[!] shiver 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [!] shiver

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
StarClan
Events
[!] shiver DPKsfdL
131
StarClan
BerichtOnderwerp: [!] shiver   [!] shiver Icon_minitimedi 28 jun 2022 - 14:33Een heerlijk plekje om even van het warme weer af te koelen in het water en om een paar makkelijke visjes te vangen. Toch ziet het er nu niet zo uitnodigend uit door de dode vissen die in het water drijven. Wat nu?
Terug naar boven Ga naar beneden
Bellpaw
Member
[!] shiver Bellavarot
Jazzy
65
Actief
For today, that's just enough.

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bellpaw
BerichtOnderwerp: Re: [!] shiver   [!] shiver Icon_minitimewo 29 jun 2022 - 10:42

Bell
Stil knipperde de jonge kater even toen hij een vreemde geur had geroken. Hij spitste zijn oren even en wandelde langzaam verder langs de oever van het riverclan kamp. Zijn pootjes in het water wadende ging hij wat dieper. Maar dankzij zijn grote bouw moest hij niet ver of diep in de rivier gaan om de overkant te bereiken. En vertakking van de rivier was verderop, waar de vreemde geur vandaan kwam. De lichtgekleurde kater knipperde even en wandelde langzaam verder, behoedzaam, zijn kop laag houdende. HIj was nog nooit buiten het kamp gegaan. En eigenlijk wist hij niet goed waarom hij besloot om nu de vreemde geur te volgen. Zijn zomergroene blik streek langs het kabbelende water dat naast hem lag. Rustig duwde hij zich een weg door het struikgewas en-... Een frons verscheen op zijn gezicht toen hij de dode vissen zag dobberen in het water. Niet begrijpende hoe dit gebeuren kon. De jonge apprentice slikte even en liet zijn neus wat afzakken naar het wateroppervlak. HIj snuffelde, de vissige geur sterker wordende. Het rook niet bepaald goed, maar... Zijn blik streek over de dode prooi heen. DIt was een opportuniteit, of niet? Als hij zoveel mogelijk vissen kon verzamelen en terugbrengen naar het kamp, dan kon niemand hem zeggen dat hij moest trainen. Een glinstering verscheen in de ogen van de grote kater. Als hij veel prooi meehad dan zou men veronderstellen dat hij een natuurtalent was, of niet? Niet bedenkende dat de vissen misschien dood waren gegaan aan een ziekte of wat dan ook, wandelde Bellpaw het water in. Hij greep een paar vissen in zijn bek, stapte achterwaarts en kwam het water terug uit. Kalm legde hij een paar aan de oever, waarna hij terug ging voor nog een paar. Eenmaal een paar van de vissen aan de oever te hebben, nam hij ze allen in zijn bek en wandelde hij met snelle passen terug naar het kamp. DIt was een waterdicht plan.

- meteen topic uit, ik maak een vervolgtopic in het kamp soon(tm)
> vervolg: https://www.warriorcatsnl.com/t49364-open-ignorance-is-bliss#914977


Get a load of this train-wreck
His hair's a mess and he doesn't know who he is yet
But little do we know, the stars
Welcome him with open arms
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[!] shiver
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: