✿ Forget me not ✿ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 ✿ Forget me not ✿

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluejay
Member
✿ Forget me not ✿ Yo10
Sannemander
615
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior / Papa
Bluejay
BerichtOnderwerp: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimedi 20 sep 2022 - 11:44

I'm a man of many tricks and tools and joy.
Bluejay

✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

"Ik vond et toen ik nog een kitten was" mauwde de grootste van de twee terwijl hij ze door het dichte woud heen navigeerde. Ze waren van het hoofdpad afgedwaald en de zilveren kater keek goed uit niet van nature een  te snelle pas aan te nemen. Bleef netjes naast de windclanner- nee shadowclanner lopen. Iedere herinnering er aan deed zijn  hart sneller kloppen. Ze was Shadowclanner nu, ze konden in alle eerlijkheid er samen op uit trekken, samen tijd door brengen en op avontuur gaan. Zijn gebeden waren uitgekomen en het zat hem verkeerd ho dankbaar hij zijn leider wel niet moest zijn. "Ik was er op uit getrokken, het kamp maar nie uit mogen vond ik  stom" ging de warrior grinnikend verder terwijl een late zomer zon over hun pelzen heen dansde " en toen ja, moest ik me verstoppen want ik die afwezig was werd vrij snel opgemerkt" de kater liet zijn blik op de kattin vallen "En toen vond ik et, een plek waardig voor ons derde speciale avontuur samen" hij drukte zijn kop zachtjes tegen haar mooie kop aan terwijl hij verder liep, een jeudige glimlach op zijn vreugdige gezicht "Toch een beetje goed dat ik m'n moeder de schrik van haar leven verkocht"
With a battery of guilt on which to poise.Timing is everything.
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
✿ Forget me not ✿ BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimedo 22 sep 2022 - 10:55


✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Binnenkort zouden de koude seizoenen weer in hun intrede doen, maar vandaag filterde de zon nog door het bladerdek en verwarmde haar vacht. En ergens voelde het voor haar alsof het vanaf nu altijd zomer zou zijn, terwijl ze al lachend zijn woorden aan hoorde. De twinkeling die ze al zoveel moons kwijt was geweest weer terug in haar mintgroene ogen, de pep weer terug in haar kreupele pas. Het was moeilijk alles te vergeten. Niet telkens aan Crowcall, Newtspark, Wisteria of Falcon te denken. Maar het vooruitzicht dat ze haar toekomst hier door kon brengen, zin zijn poten, heelde haar wonden. Ze was hem voor alyijd dankbaar, voor alles.
"Ach gos jouw arme moeder, Blue,"  beaamde ze lachend. "Ze moet een hartverzakking hebben gehad," haar stem stierf weg toen ze zijn plekje naderden. Het bladerdek was hier minder dik, de modder minder plakkerig. En dat had ervoor gezorgd dat een stelletje piepkleine blauwe bloemetjes nog hardnekkig groeiden, ondanks de steeds kouder wordende temperaturen. Vergeet me nietjes, hun bloemetjes. Ze keek hem aan met vochtige ogen, en vol overgave drukte ze zich tegen hem aan. Nu maakte het niet meer uit. Nu mocht de hele wereld het weten, want ze waren samen - en nu mocht het. Het was een zijde zacht vooruitzicht, en al ronkend maakte ze zich van hem los. "Oh Blue het is prachtig!" ze hupte wat onhandig naar de bloemetjes en met de voorzichtigheid van een medicine cat plukte ze er een paar uit. Een paar maar, zodat er nog genoeg zouden blijven staan. Ze gebaarde hem om zijn kop iets te neigen, waarna ze probeerde de bloemetjes in de manen van zijn vacht te weven. "Oh, hoeveel avonturen we nu wel niet samen kunnen hebben," ze drukte haar voorhoofd lachend tegen die van hem. "Ik hou van je Blue, ik hou zoveel van je - en van mij mag de hele wereld het weten,"It is both a blessing and a curse
✿ Forget me not ✿ 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
✿ Forget me not ✿ Yo10
Sannemander
615
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior / Papa
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimedo 1 dec 2022 - 12:17

I'm a man of many tricks and tools and joy.
Bluejay

✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Toen hun vachten door elkaar heen streken stond de wereld even still en viel alles weg in een rooskleurige waas. Het was alsof de wereld zweeg zodat hun aandacht geheel aan elkaar over werd gelaten. De grote kater spinde zachtjes terwijl hij de kou voor haar verjoeg met zijn donzige vacht. Te midden van de blauwe bloemetjes die ze samen liefhadden, traande haar prachtige groene ogen vol geluk, vol emotie. En verdomme, Bluejay zou het zelfde gedaan hebben was hij langer in haar ogen verloren geweest. Maar de ex shadowclanner draaide zich van hem weg en hupte naar de kleine blauwe bloemetjes toe warbij Bluejay haar labngzaam achter na stapte. Man, als zijn jongere zelf hem zo gezien had- zo vast zittend aan een ander. Hij glimlachte en neeg zijn kop toen ze met bloemtjes tussen haar kaken hem benaderde. Hield zijn adem in toen hij de warmte die van haar af kwam op zijn huid voelen kon. "Hmm- hij wilde zich tegen haar aan werpen toen de liefde vollen woordjes haar mond verlieten, hij wilde haar omhelzen met zijn staart. "Ik zal ze er in laten zitten en et iedereen trots tonen lief" mauwde hij warm waarna hij zijn kop tegen die van haar aan duwde "Op ieder avontuur die we samen gaan beleven. Tot de blaadjes los laten, zitten ze in mn pels gewoven. Het boeit me niks wat andere zeggen noch vinden. Ze mogen weten dat ik stapel gek ben op jou" snorde hij vervolgens waarna hij zijn blik over de vele bloemetjes om hen heen liet glijden en voorzichtig een stel tussen zijn kaken vastgreep en voor haar poten weg legde "Decoratie? Voor ons nest m'lady?"
With a battery of guilt on which to poise.Timing is everything.
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
✿ Forget me not ✿ BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimedo 1 dec 2022 - 16:13


✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Met haar kleine pootjes streelde ze de dikke plukken vacht rond zijn nek, waar nu kundig kleine bloemetjes in zaten geweven. Zo klein dat een voorbijganger ze niet zou zijn, maar iemand met een scherp oog wel. Dat was wat de bloemetjes voor haar zo bijzonder maakten, waarom de naam zo gepast was. Met een glimlach liet ze zich weer terugvallen op haar achterpoten, waarbij ze even wankelde maar snel genoeg haar evenwicht terugvond. De laatste beetjes zon vochten zich door het dikke bladerdek heen en lieten zijn ogen schitteren in precies dezelfde kleur als de vergeet mij nietjes. Wat was hij stiekem toch een knappe vent ook. Nou, verbeterde ze giechelend in zichzelf, eigenlijk helemaal niet zo stiekem..Routnose lachte onbezorgd om zijn woorden, en liet zich onnodig dramatisch tegen hem aan vallen toen hij zijn kop langs de hare streek. "Wat ben je ook een romanticus," snorde ze warm. "Volgende lente droog ik ze voor je, dan vergaan ze nooit meer. Én dan hoef je nooit naar rottende bloemen te stinken," plagend stak ze haar tong naar hem uit, maar gaf hem daarna toch wel een kusje op zijn wang. Als alles zo zou blijven, voor eeuwig en altijd, dan was het leven misschien niet zo hopelijk afschuwelijk als dat ze de laatste maanden had gedacht. Als ze iedere dag op kon staan naast hem, en samen bloemetjes kon plukken, en kon lachen om alles en niets... Nouja, dan hoefde ze starclan en haar vorige nest niet meer zo te missen. Een poes kon dromen. Kort sloot ze haar groene ogen en hoorde hoe ze zonder dat ze het door had aan het ronken was. Was dit moment maar een bloem die ze kon drogen, zodat ook dit ook nooit meer zou vergaan.
Ze opende haar ogen weer toen Bluejay naast haar bewoog. Nou, daar ging haar persoonlijke kacheltje. Een beetje beteuterd maar vooral nieuwsgierig keek ze toe hoe hij zich verplaatste, en een vers bosje bloemetjes voor haar poten neerlegde. Direct lichtte haar gelaat op. "Oh! Ja! En dan kunnen we ook wat lavendel nemen, dan hebben we in..." Haar stem stierf weg toen ze besefte waar hij zojuist de klemtoon op had gelegd in zijn woorden. "Ons? sprak ze jolig en hoopvol als een klein kind, waarbij ze haar pootje op de zijne legde. "Bedoel je..? Betekend dat- dat we, je weet wel... Samen zijn?" vroeg ze voorzichtig hoopvolIt is both a blessing and a curse
✿ Forget me not ✿ 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
✿ Forget me not ✿ Yo10
Sannemander
615
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior / Papa
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimevr 2 dec 2022 - 9:53

I'm a man of many tricks and tools and joy.
Bluejay

✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Nooit had hij gedacht bang te moeten zijn. Voorheen was hij immers meneertje onafhankelijk die geen lief hem de boeien liet omdoen. Maar toen hij even de verbazing op haar ogen aflas- werd hij voor het eerst zijn zelf verzekerde schelpje uit gedwongen en in het onbekende gegooid. Was het voor haar niet zo echt als het voor hem was? Ging hij veels te snel? Zeker na al het geen wat ze meegemaakt had..had hij er toch rekening mee moeten houden. Als laatste hoop greep hij zich vast aan een gedwongen grijns- één die gelukkig gouw omgezet kon worden in een daadwerkelijke glimlach toen de kattin jollig verder ging. Ze legde haar poot op die van hem. Hij sloeg zijn dikke staart over de hare en snorde lieftallig. De hoop in haar groene oogjes was niet alleen aandoenelijk maar ook verrekt aanstekkelijk. "Waren we dat nog niet? Poah- volgens mij begin ik mn charmes te verliezen love" grapte hij zachtjes waarna hij zijn kop wederom tegen die van haar aandrukte en deze hier hield, "Het is jouw keuze, natuurlijk. Ik snap et als het misschien te snel is- no worries" mauwde hij zachtjes alsof hij niet wilde dat het woud hen op dit prachtige intieme moment hoorde. Alsof de bomen en de beestjes hun privacy schenden kon. .
With a battery of guilt on which to poise.Timing is everything.
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
✿ Forget me not ✿ BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimevr 2 dec 2022 - 10:22


✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Het voelde erg onwerkelijk, allemaal. Er was zoveel gebeurd in zo'n korte tijd, zoveel slechts vooral ook. Het was gek om te bedenken dat ze daar aan die afgrond had gestaan, gek om te bedenken dat het slechts enkele hartslagen had gekost en dat ze dan hier nooit had gestaan, gek om plots weer zo blij te zijn. Ergens kwam een koppig schuldgevoel op, omdat ze nog altijd niet zeker was waar ze dit aan verdiende. Maar voor het eerst in eeuwen wist ze dat weg te drukken, en dit moment simpelweg te laten zijn. Hij had haar weer leren lachen. "Ik- Nouja, ik durfde er niet zomaar vanuit te gaan.." lachte ze wat verlegen. Zijn warme, diepe stem legde haar in de watten. Op een ander moment zou ze hem geplaagd hebben over zijn grijze haren, maar op het moment was ze te erg in de wolken. Zachtjes legde ze haar poot op zijn wang en nam zijn kop mee naar de hare, wat soms wat lastig was door hun verschil in lengte. Innig gelukkig drukte ze haar voorhoofd tegen de zijne. "Blue, ik wil niets liever dan voor altijd met jou samen zijn," Blue, Bluejay. Haar.. Haar partner! Ze wilde springen en dansen, gelukkig als een kalfje in de wei, als een tiener na diens eerste kus. Haar hart fladderde in haar borstkas "Bluejay, warrior van Shadowclan, partner van Routnose... Mijn vriend, je bent mijn vriendje!" ze lachte als een kind, en het maakt haar niets meer uit. "Ik weet echt niet hoe ik je moet bedanken, Blue. Ik dacht niet dat ooit nog beter zou worden, zeker met mijn poot en... Alles. Maar je maakt me zo, zó gelukkig, en ik dacht dat ik dat niet meer kon zijn. Ik hou van je."It is both a blessing and a curse
✿ Forget me not ✿ 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
✿ Forget me not ✿ Yo10
Sannemander
615
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior / Papa
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimeza 10 dec 2022 - 17:38

I'm a man of many tricks and tools and joy.
Bluejay

✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Ze durfde er niet zo maar vanuit te gaan. De kater grinnikte warm terwijl hij op haar neer keek, oh Routnose wat ben je toch een ontzettende schat. En zacht spinde hij toen hun voorhoofde elkaar raakte en hij ondergedekt werd in haar liefde, in haar warmte. Het zou hem zo van de aarde geveegd hebben had ze haar mond niet geopende en hem met alle liefde en enthousiasme van dien de liefde verklaarde voor de zo veels te keer... maar nu echt? Officieel? Bluejay slikte en glimlachtte uitbudig. Hoewel hij al eerder deze woorden tussen de lijntjes had opgemerkt klonk het in eens zo nieuw. Zo spannend. Als een avontuur die ze samen zouden beleven. Vriendje en vriendinnetje. Haar lach betoverde hem, stak hem aan en voor hij het wist lachtte ze samen als twee kinderen die geen schaamte kende. "Routnose, Shadowclanner met een bonus, mijn vriendinnetje" mauwde hij waarbij hij zijn poot over haar heen sloeg "Ik beloof je plechtig iedere dag die je hier hebt een gelukkige te maken" ging hij verder terwijl hij zijn stem verlaagde "Ik beloof je mee te nemen op al mijn avonturen. Want ik zie ze niet meer voor me zonder jou, mijn vriendin" En bij die laatste woorden liet hij zich op zijn zij vallen en nam hij haar mee in een warme knuffel tussen de hardnekkige bloemetjes die ze beide liefhadden. "Ik beloof je het allemaal vriendin"
With a battery of guilt on which to poise.Timing is everything.
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
✿ Forget me not ✿ BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimema 12 dec 2022 - 22:52


✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Was dit hoe alle tieners zich hadden gevoeld? Hoe al die gelukkige koppeltjes die samen elkaars vacht wasten iedere dag zich voelden? Voor een kleine, kleine seconde wenste ze dat ze nooit medicine cat zou zijn geworden, dat ze dit wonderlijke gevoel al veel eerder had mogen voelen - zonder alle schuld en schaamte die er bij kwam kijken. Maar toen ze haar poot over de zijne heen legde, verdween die heidense gedachte al snel. Dan zou alles anders zijn geweest, dan zou ze hier niet met hem hebben gestaan - en dat was het enige dat ze wilde, vandaag en voor altijd. Hoe prachtig was het dan niet dat hij ook nog eens hetzelfde voelde?
Ze lachte om zijn woorden en plukte nog één bloemetje iets steviger vast, voordat ze los schoten. "Oh maar Blue, wat nou als het noodlot toeslaat? Stel dat ik verkouden word, alleen maar loop te snotteren en klagen, dan lig ik miserabel in m'n nest met koorts, en oh! De muis die ik gisteren had gegeten was ook nog eens niet goed! Daar lig ik dan ziek en met buikpijn, wat gebeurd er dan met je belofte?" pestte ze hem met een dolgelukkige grinnik, die snel overging in een gesmoorde kreet terwijl hij haar meenam in zijn val. Met een plof kwam op zijn dikke vacht terecht. Lachend bleef ze daar liggen. "Pestkop!" ze stak haar tong uit, maar maakte zich comfortabel in zijn omhelzing. Kort sloot ze haar ogen, en dronk zijn geur. "Nu is het mijn beurt," ze liet haar staart over de zijne heen vallen. "Ik beloof je... Hm,"ze draaide zich om en, zodat ze hem in zijn blauwe ogen aan kon kijken. "Alles." besloot ze uiteindelijk. "Alles dat ik je kan bieden. Alles dat van mij is, is van jou," ze gaf hem een kus over zijn neus. "Je hoeft maar te roepen, en ik kom aanhinkelen."It is both a blessing and a curse
✿ Forget me not ✿ 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
✿ Forget me not ✿ Yo10
Sannemander
615
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior / Papa
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimedo 15 dec 2022 - 15:08

I'm a man of many tricks and tools and joy.
Bluejay

✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Een zachte wind vocht zich een weg door hun pelzen terwijl hij haar verschuilde voor de kou om hen heen. Terwijl hij zich kop tegen die van haar weglegde en wegzakte in de prachtige droom van haar nabijheid. Ze was hier, ze was echt hier. Niemand kon hem er nog van weerhouden haar dichter bij zich in zijn warme bubbel te duwen. Niemand vertelde hem dat hij zachte spinnen diep in zijn borst stoppen moest. Aandachtig luisterde hij naar haar woorden en een kleine glimlach danste over zijn mondhoeken terwijl hij zijn ogen sloot. Bluejay was altijd een goede acteur geweest. Zelfs nu nare herinnering bij hem naar boven dreven wist hij zijn mondhoeken hoog genoeg te houden om deze aan zijn geliefde voorbij te laten gaan. De waarheid was namelijk- de gedachte aan ziekte alleen al deed zijn maag krampachtig samen trekken en zijn wereld duizelen. Zijn vader, zijn zusje, Forest- de kater drukte zijn kaken strakker op elkaar en begroef zijn gezicht in haar nek, liet zijn angst en pijn wegzakken in haar warmte en gerustellende ademhaling. "Hmm dan ben ik er voor je op een veilige afstand" murmelde hij zachtjes, voor haar een grap, voor hem een angstige gedachte.

En toen gingen ze neer samen, toen legde hijn zijn poot over haar heen en bracht er dichter bij zich toe terwijl zijn pels als een laken over haar heen lag. "Ik? Een pest kop?!" lachend legde de kater zijn dikke staart om haar heen "Ik zou niet d u r v e n m'laday" mauwde hij in haar nek voor hij zijn grote kop ophief en op zijn beurt zijn tong uitstak. En starclan- wat was ze mooi. Een zachte glimlach tekende zich over zijn kop terwijl een warm zonlicht door de wolken heen brak en het tweetal trotelduifjes baadde in goud licht. Ze leek wel op te lichten, heilig. "Hmm" humde hij voordat hij zijn kop weer tegen die van haar aandrukte, hij kon er niet genoeg van krijgen zich in haar warmte te bevinden. "Jij bent wat ik wil lieverd" mauwde hij, zijn diepe stem warm terwijl deze tussen hen in hing. "Zolang je hier bent, kom ik niks te kort" hij sloot zijn ogen, verwende zichzelf met de zoete smaak van haar geur. Hij gaf zich er volledig aan over, nooit eerder had hij dat gedaan, en nooit eerder had hij er zo naar gesnakt.
With a battery of guilt on which to poise.Timing is everything.
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
✿ Forget me not ✿ BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimeza 17 dec 2022 - 21:42


✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Oh ze plaagde hem zo met haar woorden, maar ze wilde nergens liever zijn dan precies hier in zijn grote poten. Zachtjes spinnend verplaatste ze haar kop, zodat deze tegen zijn borstkas aan kwam te liggen. Oh, ze kon zich zo in slaap laten wiegen door het trillen van zijn stem en het kloppen van zijn hart, en wat een fijn idee was dat dat vanaf vandaag iedere dag kon. De gekke blikken die ze ongetwijfeld van andere katten zouden krijgen probeerde ze uit haar hoofd te zetten. Tussen deze bloemetjes, op deze milde leafbare dag, was het daar veel te mooi voor. Routnose opende haar ogen en lachte zachtjes om zijn woorden, waarna haar ogen afgleden naar de hemel. De zon was voor hun doorgebroken, en kleurde de wereld in gouden spikkels. Nog dichter kroop ze tegen hem aan, haar kopje onder de zijne gevleid terwijl ze daar zo lagen. "Heb jij toch even geluk dat ik helemaal nergens meer naar toe ga," sprak ze zachtjes. "Daar ben ik Settledstar voor altijd dankbaar om," ze probeerde niet te denken aan wat Blazestar zou zeggen, wat de rest van Windclan zou zeggen. Toch was dat niet het ergste wat aan haar knaagde. Kort beet ze op haar lip, maar kon het toch niet negeren. "Blue?" begon ze voorzichtig. "Denk je dat je meisje er oké mee zal zijn? Met ons?"It is both a blessing and a curse
✿ Forget me not ✿ 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
✿ Forget me not ✿ Yo10
Sannemander
615
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior / Papa
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimezo 18 dec 2022 - 17:17

I'm a man of many tricks and tools and joy.
Bluejay

✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Haar honingzoete stem klonk als muziek in de kater zijn oren. Haar pels vlocht zich samen met dat van hem en ze wist een zacht gespin uit zijn borst op te halen toen ze haar kop onder de zijne drukte. Bluejay glimlachtte warm en sloot zijn ogen. Routnose zou niet weten dat hij voor haar gepleid had, en ergens wilde hij het graag zo houden. Voor haar zou Settled geen pleidooi nodig gehad hebben om de ex medicine cat met open arme te hebben ontvangen. "Settled is een goede gozer" stemde hij in waarna hij zijn staart wat dichter om die van haar krulde "Hij heeft me het mooiste cadeau ooit gegeven" ging hij op zacht volume verder. Alsof hij zelfs met de bomen dit moment niet delen wilde. Alsof er niks anders in de wereld was dan de ex windclanner. Zijn glimlach verging niet toen haar stem dat wel deed. Toen ze uitte zich zorgen te maken om zijn dochter. In plaats daarvan grinnikte hij zachtjes "Oh, maak je daar maar geen zorgen om lief, ze is gek op je" verzekerde hij haar op warme toon "Welilcht is ze er wat onwennig mee in het begin, maar dat komt echt wel goed" mauwde hij verder waarna hij zijn ogen weer opende en deze over de prachtige bloemetjes om hen liet glijden. "Tis alsof dit veld voor ons gezaaid is, vind je niet?" fluisterde hij zachtjes.
With a battery of guilt on which to poise.Timing is everything.
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
✿ Forget me not ✿ BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitimeza 24 dec 2022 - 20:49


✿ Forget me not ✿ D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

"Ons allebei," snorde ze zachtjes, en had niet eens door dat haar mondhoeken omhoog gekruld waren. Dat was lang geleden, besefte ze zich. Dat ze niet eens door had hoe gelukkig ze was, dat het allemaal zo natuurlijk kwam om te lachen en te giechelen en zwemelen. Dat was écht lang geleden, en hij had het haar weer teruggebracht. En zelfs wanneer ze zich zorgen maakte, zoals nu. Of dat nu was over zijn dochter, over haar toekomst, over wat er ook zou gebeuren - zijn warme stem wist het weg te halen. En dat was nogal wat, voor een twijfelkont als Routnose. Ondanks dat haar gedachtes nog maalden, knikte ze op zijn woorden en kon ze ook het kleine meisje even uit haar gedachtes zetten. Hoe mooi zou het zijn? Een kleine familie, zij, Blue & kleine Blue. Natuurlijk kon ze Bluestorm daar nooit toe verplichten en dat wilde ze ook echt niet, maar een poes kon dromen. Dromen over een familie, en samen wakker worden en ontbijten, samen lachen en gekke verhalen delen. Het was nog altijd zo'n gek idee dat dat nu kon, dan ze hier naast hem kon liggen en lief kon hebben met haar hele, tere hartje - zonder enig gevoel van schuld. Het was prachtig. Hij was prachtig. "Misschien is dat ook wel zo," fluisterde ze zachtjes, maar stiekem was ze haar favoriete bloemetjes alweer bijna vergeten - ze kon alleen nog maar naar hem kijken. "Misschien heeft Starclan ze wel precies voor ons geplant. Dat vind ik een mooi idee," met haar poot streelde ze zijn wang, en duwde een klein plukje van zijn manen uit zijn gezicht. "Ik denk niet dat ik je ooit echt genoeg heb bedankt, Blue," begon ze zachtjes. "Ik... Ik dacht op een gegeven moment dat het nooit meer beter ging worden. Maar jij bent er altijd geweest, iedere tegenslag, iedere keer dat ik weer zo moest huilen...Maar ik kan weer glimlachen. Dat heb jij me weer geleerd," ze keek hem diep in zijn blauwe ogen aan. "Het spijt me zo voor de keren dat ik je verdrietig heb gemaakt. Ik-, vanaf nu is het anders. Ik wil alleen nog maar met jou glimlachen, voor altijd en eeuwig," ze drukte haar neusje tegen de zijne, innig gelukkig.It is both a blessing and a curse
✿ Forget me not ✿ 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ✿ Forget me not ✿   ✿ Forget me not ✿ Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
✿ Forget me not ✿
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: