Guess who's back 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Guess who's back

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Guess who's back DPKsfdL
Elfje
284
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Specklepaw.
BerichtOnderwerp: Guess who's back   Guess who's back Icon_minitimezo 4 sep 2022 - 18:40

Specklepaw
How cute, you don't think I can get something I want
Okay, ze was misschien zeker te weten wel wat grenzen aan het testen en dingen aan het uitlokken door weer hier te staan, maar wat deed je er aan? Het was niet haar schuld dat iedereen uit ShadowClan haar niet leuk leek te vinden omdat ze één keer in hun kamp had gestaan. Like, kom op, get over it. Ze was er zelfs naar toe gebracht, dus was het nou echt haar schuld? Nee, dat was het niet, maar niet dat die shaduwzeikaards daar wat om gaven. Maar hoe zij het zag was er helemaal geen probleem zolang ze dit keer aan haar eigen kant van dat domme lijntje bleef wat getrokken was tussen de clans. Echt, waarom dachten ze dat zoiets als een geurlijn zomaar iedereen tegen ging houden, dat was duidelijk niet zo.

+Shiny first c:I should be queen of
everything
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shinypaw
Med. cat apprentice
Guess who's back Unknown
Ema
499
Actief
There are millions of things
that can make you smile
don't let the little bad things
get you down once in that while

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 17 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: Med. Cat. Apprentice
Shinypaw
BerichtOnderwerp: Re: Guess who's back   Guess who's back Icon_minitimezo 18 sep 2022 - 13:40


Iets wat niet hetzelfde was in de bergen als hier, was dat er grenzen waren. In de bergen was er alleen de tribe geweest, een groep van katten die in harmonie leefden. En misschien nog wat rogues in de andere grotten, maar er waren nooit echt grenzen geweest zoals hier. Dus dat was wel een grote aanpassing voor hem geweest. Vandaag bevond hij zich bij de grens van zijn clan terwijl hij onderweg kruiden had lopen herhalen. De grens was niet zo heel spectaculair, maar hij zag wel dat er iemand aan de andere kant stond. Eerst hield hij een vriendelijke houding, want hij wist dat er zowel vriendelijke en vijandelijke katten aan de grenzen waren. Dus hij wilde eerst even zien – je kon geen vuur gaan behandelen met meer vuur. “Hallo! Ik ben Shinypaw, wie ben jij?”, stelde hij zichzelf voor, niet echt doorhebbende dat de kat voor zijn neus eigenlijk een kat was die iedereen in zijn clan niet graag had door een of andere reden.


One good deed
always sparks another
Guess who's back Shine_sig_5

and that'll make you shine like a star

:✧:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guess who's back DPKsfdL
Elfje
284
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Specklepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Guess who's back   Guess who's back Icon_minitimezo 30 okt 2022 - 19:39

Specklepaw
How cute, you don't think I can get something I want
Specklepaw draaide met een ruk haar kop om toen ze een stem hoorde. Iemand aan de Shadowclan zijde van de grens. Het was een zwarte kater, ouder dan de gewoonlijke leeftijd voor een apprentice, maar hij stelde zich voor als Shinypaw. Ze keek hem aan in lichte verrassing dat hij zo vriendelijk naar haar deed, aangezien ze een irritatie van heel Shadowclan was geworden door dat ene ongeoorloofde bezoekje aan hun kamp. Dat gezegd, ze herkende hem ook niet, maarja lang niet iedereen zou in het kamp zijn geweest toen zij daar was. Zo vol had het er toen ook niet uitgezien. "Specklepaw," Besloot ze zichzelf voor te stellen, lichtelijk kortaf. Maarja, waarom zoveel woorden vuil gaan maken als één woord ook antwoord gaf op zijn vraag. "Maar je zei dat je Shinypaw heete? Hoezo ben je nu nog apprentice? Je bent toch veel te oud." Vroeg ze hem gelijk. Specklepaw draaide er geen doekjes om als ze dat niet wilde. Toch stond er een nonchalante glimlach op haar snoet. Haar vragen mochten misschien (lichtelijk) onbeleefd zijn, maar dat betekende niet dat ze het ook zo nog eens moest brengen.I should be queen of
everything
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Guess who's back   Guess who's back Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Guess who's back
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: