Imagine a summer breeze 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Imagine a summer breeze

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pricklypear
Member
Imagine a summer breeze DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Pricklypear
BerichtOnderwerp: Imagine a summer breeze   Imagine a summer breeze Icon_minitimeza 10 dec 2022 - 23:47

Bittere koude tijden waren aangebroken, met vorst aan de grond in de ochtend en de wind snijdend door je vacht. De laatste keer dat ze dit meegemaakt had was ze nog een kitten geweest, toen mocht ze veilig bij moeder blijven in de warme Nursery. Nu moest ze erop uit helaas pindakaas. Wat pindakaas ook mocht zijn dan. De bruine poes met een opvallende vacht had er geen enorme problemen mee eigenlijk, ze was een levensgenieter immers en dan kon je ook in zulke tijden nog het geluk vinden. Pricklypear, zoals ze genoemd werd, was het type om in alles de goeie dingen te vinden en vooral om dat te vinden waar ze gebruik van kon maken. Natuurlijk kon je denken dat Leafbare weinig goede voordelen kon bieden en daar had men dan ook wel gelijk in. Ze wist dat dit een zware opgave zou zijn, maar ze was er zeker van dat als ze eens goed rondkeek en de komende tijd echt haar best deed ze iets zou ontdekken wat van pas moest komen. Een handig trucje dat ze dan elke Leafbare zou kunnen gebruiken. Al lopend en nadenkend over de kwestie was ze zonder het echt te merken bij de Fourtrees aan gekomen. Drie bomen die nog stonden en een vierde gesneuveld tijdens een brand, maar waarvan de resten nog steeds trots achterbleven. Het was opvallend hoe kaal de bomen waren zonder hun bladeren. Gewoon lege takken stekend in de lucht. Hierdoor kon je wel een hoop meer zicht hebben met wat er in zat. Een vogel die op een tak zat te fluiten kon ze nu gewoon zien zitten, terwijl ze een paar weken terug nog door de bladeren heen had moeten turen. Daar had ze al een beginnetje. Ze ging eens zitten bij de hoge steen, terwijl ze even rustig verder nadacht.

-Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
Imagine a summer breeze Avacrowmixer
Jazzy
387
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Imagine a summer breeze   Imagine a summer breeze Icon_minitimezo 11 dec 2022 - 0:13

Crowpaw
Every bird, gone unheard. Starving where the ground has froze
The winter sunrise, red on white; Like blood upon the snow
Met een hoge tred liep ze verder, haar staart en kop verheven zodat ze zichzelf groots kon houden ondanks haar kleine lijfje. Compact was ze zeker, maar met de dagen begon ze steeds meer de vorm van een dame te krijgen. Ze slikte even bij het besef dat ze misschien op haar moeder zou lijken binnenkort, maar die gedachte schudde ze van haar af. De ideeën die rondspookten in haar kop waren voor nu niks meer dan ideeën. Ze verbleven daar in haar hoofd, in haar hersens, en daar zouden ze dan ook blijven tot het uiteindelijk zou uitbranden... Of ze het aan zou pakken. Wel... Als ze heel eerlijk was, kon ze het best doen. Er was vrij weinig wat haar stopte om het effectief te doen.

Toen ze aankwam bij fourtrees had ze al meteen de geur van thunderclan vast. Ze vernauwde haar ambere kijkers en zette een pas opzij zodra ze de ander zag. De apprentice sloeg haar blik van haar af en keek even naar hetgeen waar ze naar keek. Een zangvogel. Mooi en prachtig tussen de takken die vrij stonden van bladeren. Kort trok ze met haar oortjes voordat ze diep snoof. "Irritant," murmelde ze tussen haar tanden door. Geen nut. Alleen geluid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pricklypear
Member
Imagine a summer breeze DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Pricklypear
BerichtOnderwerp: Re: Imagine a summer breeze   Imagine a summer breeze Icon_minitimedi 20 dec 2022 - 12:42

Het zachte geluid van een murmelende stem liet haar opkijken, niet eens zeker of ze het goed gehoord had. Toch stond er een stukje verderop wel een andere poes, haar blik gericht op dezelfde vogel waar Pricklypear zonet naar gekeken had. Al stond de wind momenteel van Pricklypear af, de afstand was klein genoeg voor haar om de geur van Windclan te ruiken. De krullige poes was gelukkig niet het type om een vaste vijandigheid te showen tegenover elke andere clan, zeker niet wanneer ze hier nul redenen voor kon bedenken. "Jagen jullie in Windclan op vogels?''vroeg ze aan de andere kat, wie nog jong leek. Hoogstwaarschijnlijk nog een Apprentice. Haar vraag mocht misschien een beetje vreemd zijn, maar al mocht ze al haar Warrior naam hebben, Pricklypear was nauwelijks over de volwassene leeftijd heen. Ze wist nog niet alles wat er te weten viel. Haar was vooral verteld hoeveel Windclanners op konijnen joegen en ze had geen zeker idee over de vogels die zich bevonden op de hoge vlaktes.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Imagine a summer breeze
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: