[EVENT] Heavy is the heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [EVENT] Heavy is the heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hawkchase
Deputy
[EVENT] Heavy is the heart 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
342
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 30
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitimedi 6 sep 2022 - 13:57

Vervolg op dit topic

Zo snel als hij kon met twee kittens in zijn bek, liep Hawkchase naar het kamp. Hij wist dondersgoed wat voor storm er dadelijk zou ontstaan als hij de ingang doorliep; en hij kon niets doen om die te kalmeren. Hij had geen details, wist het allemaal ook niet. Bovendien was hij zelf ook doodongerust. Tijdens zijn reis van de gorge naar hier had hij zichzelf alleen maar lopen opfokken over de situatie. Wat als, wat als..? Hij zou de kittens in het kamp droppen en dan regelrecht terug gaan om op zoek te gaan naar Blaze en Fawn. Of in ieder geval naar clues van wat er precies gebeurd was.
Uiteindelijk kwam hij aan, waarbij hij in een rechte lijn doorliep richting de medicine cat den. Bij de ingang legde hij de twee pasgeboren babies neer. Ze voelden kouder aan dan toen hij ze opgepakt had, waarschijnlijk door de reis. "Falcon! Stork!" Zijn stem was wat schor.
- Open voor heel Windclan


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[EVENT] Heavy is the heart DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitimedi 6 sep 2022 - 21:45

Op het moment dat de kater het kamp binnen kwam zetten bevond Storkpaw zich bij de Apprentice Den, maar zijn aankomst had ze meegekregen. Het duidelijke geroezemoes verraadde dat er iets aan de poot was nog voordat hij de namen van haar mentor en haar riep. De poes was al naar hem toe gevlucht, klaar voor wat er dan ook voor slecht nieuws zou zijn. Zelf leek hij echter niks te markeren, op een wat schorre stem na. Heel uitgebreid hoefde Storkpaw niet te zoeken echter, want voor zijn poten lagen twee kittens. Pasgeboren. Wat was het met poezen en hun kittens buiten het kamp krijgen. "Wat is er gebeurd, waar komen ze vandaan?''ze stelde de belangrijkste vragen maar in een keer door, immers wist ze nog niet onder wat voor tijdsdruk ze stonden. Waar Falconstrike zich momenteel bevond wist ze ook niet direct, dus voor nu zou ze even alleen werken. Ze boog zich over de twee kittens heen en inspecteerde ze. Echt pas net geboren, maar de sterkste geur die ze nu rook was die van Hawkchase. Hij moest dan het langst bij ze zijn geweest. Waar had hij ze helemaal vandaan?


[EVENT] Heavy is the heart Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[EVENT] Heavy is the heart 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
342
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 30
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitimewo 7 sep 2022 - 15:47

De eerste die naar 'm toekwam was Stork, die hem gelijk belaagde met vragen. Wat hulpeloos keek hij haar aan. "Geen idee," beantwoordde hij haar vraag over wat er gebeurd was. "Ik heb ze van de gorge. Er lag superveel bloed wat over de rand heen leidde en ik rook Blaze en Fawnleap, maar ik heb geen idee wat er gebeurd is," sprak hij gehaast. Uiteindelijk keek hij van Stork, naar de twee kittens en weer terug. "Ik ga op zoek naar Blaze. Jij vind wel iemand voor die kittens, toch?" Het was duidelijk waar Hawk's prioriteiten lagen.


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Tumblepaw
Member
[EVENT] Heavy is the heart DPKsfdL
Bunny
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner Apprentice
Tumblepaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitimewo 7 sep 2022 - 21:14

Tumblepaw keek op toen een golf van ongerustheid en geroezemoes door het camp heen trok, beginnend bij de ingang. Hij schoot zich ernaartoe - eerst vooral nieuwsgierig, maar toen hij de geuren zelf rook vooral bezorgd. Het was Hawkchase die het camp binnenkwam, met twee pasgeboren kittens in zijn bek en de geur van zijn ouders en van bloed aan zijn vacht. De woorden van de warrior bevestigden het; bloed aan de rand van de gorge, mama en papa in de buurt maar nergens te bekennen. Zijn hart klopte in zijn keel. Hij moest denken aan de woorden van mama, toen hij haar voor het laatst gesproken had. Hawkchase ging teruggaan voor Blazestar. Tumblepaw aarzelde geen seconde. "Ik ga mee.", mauwde hij resoluut, en hoewel zijn toon vastberaden was verraadde de manier waarop hij zijn poten niet stil kon houden hoe nerveus en ongerust hij wel niet was.


[EVENT] Heavy is the heart OYw3cP
Tekening op het setje is van beer <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
[EVENT] Heavy is the heart DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitimedo 8 sep 2022 - 10:56

Een kille blik lag in zijn ogen terwijl hij zijn ogen door het kamp liet gaan. Haastige pootstappen trokken zijn aandacht en Thawrage’s oren prikten naar boven toen dat hij Hawkchase zag verschijnen met twee kittens bungelend in zijn bek. Thawrage trok met zijn oortjes en liep de kater tegemoet, maar voordat hij vragen kon stellen, werd de situatie al door de warrior uitgelegd en Thawrage’s ogen verwijdden zich toen dat hij het nieuws van Blazestar hoorde. Blazestar, Fawnleap, the Gorge… Dat klonk niet goed. De huid onder zijn vacht begon te prikkelen en meteen voegde hij zich bij de warrior. ”Ik ga ook mee,” sprak hij op een resolute toon dat geen tegenspraak duldde. Hij had het sowieso niet op kittens en hij wilde weten waar zijn vriend was. En of hij nog wel in leven was. Alleen de gedachte al liet zijn hart sneller kloppen, maar zijn blik bleef onbewogen. Hij wilde immers niet aan zijn Clan laten zien hoe veel hij daadwerkelijk om zijn vriend gaf. Nee, dit zou enkel een blijk van zijn loyaliteit aan zijn leader zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Doepaw
Member
[EVENT] Heavy is the heart DPKsfdL
Sannemander
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: `ღ´15 moons`ღ´
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Doepaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitimevr 9 sep 2022 - 15:10

[EVENT] Heavy is the heart 2Ao89yD

Het hele gebeuren gaf Doe maar een naar gevoel. Het was geen bezorgdheid of Apprehensie. Maar pure angst. Iets wat eigenlijk nog niet helemaal nodig was. Tuurlijk wat Hawkchase vertelde over wat hij gezien had was verre van goed; bloed, de gorse. Dan maar niet te spreken over de twee mysterieuze kittens. Maar er was nog altijd een hele goede kans dat haar ouders nog leefde, en misschien nog redelijk ongedeerd waren. Ze waren beide twee sterke en gezonde katten. Die zouden hun zich niet snel overrompelen door een potentiele aanvaller toch? Of ja; misschien waren ze wel in de meerderheid. Maar- wie zou dat doen? Het kon niet een van de clans zijn, want zover Doepaw wist had Windclan wel redelijk goede connecties. En daar buiten- het was altijd een mogelijkheid dat de Elite of een groepje rogues er achter zaten maar, dat leek haar wel heel onwaarschijnlijk. De jonge poes werd uit haar gedachtes gehaald toen Hawkchase aangekondigde dat hij terug ging. Al snel besloten Thawrage en haar broertje Tumblepaw om mee te gaan. "Ik ook, ik moet weten wat er met mijn ouders gebeurd is."


Image 1 Image 2 Image 3
I like imagining better than remembering.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
[EVENT] Heavy is the heart ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitimeza 10 sep 2022 - 9:06

Crowpaw
I know it sucks and it's scary
But it's time to be brave
De geur van bloed wa het eerste dat ze rook toen ze de elders den uitkwam. Met een stukje mos tussen haar tanden liep ze verder richting de rand van het kamp om het weg te gooien. Ondanks dat de sterke geur van het goedje dat erop lag haar volledig overmeesterde, was het niet moeilijk om ook de scherpe, bekende geur waar te nemen. Ze draaide meteen haar kop en zag de commotie. Twee kittens binnen gebracht door haar mentor. Storkpaw was bij hen, twee van haar siblings en Thawrage. De kleine poes wiebelde haar oortjes en zette een paar passen dichterbij, gretig luisterend naar wat er aan de hand was. Het werd al snel duidelijk dat deze twee lelijke dingen iets met haar temaken hadden, want haar ouders werden benoemd. De gevlekte poes vernauwde haar ogen en snoof, niet eens meer luisterende naar de rest van wat er gebeurde. Had Hawk echt het leven van twee waardeloze kittens over dat van haar ouders verkozen? Zonder iets te zeggen schoot ze weg, richting de uitgang van het kamp. Ze ging niet wachten tot conformaties en discussies voorbij waren. Daar had ze geen belang aan, noch zin in. Als zij tijd wilden verspillen, so be it, maar dat ging haar niet stoppen.


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[EVENT] Heavy is the heart DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitimeza 10 sep 2022 - 14:40

Hawkchase had duidelijk haast erbij en leek niet echt te weten wat hij met haar vragen aan moest. Maar wat had hij dan verwacht, dat ze niet meer informatie wou weten. Ze had altijd informatie nodig, zoveel als men haar kon geven. Verbijsterd keek ze hem aan toen hij het over de Leader en Fawnleap had, waarom waren Blazestar en diens partner hierbij betrokken. Nog maar te zwijgen over het bloed. Een ziek gevoel kwam in haar op, kijkend naar de twee kittens wiens ouders nu vermist leken te zijn. Hawkchase wou erg graag op zoek gaan weer en dus zadelde hij haar op met het probleem van de kittens. Euh, een pleegmoeder. Nog voordat ze kon antwoorden kwam Tumblepaw erbij wie aangaf dat hij mee wou gaan zoeken, die wou graag weten wat er met zijn ouders gebeurt was. Het duurde niet lang of de volgende meldde zich aan. ''Dit is te belachelijk voor woorden''mompelde Storkpaw zachtjes in zich zelf, waarna ze eens zuchtte en Hawkchase weer aankeek. "De kittens lijken gezond te zijn, maar ze hebben nu wel warmte en melk nodig''besloot ze voor nu. ''Maar ga jij maar zoeken, neem een paar katten mee''het was duidelijk dat de kater toch geen behoefte had aan langer blijven wachten. Storkpaw wou eigenlijk ook niet langer wachten, als Blazestar en Fawnleap gewond waren of nog erger moest ze daar natuurlijk zo snel mogelijk bij kunnen zijn. Liever was ze meteen meegegaan, maar de kittens gingen nu voor. Ze legde haar staart om de twee heen, al zou dat niet heel veel uitmaken en dacht na ''Kan iemand Crumblebite halen?''vroeg ze hardop aan de aanwezige katten. De Queen mocht genoeg melk hebben om twee kittens erbij te kunnen verzorgen, dus zij was nu de beste keuze. Hopelijk was hun echte moeder in orde.


[EVENT] Heavy is the heart Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[EVENT] Heavy is the heart 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
342
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 30
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitimewo 14 sep 2022 - 21:59

Hij legde zijn oren in zijn nek toen jan en alleman aanbood mee te gaan zoeken. Hij had geen zin om patrol leader te gaan spelen wanneer het om Blaze ging. Maar zijn kinderen twee van zijn kinderen schoten natuurlijk meteen naar voren - en Thawrage. Vanuit zijn ooghoek zag hij Crow het kamp uit glippen en trots ging door hem heen. Ja, veel beter; gewoon lekker gaan. Hij knikte ongeduldig toen Storkpaw haar mening over de hele situatie uitsprak. Uiteindelijk gaf ze hem toestemming om te gaan, en hij schoot haar een vluchtige maar dankbare blik toe. "Oké, Tumblepaw en Doepaw," begon hij terwijl hij op flinke pas het kamp uitliep. "Jullie mogen met me mee zolang het voor jullie duidelijk is dat er dan ook naar mij geluisterd wordt. Heb je daar geen zin in ga je terug naar 't kamp. De gorge is gevaarlijk en ik wil geen dood kind op m'n hoofd hebben." Hierna zette hij de volle pas in, ervan uitgaande dat ze hem wel bij zouden houden en anders was het pech gehad.


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Sparkpaw
Member
[EVENT] Heavy is the heart Sirius
Renske
104
Actief
BOOM

CAT'S PROFILE
Age: ✴ Nine moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ✴ Tunnels zijn stom
Sparkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitimevr 16 sep 2022 - 15:25


[EVENT] Heavy is the heart D51re35-40a7e9ea-6cc1-4945-9640-21a8093f3f7c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5NDI5MzIwLTBmNjEtNDI0ZC1hOGVmLTE2YWVmM2NkNmQ1OFwvZDUxcmUzNS00MGE3ZTllYS02Y2MxLTQ5NDUtOTY0MC0yMWE4MDkzZjNmN2MuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

De oneindige stroom aan slecht nieuws leek maar niet op te houden. En er leek ook nog één constante factor aan het verhaal te zitten. Hawkchase wist zich er op ieder pad mee te bemoeien. Sparkpaw zijn oren lagen diep in zijn nek toen hij moest aanhoren over bloed, kittens en ouders. Zijn bek viel open en die al te bekende angst greep hem bij de keel. Hij voelde zichzelf klein worden, terwijl zijn hartje sneller en sneller begon te kloppen. De enige strohalmen die hem in de realiteit hielden waren de stemmen van zijn broer en zus, hoe iedereen over elkaar heen begon te praten. Hij spotte hoe Crowpaw voor iedereen aan al het kamp uit gleed en direct kreeg hij weer deja vu. Wat was er de vorige keer gebeurd toen iedereen rechts ging en hij links achter iemand het kamp uit aan? Hij keek naar Hawkchase die een patrouille bij elkaar praatte, hoe Storkpaw zich ontfermde over de kittens. Familie? Het schoot kort door hem heen. Hij moest snel denken. Nu, nu, nu! Sorry, papa. En hij dook voordat anderen naar hem konden schreeuwen ook het kamp uit.     
I've never have been one to
half-ass shenanigans

[EVENT] Heavy is the heart Sparkos
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Heavy is the heart   [EVENT] Heavy is the heart Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[EVENT] Heavy is the heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: