Smart is not wise.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Smart is not wise..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarletmacaw
Member
Smart is not wise.. DPKsfdL
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Scarletmacaw
BerichtOnderwerp: Smart is not wise..   Smart is not wise.. Icon_minitimedo 30 jun 2022 - 20:20

Scarletmacaw was gestresst en hoewel ze meestal de stress weg zou lachen begon het langzaam een invloed op haar gespierde, brede lichaam te hebben. Onder haar vacht waren de ribben te tellen, zelfs al was het duidelijk dat er prooi voldoende was voor elke kat. Ze maakte zich zorgen, zorgen om haar toekomst, om haar familie, om haar Clan. Blazestar had een hoge rang en hoewel hij negen levens had, was de knappe kattin niet vergeten dat hij ook vaker in gevaar was. Daarnaast had ze hem nodig om een oog te houden op Fallenflight. Ze voelde zich soms eenzaam, al helemaal als ze zag dat iedereen aan hun eigen gezin begon. Ze was natuurlijk niet super oud, alleen betekende het niet dat ze af en toe niet hoopte de liefde te ervaren.

Alleen was ze in de ogen van velen niet meer dan een oude Apprentice. Ook al had ze al vele Moons haar naam. Ze had niets gedaan om zich te bewijzen en in tegenstelling tot wat ze wellicht toonde, wilde ze een goede Warrior zijn. Scarletmacaw had wel haar serieuze momenten, alleen waren deze zeer weinig aanwezig. Alsof ze elke keer weer vrolijk wilde zijn voor haar familie. Niemand die de last zag..

Scarletmacaw vervolgde haar weg naar de Fourtrees, ook al was de vierde boom enkel een verschoeide stam. Een muisje werd vluchtig gevangen voordat ze onhandig slikte. Ze werd misselijk van de geur; wellicht omdat ze al dagen gestresst was waardoor ze kokhalzend naast de verbrandde stam bleef staan en haar haren overeind kwamen. Haar ogen richtte ze naar de hemel waarna ze neer plofte en de tranen in haar gouden blik glinsterden. Ze wilde niets liever dan haar broer. Alleen zou ze zich eeuwig sterk houden.

The jokes and fun

will not remain forever...

Terug naar boven Ga naar beneden
Shinystone
Med. cat apprentice
Smart is not wise.. Unknown
Ema
518
Actief
There are millions of things
that can make you smile
don't let the little bad things
get you down once in that while

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 18 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Shinystone
BerichtOnderwerp: Re: Smart is not wise..   Smart is not wise.. Icon_minitimezo 18 sep 2022 - 13:17


De fourtrees. Hij had veel van deze plek gehoord; een plek van vier bomen, een plek waar alle clans op een gegeven punt samenkwamen in vrede en harmonie. Maar toen hij hier uit nieuwsgierigheid was komen kijken, merkte hij dat één van de drie bomen verschroeid was en ergens vroeg hij zich af waarom. Wat was er hier gebeurd? Waarom was één van de drie bomen verbrand, waardoor het nu eigenlijk een threetrees was?  Maar veel tijd om erover na te denken en theorieën te bedenken had hij niet, want hij zag een kattin van een andere clan naast een van de bomen zitten en ze zag er niet zo gelukkig uit. Uit voorzorg naderde de zwart-witte kater haar en bleef staan in haar buurt. “Hey, is alles oké?”, vroeg hij. Hopelijk was alles in orde en had ze gewoon even een breekmoment die zo voorbij zou gaan…
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Smart is not wise..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: