protect those who are weaker than himself, or die in the attempt."

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ✦ Young Warrior
Cobaltstorm
BerichtOnderwerp: Re: Hyperopia   Hyperopia Icon_minitimeza 25 jun 2022 - 22:52

Voor een moment dacht ze dat ze zich de stem had ingebeeld, dat het een spinsel van haar verbeelding was, waarmee ze zichzelf zou kalmeren. De schok die kwam toen ze besefte dat ze het écht gehoord had was niet half zo erg als die ze voelde toen Cobaltstorm door kreeg dat ze de stem níét herkende. De grote kattin veerde overeind, en draaide zich met een ruk in de richting van de vreemdeling. Een vreemde gedaante stond voor haar. Ze had het zachte gelaat van een kittypet, met mooie licht blauwe ogen die bijna lila leken in dit licht, en een mond gemaakt voor glimlachjes. Ze.. of hij? Cobaltstorm was verward door de geur, en het uiterlijk. Het klopte niet. Normaal kon ze altijd direct herkennen of er een poes of een kater voor haar stond, met deze kat leek dat onmogelijk. Net als de stem: zijdezacht en vriendelijk, maar niet uitgesproken mannelijk of vrouwelijk. Al die mysteriën namen echter niet weg dat dit een indringer was. "Wat doe jij hier? Dit is Shadowclan gebied." Een gefrustreerde grauw ontsnapte haar keel, toen Cobaltstorm besefte hoe zwakjes en schoor haar stem klonk. Ook haar mooie blauwe ogen waren nog steeds nat en rood uitgeslagen van het huilen, en haar gezicht was wat gezwollen, wat haar een nog minder mooie verschijning maakte. Gelukkig spraken haar brede schouders, grote gestalte en uitgeslagen klauwen voor zich.


Hyperopia Image_7
Terug naar boven Ga naar beneden
Flea
Member
Hyperopia Tumblr_nokh1xMgQU1s7jx17o1_400
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet ☼
Flea
BerichtOnderwerp: Re: Hyperopia   Hyperopia Icon_minitimezo 26 jun 2022 - 8:23I declare war on anybody standing in the way of what I dream for
Ze zuchtte. Wauw, wat een gastvriendelijkheid hadden die stamkatten toch. De kater schudde eventjes haar hoofd. Ze blies een plukje weg bij haar ronde, volle gezicht.

Hyperopia

De kattin voor haar was groot, heel erg groot en gespierd. Flea zwiepte even ongemakkelijk met haar staart, maar de schorre zachte stem maakte het gelukkig veel minder eng. Met haar gevederde pootjes pakte ze dan ook het gezicht van de andere vast. Ze veegde de tranen weg. Toen haar pootje weer mooi naast de andere stond schraapte ze haar keel. "Ik kom van het gebied genieten," begon ze, terwijl ze haar lichtblauwe ogen verplaatste naar het bos achter de poes.

"Wat doe jij hier en waarom huil je?", vervolgde ze haar zin. Het leven was veel te mooi om door te brengen in tranen. Zeker deze prachtige kattin, wat er ook was gebeurt ze verdiende het vast niet. Flea inspecteerde haar van dichterbij. Ze had toch geen wonde ergens ofzo?fleaHyperopia Da89dzm-b8c7fe4d-46ce-4aa7-b96b-8729c742f331.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2FjNTVmNmY3LTdmMmQtNGQzMi05ZDEwLWE5MzM4YzFhNTQ1MFwvZGE4OWR6bS1iOGM3ZmU0ZC00NmNlLTRhYTctYjk2Yi04NzI5Yzc0MmYzMzEucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Cobaltstorm
Member
Hyperopia Ezgif.com-gif-maker
Bo3
78
Actief
"Young or old, a true knight is sworn to protect those who are weaker than himself, or die in the attempt."

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ✦ Young Warrior
Cobaltstorm
BerichtOnderwerp: Re: Hyperopia   Hyperopia Icon_minitimezo 26 jun 2022 - 11:18


I don't want to want you.
Dit was haar kans, haar kans om haar loyaliteit aan Shadowclan voor zichzelf te bewijzen. Een snelle uithaal met haar krachtige poten zou genoeg moeten zijn om deze zachte, lieve kat weg te jagen. Dan zou ze weer in alle rust kunnen gaan liggen om zichzelf weer in haar verdriet te vergeten. Toch kon Cobaltstorm zich er niet toe zetten; haar poten voelden zwaar en onhandig, en ze dacht niet dat ze de energie zou hebben om ze op te tillen. Plots voelde ze de zachte pootjes op haar brede, hoekige gezicht. Haar tranen werden weggewreven. Cobaltstorm trok zich verschrikt terug. Nooit had ze de aanraking van een ander zo gevoeld, niemand had haar ooit zo teder vastgepakt. "Je mag hier niet zijn.. Dit is Shadowclan's territorium. Je hoort hier niet." Haar stem was bijna een smeekbede, ze wilde hier niet zijn. Plotseling was er een engel voor haar verschenen, en ze wilde niets liever dan dat die snel weer wegging. "Ga weg.. Alsjeblieft, anders moet ik je pijn doen." Normaal was ze altijd hard genoeg om haar gebied te beschermen, maar deze lichte kattin had haar op haar zwakste moment gevonden.

De ander leek niet echt bang voor haar te zijn, en kwam dichterbij, keek haar inspecterend aan, en durfde zelfs te vragen wat er mis was. "Ik woon hier.. Ik ben een Warrior van Shadowclan." Mauwde ze zachtjes, terwijl haar ogen de flamepoint behoedzaam volgden. "Mijn hart is gebroken.. Maar dat is niet jouw zaak." Besloot ze uiteindelijk, haar keel droog en rasperig. Wat wilde deze vreemde gestalte nog meer van haar weten?


Hyperopia Image_7
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hyperopia   Hyperopia Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hyperopia
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: