Stand my ground and never back down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Stand my ground and never back down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sandgorse
Member
Stand my ground and never back down DPKsfdL
Cynthia
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner (Young warrior)
Sandgorse
BerichtOnderwerp: Stand my ground and never back down   Stand my ground and never back down Icon_minitimezo 26 jun 2022 - 21:56

Hij kwam hier niet vaak, maar toch zocht zijn blik vrijwel meteen de steen op die op de open plek stond. Het was een plek waar zijn vader had gestaan om hun clan te vertegenwoordigen en stiekem hoopte hij er zelf ooit te staan, maar het was iets dat hij niet hardop ging zeggen. Eerst moest hij zich aan zijn clan bewijzen en dat zou tijd kosten. Tijd die hij had, hij was tenslotte nog jong. Eerst zou hij maar eens zijn best moeten doen om een apprentice te krijgen, dan zou hij al alle kans hebben om zich te bewijzen door zijn apprentice op te leiden.


[Foulplay]
Terug naar boven Ga naar beneden
Foulplay
Member
Stand my ground and never back down DPKsfdL
Freedje
347
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: Stand my ground and never back down   Stand my ground and never back down Icon_minitimema 27 jun 2022 - 16:25

Palepaw op training nemen en zichzelf zo veel mogelijk bezighouden, waren eigenlijk de enige dingen die hem nog afleidden van de wraakgevoelens die hij had tegenover één specifieke RiverClanner. Hij wilde het liefste haar bloed tussen zijn klauwen zien vloeien. Hij wilde haar vermoorden. Hij wilde het haar betaald zetten dat hij zichzelf had moeten vernederen in bijzijn van zijn leader. Hij wilde het haar betaald zetten dat hij bijna niet meer had geleefd en dat zijn kans op warrior worden bijna verkeken was geweest. Alleen kon hij nu nog geen wraak nemen. Hij had verteld aan zowel Settledstar als Wolfblood wat er was gebeurd en hij hoopte dat er actie ondernomen zou worden. Zo snel mogelijk, voordat hij zelf zijn geduld zou verliezen. Momenteel was hij bij Fourtrees om zijn gedachten wat af te leiden en hij trok met zijn oortjes toen hij een WindClangeur rook. Zijn blik gleed naar een warrior die hij niet kende, maar die hij wel eens op een Gathering had gezien. Hij snoof toen dat hij de kat naar de Highrock zag kijken. ”Ben je een fantasie aan het verzinnen die waarschijnlijk nooit zal uitkomen?” sneerde hij naar de kater, een spottende blik hebbend in zijn ogen. Als hij zich niet op Mousepaw af kon reageren, dan maar op deze kater.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Stand my ground and never back down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: