[TS] More topics please 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [TS] More topics please

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beechresin
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimezo 11 dec 2022 - 21:18

Nu warrior cats weer wat actiever begint te worden en mijn vinger weer genoeg hersteld is dat ik weer kan typen op mijn laptop, heb ik besloten om maar een topic search te maken. In principe laat ik de meeste oude topics vallen, maar mochten er topics zijn die je echt door wilt laten gaan, laat het me weten. Ik sta ook altijd open voor plotjes met de katten die hieronder staan, dus voel je vrij om me daarover aan te spreken. Voor nu ben ik op zoek naar topics voor de karakters die hieronder staan, maar mocht je met een van de andere willen, stel het voor en dan zie ik of ik daar zin in heb^^.

[TS] More topics please 16149037775864466088900110077202
Beechresin - sc - 54 moons - Senior warrior
Dochter van Acornstar. Heeft een best vurig karakter en is zeker niet op haar mond gevallen. Heeft haar eigen vader vermoord, maar alleen zij en Settledstar weten wat ze heeft gedaan. De rest denkt dat Acornstar overleden is in zijn slaap. Ze is iemand die er alles aan doet om haar familie te beschermen, iets wat al vaak genoeg uit haar acties gebleken is. Haar jongste nest is net apprentices geworden, dus ze kan in principe weer topics met iedereen.
[TS] More topics please 16149045148287797501294179864206
Scarlethaze - sc - 32 moons - Warrior
Dochter van Beechresin, denkt dat Bloodhound haar vader is, maar haar echte vader is een andere shadowclanner. Als een kitten heeft ze 'vliegles' gehad van Hollow. Hierna heeft ze een tijdje in een coma gelegen, waar ze niet hetzelfde uitgekomen is. Er staat zo leuk warrior bij haar beschrijving, maar dat is ze eigenlijk alleen in leeftijd. Ze is nu al even warrior, maar ze is nog steeds onzeker hierover. Is sinds kort partners geworden met Foulplay, waardoor ze voor een keer iets anders heeft om over na te denken aan hoe erg ze zelf faalt. Kan topics met iedereen.
[TS] More topics please Pine_ava
Pinepaw - sc - 8 moons - Apprentice
Kitten van Beechresin en Flutterpaw. Heeft geen idee wie zijn vader is, maar geeft er op het moment ook nog niet veel om. Ik zie hem eigenlijk wel een beetje als een rebel qua karakter. Gezien zijn moeder nogal veel op hem en zijn siblings lette, zodat hun niet hetzelfde zou overkomen als dat zijn oudere zus overkomen is, wil hij juist dingen doen die eigenlijk niet mogen. Hij is net apprentice geworden en dan ook klaar om topics te hebben met alles en iedereen. Ben voor hem echt op zoek naar zo veel mogelijk topics eigenlijk.
[TS] More topics please Unknown
Dustspirit - tc - 36 moons - Senior warrior
Na het hele gedoe in thunderclan en daarmee de dood van zijn broer probeert hij zijn clangenoten weer te gaan vertrouwen. Het is nog niet het makkelijkste, zeker niet nadat zo'n beetje niemand hem geloofde. Toch heeft hij het besluit genomen om in Thunderclan te blijven en niet weg te gaan, al is het maar om Eveningstar te helpen waar hij kan. Topics kunnen met iedereen, ook buiten Thunderclan.
[TS] More topics please 7656-76
Junipernose - tc - 23 moons - Warrior
Ik heb met haar al een tijdje niks meer gedaan en zou daar graag verandering in brengen. Ik moet dan ook weer een beetje in de rpg zoeken hoe ze precies postte en daarom zoek ik natuurlijk topics voor haar. Kan met iedereen topics.
[TS] More topics please Ivorykit_ava
Ivorykit - tc - 2 moons - kitten
Dochter van Eveningstar en een onbekende vader. Wat ze nu voornamelijk wilt doen is de wereld verkennen en katten ontmoeten, ook al gaat dat soms ten koste van haar gezondheid. Ze kan alleen topics met thunderclanners.
[TS] More topics please 16149047423699164782864628007496
Lilypool - rc - 40 moons - Senior warrior
Dochter van Honeyspots en Saxon. Ze is open geweest naar Crystalstar over de vader van haar kittens, maar heeft alsnog een naar Aegir vernoemd. Ze probeert verder te gaan met haar leven en Aegir achter zich te laten. Doet haar best om momenteel gewoon een goede warrior te zijn en zoveel mogelijk vragen over de vader van haar kittens te vermijden. Ook al is dat nog niet altijd even makkelijk. Topics kunnen in principe met iedereen.
[TS] More topics please Unknown
Drizzlefall - rc - 17 moons - Young warrior
Dochter van Blueflower en Appleseed. Moeder is verdwenen en haar vader is haar gaan zoeken. Hierdoor heeft ze geen idee waar haar beide ouders ondertussen zijn en wil niet geloven dat haar moeder misschien zelfs dood is. Ondertussen begint ze zelf ook wat ouder te worden en haar karakter wat meer te ontwikkelen. Ze is gehecht aan familie, zeker na wat er allemaal al gebeurd is. Is iemand die conflict het liefste vermijd, tenzij het is om iemand te beschermen. Kan topics met iedereen.
[TS] More topics please Searpaw_ava
Searpaw - rc - 7 moons - Apprentice
Zoon van Outrage en Goldenpond. Heb met hem nog niet echt veel gepost, maar wil daar graag verandering in brengen. Hij is net apprentice geworden en kan dus topics met iedereen.
[TS] More topics please Unknown
Sandgorse - wc - 17 moons - Young Warrior
Zoon van Indra en Wolfstar. Zijn broertje is gedood door zijn moeder, waarna zijn moeder verbannen is. Zijn vader is doodgegaan. Het geeft hem het gevoel dat hij het goed moet doen voor de clan. Dat hij de beste warrior moet zijn en ook zal zijn. Kan soms dus best arrogant zijn. Hij is niet al te lang geleden een warrior geworden en zal er nu alles aan doen om zichzelf te gaan bewijzen en ook te laten zien dat hij een goede warrior is. Kan topics met iedereen
[TS] More topics please Sorrelnose_ava
Sorrelnose - wc - 37 moons - Senior warrior
Littermate van Blazestar. Ze heeft het gevoel dat ze altijd perfect moet zijn, dat ze geen fouten mag maken. Dit alles door hoe hun vader zich naar hun toe gedroeg. Ze zal dan ook eerder haarzelf dan anderen de schuld geven wanneer er iets fout gaat. Ze is op het moment niet heel blij met iedereen die zich tegen haar broer keert en zal dan ook niet schromen om er wat van te zeggen als ze dit merkt. Ze is net bevallen van een nest kittens, waarbij ze zelf flink verzwakt is geraakt. Ze kan topics met windclan en eigenlijk ook alleen in het kamp.
[TS] More topics please Sootpaw_ava
Sootpaw - wc - 7 moons - Apprentice
Sootpaw is de zoon van Lightstep en een rogue. Hij is een kat die goed luistert naar wat een oudere kat van hem vraagt en zich er ook naar zal gedragen. De warrior code zal voor hem belangrijk worden zodra hij hier goed over leert en zal dan ook niet blij zijn als anderen wat doen dat eigenlijk niet mag. Hij is iemand die je het hemd van het lijf kan vragen. Hij is net apprentice geworden en kan dus topics met iedereen.
[TS] More topics please 8780-5
Eydis - Bloodclan - 1 moon - Kitten
Eydis is de dochter van Skadi en Beef. Ze is iemand die het liefste doet wat ze zelf wilt en als ze in de problemen raakt zal ze de schuld op anderen af proberen te schuiven. Ze probeert onschuldig over te komen, maar is dat zeker niet.
[TS] More topics please 1614904819344118676518921676417
Alder - rogue - 21 moons - rogue
Broer van Sedge en halfbroer van Shinypaw. Hij heeft de tribe ondertussen achter zich gelaten nadat Sedge de tribe verlaten had en heeft zijn weg nu gevonden naar de clans samen met haar. Was een cave guard voor hij de tribe verliet. Voor nu weet ik nog niet waar hij gaat eindigen uiteindelijk, maar hij kan momenteel topics met de clans, vooral ook omdat hij wel benieuwd is naar hoe de clans werken.
[TS] More topics please Unknown
Turtle - Tribe - 21 moons - Prey Hunter
Ik weet eerlijk nog niet wat zijn toekomst zal brengen. Of hij in de tribe zal blijven of naar de clans gaat. Voor nu is het nog tribe, dus mocht je topics met hem willen is dat zeker mogelijk. Hij heeft de kant van Wren in alles gekozen, maar heeft wel Shine helpen ontsnappen naar de clans. De meningen over hem kunnen dan ook best verdeelt zijn.
[TS] More topics please Unknown
Acornstar - starclan - dead - Leader
Was de leider van shadowclan, maar is nu dood. Nu is het misschien raar om een starclan kat in je topic search te zetten, maar ik zou toch graag met hem starclan topics doen al is het maar van tijd tot tijd om wat commentaar te leveren op de levendenxD. Zal met hem wel alleen posten als ik er echt zin in heb, geen garanties, maar ik denk dat iedereen dat wel heeft met eventuele starclan topics. Mocht je hem voor wat anders Starclan achtig nodig hebben, mag je me dat ook altijd vragen^^.


[TS] More topics please 3tDKfQ


Laatst aangepast door Beechresin op vr 17 maa 2023 - 11:06; in totaal 9 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Losthowl
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
Quinty
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior (Moor Runner)
Losthowl
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimezo 11 dec 2022 - 23:34

Sandgorse & Losthowl?


[TS] More topics please 405HGTX
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
[TS] More topics please ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimema 12 dec 2022 - 1:10

Sorrel x Crow
Alder x Crow


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Frostbreath
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Frostbreath
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimema 12 dec 2022 - 10:05

Beech, Scarlet en Pine x Foulplay?
Dust x Coldstreak?
Sand, Sorrel en Soot x Thawrage?
Drizzle en Lily x Frostbreath?

kies maar welke je leuk vindt
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimema 12 dec 2022 - 13:20

@Q: Yes, ik zal wel maken.

@Jaz: Sure, zal ik die met Sorrel maken, zou jij die met Alder kunnen maken dan?

@Freedje: Oke, even kijkenxD.
Scarlet x Foul
Pine x Foul
Dust x Cold
Sorrel x Thaw
Soot x Thaw
Drizzle x Frost
Lily x Frost

Zal ik de eerste 4 maken, zou jij de laatste 3 kunnen maken?


[TS] More topics please 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Frostbreath
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Frostbreath
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimema 12 dec 2022 - 20:33

Beechresin schreef:
@Q: Yes, ik zal wel maken.

@Jaz: Sure, zal ik die met Sorrel maken, zou jij die met Alder kunnen maken dan?

@Freedje: Oke, even kijkenxD.
Scarlet x Foul
Pine x Foul
Dust x Cold
Sorrel x Thaw
Soot x Thaw
Drizzle x Frost
Lily x Frost

Zal ik de eerste 4 maken, zou jij de laatste 3 kunnen maken?

Isgoedddd
Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedrain
Deputy
[TS] More topics please Greg
Eline
510
Actief
In the best case scenario we'd die at the same time

CAT'S PROFILE
Age: ☂ 49 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ☂ Deputy
Spottedrain
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimeza 17 dec 2022 - 19:36

Spotted x Dust en Hermit x Drizzle? Beiden wil ik wel maken


[TS] More topics please 2ze9t7r
[TS] More topics please OSbyBo1
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimeza 17 dec 2022 - 22:14

Sure^^ en is goed.


[TS] More topics please 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimedo 29 dec 2022 - 19:15

Ik heb twee nieuwe accounts toegevoegd, namelijk Searkit en Junipernose. Ik ben zowel voor hun als voor mijn andere accounts op zoek naar meer topics, dus laat me vooral weten als je een topic wilt^^


[TS] More topics please 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimevr 30 dec 2022 - 8:19

Sear x Frost?
Cold x Juniper?

(Ik post één deze dagen ook bij op onze andere topics!)
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimevr 30 dec 2022 - 13:09

Sure^^, ik wil beide wel maken


[TS] More topics please 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Frostbreath
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Frostbreath
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimevr 30 dec 2022 - 14:52

Dankjewel!
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimezo 15 jan 2023 - 11:51

Bump

Met het nieuwe event wil ik graag anderen helpen door topics te nemenxD, ik doe zelf tenslotte niet mee. Maar daarom zou ik graag zelf wel nieuwe topics willen.


[TS] More topics please 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
[TS] More topics please ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimewo 18 jan 2023 - 11:56

Oh Sear <3
Bell x Sear? ♥Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimewo 18 jan 2023 - 13:05

Is goed^^, ik maak wel


[TS] More topics please 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
[TS] More topics please DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [TS] More topics please   [TS] More topics please Icon_minitimevr 17 maa 2023 - 11:10

Ik heb even de search geupdate en mijn nieuwste account ook toegevoegd en de informatie wat aangepast. Ik zou graag nog wat meer topics hebben en dan voornamelijk met de volgende accounts: Scarlethaze, Pinepaw, Ivorykit, Junipernose, Lilypool, Searpaw, Sandgorse, Sootpaw en Eydis.

Met de andere zeg ik ook zeker geen nee tegen meer topics, dus stel die ook gerust voor^^.


[TS] More topics please 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[TS] More topics please
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: