Deliberations in the gutter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Deliberations in the gutter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Deputy
Deliberations in the gutter Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1106
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Deliberations in the gutter   Deliberations in the gutter Icon_minitimeza 24 dec 2022 - 21:37


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Natuurlijk wist ze beter, maar goed. Wolfbloof stond niet bepaald bekend om haar altijd fantastische keuzes, deed ze nou? Daarom toch dat haar poten haar naar fourtrees brachten, nadat de wind de locatie van de ander had verraden. Iets aan haar woorden knaagde al moons aan haar, sinds de laatste keer dat ze hadden gesproken. Hoe graag ze dat stomme stemmetje de dood in zou stampen, maar ze had nog weinig succes gehad. Eveningstar was gek. Iniedergeval medium gestoord, had Wolf besloten. Niemand met een normale breincel zou ook maar iets aannemen van Dark forest. Maar... Naja, na het verhaal van Settled én de implicatie die Eveningstar had gemaakt... Er waren gewoon twee uiteindes die erg makkelijk aan elkaar te knopen waren. Té makkelijk, en te gevaarlijk.
De poes trippelde de openplek op, en spotte daar de grijze vacht. "Eveningstar," Begroette ze de leader met een gerechte rug en een onverbiddelijk blik in haar ogen. Waarom was ze hier, wat verwachtte ze nou eigenlijk? Duidelijkheid? Ja sure, en hoe moest ze dat gaan krijgen? De poes knarste met haar tanden, en wachtte de reactie van de ander af.


&Eveningstar

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Deliberations in the gutter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: