[Turtle] Build on ruins 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Turtle] Build on ruins

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wren •
Member
[Turtle] Build on ruins  Iw2Epzf
Renske
471
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wren •
BerichtOnderwerp: [Turtle] Build on ruins    [Turtle] Build on ruins  Icon_minitimema 5 sep 2022 - 21:11


[Turtle] Build on ruins  Db6wm4i-534dfe7b-10aa-4a2a-98b5-6944bbd58a11.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNmE1YzIzZDItYjhkZS00OGQ4LWFkYjAtM2RhYWYyOTlhOTBkXC9kYjZ3bTRpLTUzNGRmZTdiLTEwYWEtNGEyYS05OGI1LTY5NDRiYmQ1OGExMS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she is kind of a legend
total infamy

Haar broer had voor haar gekozen op het einde. Natuurlijk. Bloed stroomt dieper dan water. En het was haar loyale broer die uiteindelijk ervoor had gezorgd het tij te draaien. Eerlijk gezegd, ze had zijn moed niet verwacht. Maar misschien was er veel veranderd in de tijd dat ze weg was geweest. Of misschien had hij gewoon verbleekt tegen grote karakters zoals zij en hun andere broer. Maar Rumble… ze kon hem niet peilen. Ze haatte hem zelfs. Ze wist niet wat hij hier te zoeken had. Ze wilde hem weghebben. Ze moest hem weghebben. Hij moest weer terugrennen naar dat hol waar hij heen was gekropen toen hun moeder was gestorven. Waar hij hoorde.

Maar voor Turtle was er meer toekomst. In haar gedachten, zeker. Hij kon haar rechterhand zijn. Hij kon degene zijn die haar regels zou uitoefenen. Dus ze bleef dichtbij hem, wetende dat hij een van de weinige katte hier was die ze echt, echt kon vertrouwen.

‘‘Turtle! Een moment van je tijd.’’ Ze zag hem voorbij komen en besloot hem dan ook direct bij haar te roepen. Ze sprak op een toon, waar ze geen nee of getrut op accepteerde. Ze was nou eenmaal baas hier. En ze moest het hardhandig onderhouden, want anders zou straks de kern van de Tribe ook vertrekken. Ze moest weten waar iedereen was, op ieder moment van de dag, en in elke patrouille moest een kat zitten die ze vertrouwde. Al was het maar deels. Snel genoeg zou iedereen eraan wennen dat het nu zo ging. En ze zouden haar dankbaar zijn.
 
WREN
she has been through hell
so believe me when I say
fear her when she looks into a fire
and smilesTerug naar boven Ga naar beneden
Turtle •
Member
[Turtle] Build on ruins  DPKsfdL
Cynthia
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey hunter
Turtle •
BerichtOnderwerp: Re: [Turtle] Build on ruins    [Turtle] Build on ruins  Icon_minitimedo 15 dec 2022 - 15:46

Voelde hij zich schuldig over het feit dat hij Shine had geholpen weg te komen? Misschien, maar hij wist dat het voor het betere was geweest. De jonge Shine had niks gedaan, had niks te maken met de tijd dat zijn moeder vermoord was. Daar was de kater nog te jong voor geweest. Het moment echter dat hij de stem van zijn zus hoorde en ze een moment van zijn tijd vroeg begon hij zich af te vragen of ze doorhad dat hij Shine had helpen ontsnappen. Niets leek haar te ontgaan de laatste tijd en hij had gehoopt dat ze hier niet achter zou komen. Voor nu zou hij in ieder geval zien wat ze wilde. "Wren, wat is er?" Was er misschien iets anders waar ze het over wilde hebben? Dat zou alleen maar beter zijn tenslotte.


[Turtle] Build on ruins  SaXWOn
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Turtle] Build on ruins
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: