Not interested 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Not interested

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thawrage
Member
Not interested DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Not interested   Not interested Icon_minitimezo 7 aug 2022 - 16:15

Met een kille blik in zijn ogen verliet Thawrage het kamp. Het beloofde een mooie, licht zonnige dag te worden, maar de warmte deed Thawrage niet veel. Zijn hart was koud als ijs en zijn humeur werd er echt niet beter op door zoiets stoms als warm weer, al leek het voor veel katten wel te helpen. Hij werd er bijna gek van hoe vrolijk sommige dwazen konden worden door iets onnozels als een zonnetje dat scheen. Het interesseerde hem allemaal vrij weinig of dat het nu regende of dat de zon fel scheen. Het leven bleef eentonig en saai en Thawrage hoopte dat er binnenkort snel eens iets interessants zou gaan gebeuren. En dat anderen hem niet al te veel lastig zouden vallen. Zodra die gedachte de revue was gepasseerd, rook hij een zoete geur dat in zijn richting kwam. Hij herkende de geur meteen en hij rolde met zijn ogen, waarna hij niet al te subtiel zijn pas probeerde te versnellen. Hij was een tamelijk grote kater, groter dan de gemiddelde WindClanner, dus hopelijk zouden zijn grote passen ervoor zorgen dat hij haar gemakkelijk af kon schudden. Ze was immers de laatste kat waar hij nu zin in had om mee te praten.

@Scarletmacaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Not interested
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: