[Event] The Hound-lympic games 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Event] The Hound-lympic games

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Event] The Hound-lympic games DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Spirithound
BerichtOnderwerp: [Event] The Hound-lympic games   [Event] The Hound-lympic games Icon_minitimezo 11 sep 2022 - 14:16


Ja ja. Hij en zijn broederlief hadden weer eens een prachtig idee gekregen. Ze hadden samen dagenlang gejaagd om een hoop prooi binnen te krijgen en hadden daar goed op gepast. En weet je waarom? Ze hadden ze nodig. Niet voor zichzelf (misschien een beetje dan), maar voor andere katten. Katten die het verdienden. Ja ja, lief van hen toch? Gewoon prooi uitdelen. Maar dat was nou niet precies wat ze in hun gedachten hadden. Nee. De katten moesten prooi verdienen. Ze moesten laten zien dat ze het prooi waardig waren. Dapper, sterk of doorzettend. En weet je wat het mooiste was? Hij en Houndspirit maakte het niets uit wat je oorsprong was. Rogues en zelfs kittypets mochten het proberen. Misschien zelfs nog een paar Clankatjes. Wat zou het hen nou uitmaken wie er meededen?

Spirithound keek over het niemandsland waar vele rogues leefden. De kater likte nog even een plukje vacht plat terwijl hij in een boom zich voorbereide met naast hem een groot konijn die hij de boom in gesleept had. De bruine kater vond het niet spannend. Hij vond het enkel leuk, maar dan moest het natuurlijk wel goed verlopen, hm? Toen hij eindelijk het hardnekkig plukje had platgestreken, tikte hij uitnodigend met zijn staart op de brede tak waar hij op zat. Hij ging hier natuurlijk niet alleen zitten. Hij ging niet met de eer strijken. Geduldig wachtte de rogue totdat Houndspirit de boom was ingeklommen en naast hem kwam staan. Spirithound knikte kort naar zijn broer voordat hij voorzichtig opstond en zijn keel schraapte. "Beste vrienden! Graag jullie attentie!" miauwde de kater zo luid mogelijk hopende dat zoveel mogelijk katten hem hoorde. Het scheelde dat het zonhoog was en dat de meeste katten dus wakker waren, maar wie weet kon hij nog wat aandacht trekken van verderop. "Jullie hebben misschien al een tijdje niets van ons gehoord," Ook al waren te teruggetrokken, ze hielden nog steeds van katten in de maling nemen of hun oren van hun kop af kletsen. "Maar hier zijn we weer, klaar om gezellig te doen." Een kleine grijns vormde op zijn gezicht. "En niet zomaar gezellig. Jullie kunnen een heleboel prooi verdienen door mee te doen aan een spelletje!" miauwde Spirithound vol enthousiasme. Hij vond het helemaal leuk en daarbij verwachtte hij dat dit voor vele katten interessant zou zijn. Wie wilde nou geen prooi verdienen door spelletjes te spelen? "En als bewijs heb ik hier een konijn deze boom in getild," Trots legde de kater één van zijn voorpoten op het konijn. Hij en zijn broer hadden deze samen gevangen, knap toch! "Hoe zijn dezen te winnen? Morgen aan het begin van zonhoog start het spel en kunnen jullie naar mij, Spirithound, en mijn broer, Houndspirit, komen waar wij jullie een opdracht geven. Let op: deze opdrachten zijn voor durfvallen! Jullie hebben drie dagen om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en degene met de meest voltooide opdrachten, wint." legde de kater uit. "Iedereen mag meedoen; loners, kittypets en weet ik veel. Dus wees vrij om dit verhaal te verspreiden! Morgen aan het begin van zonhoog! Later mag ook, maar dat betekent natuurlijk minder kansen. Houndspirit en ik zullen hier bij deze boom voor jullie klaarstaan. Dat was het. Sorry voor het storen." En met die woorden nam de kater het konijn in zijn bek en sprong naar beneden.

En zo stond hij de volgende dag klaar voor de boom. Klaar om de durfvallen opdrachten te geven voor dit geweldige spel. Ergens was hij vooral benieuwd naar de deelnemers. Zouden het enkel loners zijn of zouden er ook nog durfvallen tussen de kittypets zitten? Misschien waren er zelfs wel katten uit de Clan of ver weg! Ohh hij had hier zo veel zin in. Voor meerdere redenen...

info!:


[Event] The Hound-lympic games Spirithoud-signature
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] The Hound-lympic games DPKsfdL
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Houndspirit
BerichtOnderwerp: Re: [Event] The Hound-lympic games   [Event] The Hound-lympic games Icon_minitimezo 11 sep 2022 - 14:32

Eeyup. Hij en zijn broer hadden net een spektakel van een idee bedacht, een heel erg leuk idee. Hij was best wel trots en vol van zichzelf op het gegeven moment, en klom ondertussen de boom in waar zijn broer ook in zat om zijn aankondiging te doen. Spirithound was altijd wel beter geweest met woorden en volkeren aantrekken, dus liet hij hem maar doen waardat hij goed in was. Nee hij, hij zou de prooien bewaken en nog meer cool gedoe doen binnenkort. Lekker gezellig. Toen zijn broer uitgepraat was, glimlachte hij breeds naar hem “Dit gaat zo geweldig worden” en sprong nadien naar beneden uit de boom. Hij had er écht heel veel zin in.

En de volgende dag, stond hij samen met Spirithound klaar voor het spel. Eens zien wie er zou komen opdagen hoor…. Wie o wie was er gedurfd genoeg?
@iedereen in dit topic
♔ angie


[Event] The Hound-lympic games Houndsig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] The Hound-lympic games DPKsfdL
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Re: [Event] The Hound-lympic games   [Event] The Hound-lympic games Icon_minitimedi 20 sep 2022 - 13:28

Hij had die twee wel bezig gezien met hun belachelijke hoeveelheid gejaag, vanuit een afstandje hield hij ze wat in de gaten. Tenslotte, het was opvallend als twee rogues joegen alsof ze een clan moest voeren. Voor een kort moment had hij de verleiding gehad om er misbruik van te maken of in elk geval te vragen waar ze in vredesnaam mee bezig waren, maar eerlijk gezegd interesseerde het hem weinig wat andere rogues deden. Deze twee duidelijke broers hadden wel een bepaalde reputatie binnen de kringen van de nonclanners, voor zover hij echt op de anderen lette. Dus toen hij die avond eens wat meer bij een drukker gebied op zijn vers gevangen specht zat te kauwen, wat ook weer eens wat anders was, en wat in de verte plots geroep hoorde besloot hij maar eens een kijkje te nemen. Wat waren die twee van plan? Grimestripe sloot zich aan redelijk aan het begin van het verhaal. Dus de heren wouden wat vermaak, hoe interessant...En stom. De gestreepte kater luisterde verder naar het verhaal van de dwaas in de boom. Een gevaarlijk spel waarbij je prooi kon winnen, misschien was dit allemaal nog niet zo slecht idee. En nadat de mededeling was afgelopen trok Grimestripe zich terug naar zijn verblijfplaats, intussen diep nadenkend.

De volgende dag liep de oude Riverclanner terug naar de plek waar de fun zou starten, in zijn ogen glom er iets vals. Hij hoopte er iets meer uit te kunnen halen dan enkel een hapje. Dit kon een leuk pleziertje zijn in elk geval. Daarnaast, hij kon altijd wel een goeie training gebruiken, de laatste tijd was hij ietsje te soft geworden voor zijn gebruikelijke doen. Aankomend bij de boom zag hij dat het redelijk rustig was nog en liep hij op de bedenkers af. Spirithound en Houndspirit. Zelfs hun namen waren hetzelfde, enkel omgedraaid. Redelijke Warrior namen, maar geen van beide kwamen van de clans. Ze waren overigens ook nog redelijk jong en toch zaten ze daar alsof ze de baas waren. Ah wel, eens kijken hoe ze het deden. "Eens zien wat jullie van plan zijn''sprak hij tegen beide, zijn stem klonk redelijk ongeduldig en gaf aan dat hij hier niet was voor flauwe grapjes.


[Event] The Hound-lympic games Ongeti12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Event] The Hound-lympic games   [Event] The Hound-lympic games Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Event] The Hound-lympic games
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: