The Number of Wool 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The Number of Wool

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Littlenose
Member
The Number of Wool DPKsfdL
Steen
365
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ~ 20 moons ~
Gender: Tomcat ♂
Rank: ~ Young Warrior ~
Littlenose
BerichtOnderwerp: The Number of Wool   The Number of Wool Icon_minitimewo 29 jun 2022 - 20:26


Voor een warrior was hij aardig weinig keren op een gathering geweest. Zijn apprentice tijd en eerste moon als warrior waren nog al chaotisch geweest. Dan lag die in de medicine cat den, dan waren er persoonlijke dingen, dan was hij weer in de problemen en daarna ging hij een tijdje naar de bergen. Hij was heus wel een paar keer op een gathering geweest, maar het aantal keren viel tegen. Ach ja zoals het er nu naar uitzag, zou hij de komende moons nog vaak genoeg meegaan. De grootste, dramatische dingen leken voorbij te zijn. Tot nu toe kwam hij enkel nog geluk tegen. De amberkleurige ogen van Littlenose dwaalden af naar de grote rots waar de Clanleaders altijd stonden. Wie weet zal hij daar ooit staan. Vanaf nu zou niks hem meer laten stoppen. Hij had overal zijn geluk om zich heen.

- @Crowpaw,
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
The Number of Wool Avacrowmixer
Jazzy
387
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: The Number of Wool   The Number of Wool Icon_minitimedo 30 jun 2022 - 0:01

Crowpaw
I know it sucks and it's scary
But it's time to be brave
Een glinstering in haar ogen toen ze de ander zag. Littekens, een gescheurd oor. Nou dat zag er een kat uit die vechten gewoon was. Vanuit het hoge gras dat grensde aan hun terrein was ze aan het turen naar hem. Hij was een Shadowclanner, zo kon ze ruiken, en hij was niet zo imposant als Cobaltstorm. Hoe dan ook was er wel iets anders dat aan hem opviel; zijn vele aanwinsten. Toen de ander dan ook de fourtrees en de matchende steen begon te bekijken, sprong de kleine windclanner vanuit haar schuilplaats. Ze huppelde wat naar voren, kwam tot stilstand op wat vossenlengtes van de gestreepte kater en stak haar kop wat in de lucht. Nieuwsgierige lichtjes oplichtende in haar amberkleurige blik bestudeerde ze hem. Van kop tot teen en terug, haar oog steeds afdwalende naar zijn oor. "Hoe kom je aan al die littekens?" flapte ze er dan ook meteen uit. Haar stem hard en duidelijk, het eerste teken dat ze hier aanwezig was. Immers was ze klein en vrijwel altijd heel stil in haar beweging... Als ze dat tenminste wilde. Ze was immers niet elegant of vrouwelijk, dus fijne bewegingen waren niet voor haar weg gelegd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlenose
Member
The Number of Wool DPKsfdL
Steen
365
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ~ 20 moons ~
Gender: Tomcat ♂
Rank: ~ Young Warrior ~
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: The Number of Wool   The Number of Wool Icon_minitimewo 13 jul 2022 - 14:57

Littlenose maakte zich niet veel zorgen over de geur van WindClan die zijn neus was binnengedrongen. Voor wat de kater wist, hadden ShadowClan en WindClan geen problemen met elkaar. En na zijn reis naar de bergen, durfde de kater zich ook iets meer te ontspannen bij WindClanners. Een tijdje met ze optrekken doet wonderen. De young-warrior draaide zijn kop in de richting van een apprentice die zonder een gedag te zeggen gelijk vroeg naar zijn littekens. Een tijdje geleden was er ook al een RiverClan apprentice geweest. Precies hetzelfde. "Een rogue." miauwde Littlenose kortaf. Hij was er eigenlijk een beetje klaar mee met al die nieuwsgierige katten die daar naar vroegen. De tabby wilde het nog wel eens aan de jonge apprentices in zijn Clan vertellen, maar eigenlijk sprak hij er liever niet meer over. Tenzij hij wilde opscheppen natuurlijk, maar zo was hij niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Number of Wool
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: