When my faith is getting weak 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 When my faith is getting weak

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Alder •
Member
When my faith is getting weak DPKsfdL
Cynthia
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue (Former cave guard)
Alder •
BerichtOnderwerp: When my faith is getting weak   When my faith is getting weak Icon_minitimezo 26 jun 2022 - 22:01

Dit was toch wel een van de gebieden die misschien het meeste leek op het tribe gebied. Het had natuurlijk niet het bergachtige, maar de heuvels en het gebrek aan bomen deed hem er toch wel aan denken. Als hij het zich goed herinnerde dan was dit Windclan of althans hij dacht dat hij daar was. Straks was hij niet eens op het gebied van een van de clans. Het zou hem niks verbazen. Hij had namelijk geen idee welke clan precies waar zat. Het feit dat ze eigen gebieden hadden en niet gewoon allemaal samen leefden was eigenlijk een raar concept. Zo was de tribe tenslotte niet.


[Crowpaw]
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
When my faith is getting weak Avacrowmixer
Jazzy
387
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: When my faith is getting weak   When my faith is getting weak Icon_minitimedi 28 jun 2022 - 19:50

Crowpaw
I know it sucks and it's scary
But it's time to be brave
Het was dag in, dag uit hetzelfde liedje voor haar. Opstaan, trainen tot je erbij neerviel en dan terug gaan slapen. Eten, of eerder vreten in haar geval, was iets waar ze weinig zorg en tijd aan spendeerde. IN haar ogen was het veel belangrijker dat ze sterker werd, beter, en dat men oog voor haar zouden krijgen. Ze zou haar doel waarmaken. En niemand zou haar naar de tunnels sturen. Nu ook vandaag schoot ze over het hoogland heen. Ze had een jacht eerder vandaag ook weer verpest. Nog steeds geen prooi gevangen en ze naderde haar 10de moon al. Weldra kon ze gedag zeggen tegen haar warrior naam en mocht ze maandenlang apprentice blijven omdat ze nutteloos was. De gedachte alleen al liet haar hoofd tollen en bracht een boze expressie op haar snuit. Geen denken aan. Ze zou sterker worden en beter worden dan alle andere warriors die Windclan tot nu toe had gezien, wacht maar af.
Haar focus verstevigde zich op een gelaat, waarbij een onbekende geur haar neusvleugels binnenvielen. Wel meteen vertraagde ze haar pas naar een drafje, waarna ze haar amberkleurige kijkers vernauwde en even haar kin wat omhoog tilde. "Wie ben jij?" riep ze naar de gestreepte kater, waarna ze tot stilstand kwam op een goede afstand van de ander. "Je hoort hier niet te zijn, ga maar snel terug over de grens!" ze vernauwde haar ogen wat. Nog nooit had ze dit gehad. Een kat die zo ver in het territorium stond. Wist hij niet wat de clans met hem konden doen?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
When my faith is getting weak
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: