[EVENT] In the shadow of ghosts 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [EVENT] In the shadow of ghosts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[EVENT] In the shadow of ghosts 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: [EVENT] In the shadow of ghosts    [EVENT] In the shadow of ghosts Icon_minitimeza 27 aug 2022 - 21:05


[EVENT] In the shadow of ghosts PcQdOyF
Oh I'm like a kid who just won't let it go
Twisting and turning the colours in rows

Hij was er helemaal klaar mee, maar ging er niet te lang omheen draaien. Want wat was er om om heen te draaien? De scene was duidelijk, het oordeel nog duidelijker. Blazestar had met dader gesproken, kort. Maar excuses, haar uitleg zette niets recht. Volgens haar was Wisteriawisp  een extra mond om te voeden, een last.  De elder zou er zelf om gesmeekt hebben. Maar Blazestar wist beter- Wisteriawisp had het hem zelf gezegd. Hij had het verdriet van een verloren leven in haar woeste ogen gezien terwijl ze tegenover elkaar stonden. Dus lang met Ashenpatch er over discusiëren had geen nut, want zelfs zonder de grijze kattin aan te kijken wist de kater al welke gelijke woorden er tussen hen vallen zouden. Koudbloedige Moord, zoals deze, was niet iets waarvan de morele zwaarte ter discussie gebracht kon worden. En niet iets wat lichtjes afgehandeld moest worden. Voor zijn neus stond iemand met een vervormd idee van juistheid, een gek, één die geen medelijden van hem afdwong, en iemand die nog geen seconde te veel van windclan's aandacht verdiende. De leader had dan ook geen seconde zijn rust gepakt nadat hij en zijn clan bevrijd waren van het sneeuw. Vrijwel meteen na de kattin gesproken te hebben had hij haar voor d'r clan gesleept. En onder het toeziende oog van een uitgeputte clan, schraapte de windclan leader zijn schorre, door kou geteisterde keel. Zijn ogen op de kattin voor hem geplakt. "Windclan!" de kleine kater hief zijn kop wat op terwijl hij in het midden van het kamp stond. Ze verdiende de show niet, geen officiëlle ceremony. De moeite zijn plek boven op highrock te zoeken gunde hij haar dan ook niet. Al woog zijn zwakke lichaam lichtjes ook mee in zijn besluit poot op grond te houden. "Drie hele dagen hebben jullie noodgedwongen dit moord wijf tussen jullie gehad."  hij keek  het kamp rond. "Twee dagen verdomme te veel, iets om nu eindelijk recht te zette." Snoof hij vervolgens terwijl hij wat dichter richting de kattin stapte, een kruising van woedende blikken afdwingende. "Daintywiff, Degene die een onschuldige elder de nek omdraait enkel en alleen omdat ze niet jagen kan." de ex van een goede vriend, de vreemdgaander en de moordenaar. Hij sloeg zijn nagels uit hun hulsen, liet zich met woede en adrenline voeden terwijl hij zijn macht omarmde. "Graag zou ik je kop eraf rukken." en woest haalde de leader uit naar haar kop. Hopende een litteken achter te laten die ze niet vergeten zou. Die niemand vergeten zou. "En het zou mogen, aangezien je geen deel van windclan meer uitmaakt." bromde hij "Maar wij zijn geen moordenaars zoals jou. Dus, geef ik je een kwart dag om ons teritorium af te komen, en op te donderen!" nogmaals vernauwde hij zijn ogen. "Laat je je weer zien, dan rukken we je kop met eer er af.

Tag: @daintywhiff
Indirecte Tag: @AshenpatchI have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sparkpaw
Member
[EVENT] In the shadow of ghosts Sirius
Renske
104
Actief
BOOM

CAT'S PROFILE
Age: ✴ Nine moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ✴ Tunnels zijn stom
Sparkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] In the shadow of ghosts    [EVENT] In the shadow of ghosts Icon_minitimeza 27 aug 2022 - 21:31


[EVENT] In the shadow of ghosts D51re35-40a7e9ea-6cc1-4945-9640-21a8093f3f7c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5NDI5MzIwLTBmNjEtNDI0ZC1hOGVmLTE2YWVmM2NkNmQ1OFwvZDUxcmUzNS00MGE3ZTllYS02Y2MxLTQ5NDUtOTY0MC0yMWE4MDkzZjNmN2MuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

De laatste dagen waren niets minder dan bizar geweest. Niet vaak zag je je vader sterven voor je ogen en weer tot leven zien komen. Twee keer. Sparkpaw had zich duizend en één dingen gevoeld die dagen. Angstig, kwaad, verdrietig, trots (al was dat maar van korte duur geweest), vastberaden, beschaamd. Vooral dat laatste, heel erg. Maar sindsdien voelde hij zich maar niets. Hij voelde zich overrompeld, zo kon hij het beste beschrijven. Alsof hij was overreden door een monster en daarna een marathon had moeten rennen, om daarna terecht te komen in een gekkenhuis. Door zoveel prikkels, kwam er nauwelijks meer wat binnen. Misschien was het.. shock? Trauma? Maar zijn brein stond uit, zijn oogleden waren zwaar als lood, en zijn poten kreeg hij nauwelijks meer van de grond.

Maar er was moord geweest, op een elder. Een laffe daad, en papa had de dader gevonden. Zijn adrenaline voorraad was wonderbaarlijk gezien nog niet uitgeput. Hij wist niet hoe zijn vader de woede nog kon meesteren. En toen uiteindelijk de naam van de dader over de open plek galmde, leek de laatste pilaar waar Ploverpaws en Sparkpaws vriendschap op balanceerde, omver gestoten.

Zo moeder, zo zoon. Hij keek niet eens naar Daintywhiff. Hij luisterde niet eens meer naar zijn vaders bedreigingen, noch de schok die door de clan ging. Hij zocht Ploverpaw in de menigte en wierp hem een moordende blik toe. Zijn groene ogen waren donker, diepe rimpels ontstonden boven zijn neus terwijl hij zijn kaken op elkaar moest houden. Wat had zijn moordende moeder tegen hem gezegd? Moest hij Blazestar doden in haar opdracht? Sparkpaw groef zijn nagels diep in de grond. Hiervoor, ergens in zijn achterhoofd, had hij medelijden met Ploverpaw gehad toen hij alleen achter in die tunnel lag, koud en onwelkom. Maar nu verdiende hij het. Hell, hij had dood mogen vriezen in die tunnel. Zijn hartslag bonsde in zijn oren, zijn ademhaling zwaar. Eén verkeerde stap, en Sparkpaw zou ervoor zorgen dat Plover zijn moeder zou volgen.

Tag: @Ploverpeep     
I've never have been one to
half-ass shenanigans

[EVENT] In the shadow of ghosts Sparkos
Terug naar boven Ga naar beneden
Zephyrpaw
Member
[EVENT] In the shadow of ghosts Ehe_2
Starlord Shiwi
40
Actief
'The chicken... Is not amused'


CAT'S PROFILE
Age: 9 moons and 50 secs
Gender: Tomcat ♂
Rank: MR Apprentice
Zephyrpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] In the shadow of ghosts    [EVENT] In the shadow of ghosts Icon_minitimeza 27 aug 2022 - 21:51


De laatste drie dagen waren mega bizar geweest. Hij had geprobeerd het positieve van de situatie in te zien maar dat ging toch wel een beetje moeilijk zo. Het was koud, dit gebeurde, dat gebeurde, en er was ook nog eens een moord. Hij had zich niet echt al teveel zorgen gemaakt. Oké, het was wel eng, en de sfeer was absoluut intens, maar hij kwam er niet mee verder met zich superveel zorgen te maken zoals zijn moeder meestal zou doen. Hij bleef gewoon rondgrappen hopend dat dingen beter zouden worden, uiteindelijk. En er was alvast een verandering. Blazestar riep de clan samen en hij met zijn nieuwsgierig koppie kwam dichterbij, alleen maar om zijn oren te laten zakken des te meer de woorden vorderden. Normaal was de verwachting iets van ‘joepie, jij bent moordenaar dus jij vliegt eruit’ maar dit was anders. Want de dader van deze moord was ook wel bekend als: Zijn mentor. Hij en zijn mentor hadden twee verschillende werelden en toch hadden ze overeen moeten komen voor zijn trainingen, en nu verraste het hem eigenlijk wel om te horen dat zij de moordenaar was. Van alle katten hier. Zo close waren ze nu niet, maar dit was dan toch wel krankzinnig. In zijn kop schoten duizenden vragen zoals, ‘waarom zij, waarom nu, waarom mijn mentor, waarom moest zij moorden, hoe zou ik eruit zien als ik een rode vacht had-?‘ en hij begon zijn overladen brein een beetje te haten nu. “Maar… maar… dat is mijn mentor!”, sprak hij ietwat boos en teleurgesteld. “Dit doet pijn. Dit doet heel veel pijn. Ik kan niet geloven dat ik deze kant van haar nog nooit gezien heb! Ik voel me zo… zo… ZO…” hij stampte even op de grond maar kon zijn overlijk dramatisch zinnetje niet afmaken. Hij wilde die moordenaar van een Daintywhiff nooit meer zien.


[EVENT] In the shadow of ghosts CZephyrSig
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
[EVENT] In the shadow of ghosts DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] In the shadow of ghosts    [EVENT] In the shadow of ghosts Icon_minitimema 29 aug 2022 - 9:25

Thawrage vernauwde zijn ogen toen Blazestar de aandacht van de Clan trok. De kleine kater stond in het midden van het kamp, maar was meteen het aandachtspunt van iedereen. Thawrage voegde zich met een kille blik in zijn ogen bij de rest van de katten en liet zijn blik op Blazestar rusten. Zijn kille blik ging van kil naar koud en daarna naar ijskoude woede naarmate Blazestar zijn verhaal vertelde. Zijn blik bleef rusten op Daintywhiff en hij vernauwde zijn ogen. Zijn klauwen jeukten om naar haar uit te halen en het gaf hem een gevoel van voldoening dat Blazestar zich niet inhield. En hij wilde zijn vriend graag joinen, maar deed het niet. Nog niet. Als die verraadster, die moordenaar, haar bek open zou trekken, zou hij dat wel doen. ”Die eer neem ik maar wat graag op mezelf,” zei hij op een dreigende toon tegen haar. ”Als ik je na Blazestar’s deadline op ons territorium vind, dan wordt dat je dood.” En hij ontblootte zijn tanden naar haar. Zijn rijzende pels liet hem twee keer groter doen lijken dan hij effectief al was en het kostte hem alles om niet op haar rug te springen, om haar te vermoorden. Zijn blik gleed traag van Daintywhiff naar Blazestar. Misschien moest hij straks eens nachecken bij zijn vriend wat voor effect dit op hem had. Het zou jammer zijn als Blazestar zou beginnen te denken dat elke dwaas – uitgezonderd hemzelf uiteraard – in deze Clan een moordenaar en een verrader was.

Tag: Daintywhiff
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
[EVENT] In the shadow of ghosts ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] In the shadow of ghosts    [EVENT] In the shadow of ghosts Icon_minitimedi 30 aug 2022 - 0:07

Crowpaw
I know it sucks and it's scary
But it's time to be brave
Ondanks dat Crowpaw het niet erg graag toegaf, was Windclan de laatste tijd in enorme chaos. Een vreemd iets dat niet hoorde in een clan. Die had orde nodig en een sterke hand. Het feit dat de moorden dan ook door bleven gaan was iets dat zeker haar aandacht had getrokken. Maar op het einde van de dag was dat niet haar verantwoordelijkheid. Toen ze dan ook luisterde naar wat haar vader te zeggen had, knipperde ze even rustig. Ze voelde een misselijkmakend gevoel over haar trekken bij het besef dat iemand die kinderen had zoiets kon doen. Ze keek dan ook om naar de witte kat, haar blik even gaande over haar broertje, die iemand anders een blik leek toe te werpen. Plover lag in zijn visier zo te zien. Gingen ze zo knokken? Elkaar aanvliegen? Ze zette een pas zijwaarts en bekeek de twee even, voordat ze opkeek.

Thawrage sprong Blazestar toegemoed. In woorden. Ze keek even naar de gestreepte kater voordat ze zuchtte. "Waarom kwart een dag, laat haar rennen, geef haar een paar tellen om hier weg te komen!" sneerde ze met een lachje op haar gezicht in de menigte. Eens zien hoe snel de witte poes kon rennen als de hele clan achter haar aan ging. Windclans talent echt aanziende tegenover een verrader. Nou dat was wel iets dat ze wilde zien. Sterker nog, het was iets dat ze wilde doen. Ze sloeg haar kleine, scherpe nageltjes uit hun hulsel en zette een pas naar voren, nog wel zich netjes tussen de menigte houdende.


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Ploverpeep
Member
[EVENT] In the shadow of ghosts 32eb20d1dfd35867832e209af4630647
Dodo
103
Actief
❖ he’s trouble that one.

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: knapste in de clan
Ploverpeep
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] In the shadow of ghosts    [EVENT] In the shadow of ghosts Icon_minitimedi 30 aug 2022 - 0:50Ploverpeep voelde zijn hart in twee stukken breken, recht naar beneden door het midden. Zijn ruzie met Sparkpaw had al krassen en deuken achtergelaten, maar deze nieuwe informatie over zijn moeder was het breekpunt geweest. Hoe kon zijn moeder dit doen? Zijn grote, groene ogen gevuld met tranen zochten naar de poes. Al weken hadden ze elkaar niet meer gesproken, zelfs niet in de ogen aangekeken, maar hij bleef een mama’s kindje, ook al hield zijn moeder niet van hem. Plover kon alleen maar met zijn kop schudden. Het was niet waar. Blazestar was aan het liegen tegen de clan omdat hij twee levens door hem verloren had.

”Dat niet waar.” Zijn stem trilde en even keek hij naar de leader. ”Ik heb het gedaan. Ik- ik was het.” Met zijn oortjes die plat in zijn nek gevouwen zaten liet hij zijn blik weer afglijden. Deze keer naar Sparkpaw. Nogmaals voelde hij het steken in zijn borstkas en hij wist dat zijn hart nu in vier stukken op de grond lag. “Ik heb haar vermoord.” Hij had Blazestar al vermoord. Hoe gek was het als het nog een keer zou gebeuren?

Zijn beste vriend wilde hem hier niet meer hebben, de enige vriend die hij nodig had kotste op hem en Ploverpeep kon hem geen ongelijk geven. Op deze manier kon hij de confrontaties die zouden komen misschien uit de weg gaan. Misschien kon hij zo het leven weer een beetje leuker maken voor Spark. Een eenzame traan rolde over zijn wang welke hij boos wegveegde. Zijn recht op tranen was verdwenen als sneeuw voor de zon.

Daarna keek hij naar zijn moeder, speurde hij de koppen af totdat hij die van haar gevonden had. Was ze eindelijk trots? Had hij, voor het eerst in maanden, weer wat goeds gedaan? Of was hij nog steeds de titel van haar zoon niet waardig?

Een verdrietig glimlachje sierde zijn snuitje. Alleen Ploverpeep zou de schuld van een moord op zich nemen als dat betekende dat iemand anders die lasten niet zou dragen. Waar iemand anders je het zwaard in de handen zou duwen gaf Ploverpeep je het schild om jezelf te beschermen en hield hij zelf het zwaard. Hij was de ridder die zijn leven zou geven voor zijn geliefden, ook als ze dit niet meer waard waren.


prongs
there are no bad ideas,
only great ideas that go horribly wrong.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[EVENT] In the shadow of ghosts 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
342
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 30
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] In the shadow of ghosts    [EVENT] In the shadow of ghosts Icon_minitimedo 1 sep 2022 - 12:47

Met zijn oren in zijn nek geduwd bekeek hij het hele tafereel. Hij hield zich wat afzijdig, hield eerlijk gezegd niet van publiekelijke bejegeningen als deze; wel voelde hij dezelfde boosheid in zich als ogenschijnlijk de hele clan. Zijn blik gleed richting zijn apprentice, Crowpaw, die felle woorden uitsprak die precies bij haar karakter paste. Het verbaasde hem niet, al was hij het misschien niet met haar eens. Wellicht was hij ook soft. Hij had snel medelijden voor de underdog. Zijn staart verdikte wat toen hij Plover's stem hoorde. Hij schudde zacht zijn kop op de naïeve woorden van de jonge kater. "Plover, je was met ons toen de moord gebeurde. We weten allemaal dat jij het in ieder geval niet was." Hoe honorabel het ook was van de kit om het voor zijn moeder op te nemen, hij zou er niet voor staan.


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Sparkpaw
Member
[EVENT] In the shadow of ghosts Sirius
Renske
104
Actief
BOOM

CAT'S PROFILE
Age: ✴ Nine moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ✴ Tunnels zijn stom
Sparkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] In the shadow of ghosts    [EVENT] In the shadow of ghosts Icon_minitimeza 3 sep 2022 - 0:11


[EVENT] In the shadow of ghosts D51re35-40a7e9ea-6cc1-4945-9640-21a8093f3f7c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5NDI5MzIwLTBmNjEtNDI0ZC1hOGVmLTE2YWVmM2NkNmQ1OFwvZDUxcmUzNS00MGE3ZTllYS02Y2MxLTQ5NDUtOTY0MC0yMWE4MDkzZjNmN2MuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Sparkpaw zag het gebeuren hoe Ploverpeep zijn bek open deed en de meest domme uitspraak van zijn leven maakte. Hun blikken kruisten en Sparkpaw gunde hem niets meer dan afgunst. Puur vergif dat uit zijn uitdrukking kwam. Iedereen hier wist dat hij loog. Kon hij zelf niet verzinnen dat hij buiten kamp was geweest? Hawkchase zei het direct. En dat alles voor zijn moordlustige moedertje? Hij was nog lager dan Sparkpaw dacht. Het onderste van de samenleving. Sparkpaw wist niet waarom hij hem überhaupt nog een blik waardig gunde.

‘‘Als je er zo op gebrand bent verbannen te worden, ga toch lekker met je moeder mee!’’ Sparkpaw zijn stem was schor van het weinige gebruik de afgelopen dagen, maar ondanks dat klonk hij nog zo erg als een kind, terwijl hij een man wilde zijn. Dus nu ook probeerde hij stoer te zijn. Zo kwaad als zijn vader, zo nonchalant zelfverzekerd als zijn zus. En toch trilde zijn onderlip een beetje, voelde hij een brok in zijn keel opkomen. Ergens, diep van binnen, wilde hij dat namelijk helemaal niet. Hun vriendschap was als een donderslag op de heldere hemel kapot gegaan. Sparkpaw had nog geen tijd gehad om daarover te rouwen. En dus wond hij zijn blik verwoed af van Ploverpeep en draaide zich van hem weg, en vond hoe zijn klauwen zich in de grond boorden.     
I've never have been one to
half-ass shenanigans

[EVENT] In the shadow of ghosts Sparkos
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] In the shadow of ghosts    [EVENT] In the shadow of ghosts Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[EVENT] In the shadow of ghosts
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: