Fairytale 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Fairytale

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Syenitepaw
Member
Fairytale GPmWrWA
Cam
15
Actief
There's truth even in tainted knowledge, if one reads carefully.

CAT'S PROFILE
Age: .: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: .: Apprentice
Syenitepaw
BerichtOnderwerp: Fairytale   Fairytale Icon_minitimedi 30 aug 2022 - 21:12


Iets aan de verbrandde boom trok haar er weer naar toe. Ze had het prachtig gevonden tijdens de tour. Daarom dat ze er nu weer voor stond. Het had iets sereens, iets kalms. Syenite wist niet precies wat het was, maar ze vond het een fijne plek. De fijnste plek in heel het territorium. Eentje die ze niet graag zou willen delen. Helaas was het een bekende plek in ShadowClan, dus was ze extra opgelucht toen ze de grijze boom alleen aantrof. Het grijze poesje kroop dicht tegen de boom aan tussen de wortels. Zo voelde ze zich veilig, samen met de boom.

Foulplay


Fairytale NP9Sjoe
Terug naar boven Ga naar beneden
Foulplay
Member
Fairytale DPKsfdL
Freedje
347
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: Fairytale   Fairytale Icon_minitimewo 31 aug 2022 - 12:27

Foulplay plantte zijn nagels diep in de grond onder hem terwijl hij zijn robuuste lijf uitstrekte. Zijn spieren hadden zich zodanig ontwikkeld dat hij nog robuuster was geworden dan dat hij al was. Niet ontzettend groot, maar groot genoeg om een indruk op zijn vijanden te maken als dat zou moeten. En sinds hij nog maar zo jong was, zou hij waarschijnlijk nog wel wat groter worden. Of dat hoopte hij toch althans. De kater begaf zich door het woud. Hij zou Palepaw straks ophalen voor een training, maar voor nu had hij nog even tijd voor zichzelf. Met Bitterpaw erbij zat zijn schema voor de komende manen best vol, maar dat was een goede afleiding. Zo konden de haatgevoelens hem in elk geval niet overnemen. De kater liep naar de verbrande boom toe, naar het plekje in zijn territorium waar hij zich het meeste op zijn gemak voelde. Zijn blik gleed naar de kersverse apprentice die de boom blijkbaar ook had uitgekozen als rustplaats; Foulplay wiebelde met zijn oren toen hij de manier zag waarop het poesje zich tussen de wortels van de boom duwde. Het leek erop dat hij zijn favoriete plekje met iemand moest gaan delen. Oh well. Zo lang ze het hoogste plekje in de boom niet voor zichzelf claimde, vond hij het prima. Hij gaf haar een begroetend knikje terwijl hij haar naderde. ”Ik zie dat ik deze boom niet langer als enige uitgekozen heb als favoriete plek,” merkte hij nors op, alhoewel zijn blik rustig op haar bleef hangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fairytale
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: