Disconnected [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Disconnected [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Indra
Member
Disconnected [Open] BBTakD
Bunny
1491
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Disconnected [Open]   Disconnected [Open] Icon_minitimedi 29 nov 2022 - 22:37

Skadi had haar meegevraagd op 'excursie' naar Windclan, kwestie van een beetje onderzoek te doen en er ondertussen ook voor te zorgen dat ze niet vergeten zouden worden. Indra ging vooral mee voor haar eigenbelang; ze was wel nieuwsgierig naar hoe het er momenteel aan toeging in Windclan na haar verbanning en na Wolfstar's dood. Toen ze poot zetten op het territorium, moest ze wel even slikken. Het zag er nog exact hetzelfde uit; maar het was surreëel om vanaf deze kant de grens over te stappen en om te weten dat ze hier eigenlijk niet thuishoorde. Niet meer, in ieder geval. Een koude wind stak op en sneed door haar korte vacht op haar huid. Maar dat vond ze niet erg, nee, ze verwelkomde het. Haar poten jeukten om te beginnen lopen, rennen, zoals vroeger, zoals toen alles nog goed was. Als ze de druk van de halsband om haar nek en de Bloodclanner die naast haar wandelde zou kunnen vergeten, zou het zijn alsof niets veranderd was. Maar natuurlijk was allés anders; niet alleen Windclan, maar zijzelf ook. En het zou nooit meer hetzelfde zijn zoals vroeger.

+ Skadi en verder open voor wie zin heeft : )


Disconnected [Open] WpFgCIB
Disconnected [Open] 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Skadi
Captain
Disconnected [Open] Skadi-10
Elfje
681
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Disconnected [Open]   Disconnected [Open] Icon_minitimedi 29 nov 2022 - 23:52

Het was tijd om weer eens wat op stelten te zetten, met name de clans. De Elite had zich een lange tijd stil gehouden en dat moest veranderen voordat de clans hun plek vergaten. Daarom had ze haar zinnen gezet op Windclan. Ze had wat over heibel met Riveclan gehoord en een ziekte. Het zou niet echt een uitdaging zijn om een verzwakte clan nog erger te verzwakken, en ook niet leuk. Daarnaast wilde ze ook niet haar poten vuil maken aan katten met een ziekte, dat hoefde ze niet binnen de Elite te hebben, dan zouden die zielige boskatjes zeker ideeën gaan krijgen. Dus, Windclan it was. Waarom? Dan kon ze een van hun ietwat nieuwere aanwinstens een leuk op een testritje nemen. Indra was een kattin die van een hoge rang af kwam uit windclan toenertijd, dus het zou…interessant zijn om te zien hoe ze nu reageerde. Natuurlijk wist Skadi ook wel dat er redenen achter het vertrek van de katin haden gezeten, maar vaak werden dat soort dingen in een moment van emotie besloten. Nu was er zeker genoeg tijd voorbij gegaan om de realiteit van de situatie in te laten zinken. Ze gaf de kattin naast haar een paar seconden, om het in te nemen, voor ze haar eerste bevel van het uitstapje liet klinken. ”Leidt de weg.”


Disconnected [Open] Skadi_17

Disconnected [Open] COxUkZtDisconnected [Open] E8v3o2Disconnected [Open] Skadi_12Disconnected [Open] Member10Disconnected [Open] Toothy10
:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
Disconnected [Open] ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Disconnected [Open]   Disconnected [Open] Icon_minitimewo 30 nov 2022 - 19:39

Crowpaw
I know it sucks and it's scary
But it's time to be brave
De dagen smolten ineen waarbij repetitie langzaam maar zeker meer en meer irritatie bij haar bracht. De gevlekte poes vond het moeilijk om toe te geven, maar de clan was saai aan het worden. De training die ze kreeg eentonig en vruchtenloos. Ondanks dat ze nog steeds hard moest werken, kreeg ze geen enkele prees over de lippen van de katten rondom haar. Het werd routine en routine, tja, dat werd niet beloond. Ze had normaal een afspraak met wat andere apprentices rond dit uur. Ze zouden samen gaan jagen, gevolgd door een gezamelijke race te doen. Ze had natuurlijk ja gezegd op hun voorstel, maar was uiteindelijk niet komen opdagen. Ze was geen idioot en wist bitter goed dat ze enkel uitgenodigd was om het feit dat ze de kleinste, en waarschijnlijk ook sloomste, moor runner apprentice was momenteel. Ze begon toch wel al van leeftijd te komen dat ze resultaat mocht presenteren. Maar helaas. Het was niet voor haar weg gelegd.

De poes slenterde dan ook over het hoogland, haar focus op de grond onder zich opdat ze een kiezeltje vooruit trapte met elke nieuwe pas. Het was de uiteindelijke geur van Bloodclan dat haar tot een halt riep. Ze knipperde verward, een frons op haar gezicht, terwijl haar blik omhoog schoof. De twee figuren verderop waren duidelijk en Crowpaw herkende ze niet. Wel meteen trok ze met haar oortjes, haar poten een stap terug nemende terwijl ze haar kop lager bracht. Haar lichaam volgde in deze actie, waarbij ze langzaam naar achter schuifelde, de situatie nog polsende voordat ze een sprint zou trekken naar de tunnels, en uiteindelijk dus ook het kamp.


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Sandgorse
Member
Disconnected [Open] DPKsfdL
Cynthia
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner (Warrior)
Sandgorse
BerichtOnderwerp: Re: Disconnected [Open]   Disconnected [Open] Icon_minitimewo 30 nov 2022 - 20:57

Tijd leek voorbij te zijn gegaan de laatste tijd. Hij was een warrior geworden en had zijn kans gekregen om zichzelf aan de clan te bewijzen. Dat wie zijn ouders ook geweest waren niet uitmaakte wat hij zelf kon doen. Natuurlijk het feit dat hij de zoon van een vroegere leider en deputy was gaf een zekere druk, een die hij ook waar wilde maken, maar met alles wat er gebeurd was, gaf het hem toch een dubbel gevoel.
Misschien was het dan ook niet verstandig om alleen in het territorium rond te lopen, maar zodra hij de geur van bloodclan rook, hield hij halt. Het was niet alleen het feit dat het bloodclan was dat hem deed stoppen, nee, er was een bekende geur die ertussen gemengd was. Een die hij toch al een hele tijd niet meer had geroken, maar een die hij ook nooit zou vergeten. Als hij de bloodclanners zou vinden had hij geen idee wat hij zou doen. Niet gezien het deze was. Hij wist wat het beste was voor de clan, maar of het ook was wat hij zou kunnen doen wist hij niet. Hij sloop voorzichtig dichterbij richting de twee katten, gefocust op de bekende van de twee. Moest hij ze aanspreken? Wegjagen? Wat was hier het beste. Hij nam een keer diep adem en liet hemzelf toen kenbaar worden. "Wat doe je hier mam?" Was de vraag die hij stelde. Hij wist niet hoe hij zich hierbij moest voelen, blij in ieder geval niet.


Disconnected [Open] Sandpaw_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Disconnected [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: