ThunderClan Ceremonie [01-2023] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ThunderClan Ceremonie [01-2023]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eveningstar
Clanleader
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimedo 5 jan 2023 - 20:42ThunderClan Ceremonie 01/23


Ze voelde zich verschrikkelijk en toch diep in haar binnenste brandde er ook een gevoel van trots. Om de twee kittens die ze toch op de wereld had weten te zetten. Met hulp van StarClan dat wel en als ze geen negen levens had gehad, dan had ze het niet gered. En toch. Toch mocht ze dit doen en had ze ergens moederlijke trots. Dat haar twee kleintjes de wereld mochten zien. Hoe brut die op het moment ook mocht zijn. In een bare leafbare, midden in de ijskoude sneeuw. De kans dat ze het zouden redden werd daardoor een stuk minder groot, maar ze geloofde in de twee kleine pluizenbolletjes. Haar levenslust brandde immers in die van hen, dat moest wel en de bescherming van StarClan. Waarom had StarClan anders zoveel moeite gedaan om haar in leven te houden? Dat moest toch wat betekenen, dat dacht ze echt. Dus zette ze door. Hoe doodop ze ook was. Hoe koud ze het ook had door het verliezen van haar twee levens en de heftige bevalling, die ze zonder hulp van een Medicine cat had moeten doorstaan. Door haar eigen domme fout, waar ze zich voor altijd schuldig over zou voelen. Het was in een opwelling gebeurd, in een opwelling van pure paniek. Dat maakte haar actie niet goed. Dat deed niks. Ze had het gedaan en daar bleef het bij, daar zou ze mee moeten leven. Rillend stapte ze de laatste meters naar het kamp. Ze waren thuis. De kittens bewogen in haar bek, dus ze leefden. Een opgelucht gevoel overmeesterde haar. Ze waren in ThunderClan. Katten lagen bij elkaar, want de schemering was inmiddels ingevallen en het was tijd voor sharing tongues. Al was de prooi die tussen de poten van de warriors lag, veel te weinig. Net als op de prooistapel. Het was verontrustend, maar op dat moment kon ze zich daar niet druk over maken. Enkel over de twee kleintjes die ze met haar meedroeg en met wat ze haar Clan zou moeten vertellen. Ze stapte direct naar haar high rock. Ging haar den in. Legde haar kittens in haar nest en schoof, met verwarde blikken van meerdere warriors, haar nest de high rock op. Het was veel te koud voor ze om ze zo op de high rock te leggen. En nee, ze ging deze kleintjes geen moment alleen laten. Iedereen bleef van ze af, haar vertrouwen was onder het nulpunt. Ze sloeg haar staart om ze heen. Om ze te verwarmen, maar ook om ze te beschermen. Nog steeds keken meerdere haar met open bek aan, ze kon het hen niet kwalijk nemen. “Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen, bij elkaar komen voor een Clanmeeting!” Even wachtte ze af.

Toen stak ze direct van wal.“Ik begrijp de verwarring en deze verwarring heb ikzelf ook meegemaakt. Ik had geen idee dat ik zwanger was. Ik kwam er pas daarnet achter. Toen ik de geursporen bij de ShadowClan grens aan het vernieuwen was. De weeën begonnen uit het niets. Het was Peppermint die mij er op wees dat ik aan het bevallen was. Toen heb ik iets gedaan waar ik mijn hele leven mee zou moeten leren leven. Het was een opwelling, die niet goed te praten is. Ik ben er zo van geschrokken dat ik zwanger was dat ik haar heb geslagen.” Ze stopte even met praten en even was er duidelijk afschuw in haar felgele ogen te lezen. Om wat ze had gedaan. Haar respect voor StarClan was oneindig en die voor de Medicine cats die zo dichtbij StarClan stonden, daardoor ook. Of ze nu in ShadowClan zat of niet. Ze vond het verschrikkelijk wat ze Peppermint had aangedaan. Dat ging ze zichzelf nooit vergeven. “Toch zijn deze kittens met de hulp van StarClan geboren. Dat zie ik als een zegen van StarClan, voor hun leven. Al maakt dat mijn fout niet goed.” Ze knarste even haar tanden over elkaar. “Ik zal binnenkort met Settledstar praten over wat er is gebeurd.” Even stopte ze met praten, omdat ze op adem moest komen. Was het de stress die ze had ervaren, de vermoeidheid?

Ze besloot om maar gewoon door te praten. Doorgaan. Dat hielp voor haar altijd. Al bonkte haar hart in haar binnenste, brandde de paniek in haar maag. Ze ging gewoon wat normaals doen. Dat moest wel helpen. “ Het is ook tijd om nieuwe apprentice te verwelkomen.” Ratelde ze verder. “Met goedkeuring van Brokentail, wil ik graag Ashkit naar voren roepen. Dustspirit zal je mentor zijn. Ashkit, vanaf nu, tot de dag waarop je warrior zal worden, zul je bekend staan als Ashpaw.” Even keek ze Dustspirit aan. Hij was één van de katten die ze wel vertrouwde, waarvoor ze door het vuur zou gaan. Hem vertrouwde ze wel apprentices toe. Ashpaw, maar ook Spiderpaw. “Dustspirit jij krijgt nog een apprentice onder je hoede. Ook Treecutter heeft zijn goedkeuring uitgesproken over Spiderkit. Spiderkit, vanaf nu, tot de dag waarop je warrior zal worden, zul je bekend staan als Spiderpaw.” Ze knikte de kittens maar ook haar voormalig apprentice toe. Waarbij er een klein glimlachje rond haar lippen speelde naar Dustspirit. Toen was Loudkit aan de beurt. “Loudkit, Shyfox heeft aangegeven dat jij klaar bent om te beginnen met je trainingen. Coldstreak zal jouw trainingen op zijn nemen. Loudkit, vanaf nu, tot de dag waarop je warrior zal worden, zul je bekend staan als Loudpaw.” Ze had gehoord over het karakter van Loudpaw, maar ze wist zeker dat Coldstreak dat aan zou kunnen. Als laatste Fernpaw. “Birdfeather heeft aangegeven dat jij een mentor moet krijgen Fernpaw. Dit zal Pricklypear zijn.” Zo dat had ze geregeld. Heel normaal toch. Helemaal met haar nest op de top van de high rock met twee kittens beschermend in haar staart. Die begonnen te piepen dat ze melk wilden. Dus ging ze liggen, zodat de kleintjes konden drinken. Al had ze waarschijnlijk niet veel door alle inspanningen en de wandeling naar het kamp. Ze werden in ieder geval weer even stil.

Zijzelf was ook stil. Wat moest ze nog zeggen. Ze lag hier op haar zwakste moment. Ze voelde zich ellendig, maar het was nodig wat ze deed. De Clan moest er van weten. Hoe erg ze daardoor ook zelf door het stof moest gaan. Eerlijkheid vond ze belangrijk, dat was ze altijd. Eerlijk en oprecht, alles kwam recht uit haar hart. Daardoor was haar tong misschien soms zo scherp. Dan wisten ze in ieder geval waar ze aan toe waren. Wat ze echt dacht. “Iedereen die iets ziet bij de grens van ShadowClan. Dient dit direct te melden.” Miauwde ze toen indringend. Voordat een zucht over haar lippen rolde. “Goed. Ik snap dat er veel vragen zijn, maar op veel zal ik zelf ook geen antwoord hebben ben ik bang. Al mogen jullie mij alles vragen. Dat ben ik jullie wel verschuldigd.” Ze keek de katten onder haar aan. Ze wilde opstaan en naar beneden springen, om op gelijke hoogte met iedereen te komen. Ze vond niet dat ze op dat moment het recht had om boven hen te staan. Dat had ze alleen beter niet kunnen doen. Doordat ze opeens overeind kwam, liet haar verzwakte uitgeputte lichaam het afweten. Het werd zwart voor haar ogen. Haar ogen draaiden weg en ze zakte weer in elkaar. In het nest naast haar kittens.

Lijst en tags:
Terug naar boven Ga naar beneden
Jasminepaw
Med. cat apprentice
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  BBTakD
Bunny
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat Apprentice
Jasminepaw
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimedo 5 jan 2023 - 21:24

Jasminepaw kwam de medicine cat den uit ttoen Eveningstar de ceremonie bij elkaar riep. De eerdere commotie had ze gemist, doordat ze zo druk bezig was geweest met haar werk met de kruiden. Nu viel haar bekje van verbazing open toen ze zag dat de leader twee kittens bij zich had op de highrock. Ze stak direct van wal, vertelde dat ze geen idee had gehad dat ze zwanger was geweest tot ze bevallen was. Oh.. Wow. Dus het waren haar kittens? En ze had Peppermint, Shadowclan's medicine cat, geslagen? Dit was slecht nieuws. Heel, heel slecht. Jasminepaw zwaaide wat nerveus met haar staart. Shadowclan kon niet goed reageren hierop. En ze vond ook dat haar leader er niet geweldig goed uit zag, ook al ging die verder met de ceremonie alsof alles normaal was. Tot op het einde, toen ze plots in elkaar zakte. Jasminepaw verstijfde. Oh nee! Eveningstar! Ze maakte zich grote zorgen, de medicine cats zouden moeten - oh. Dat was ze zelf nu. Of in ieder geval apprentice. Dus.. Misschien moest ze kijken of ze iets kon doen. Met trillende pootjes sprong de jonge kattin ook op de rots. Ze keek even achterom, naar de warriors die opkeken naar haar. Wow, het voelde raar om hier te staan, alsof ze hier niet mocht zijn. Maar ze richtte snel haar rug weer naar hen en boog zich over de leader. Jasminepaw haalde trillerig adem. De twee kitens in haar nest leken.. Ok. Voor zover ze wist. De jonge kattin neusde zachtjes in Eveningstar's vacht. De leider ademde nog, in ieder geval. Het leek haar waarschijnlijk dat het de vermoeidheid was die de kattin inee had doen zakken, maar eigenlijk wist ze nog niet genoeg om zo'n oordeel te vellen. Een beetje twijfelend bleef ze staan, hopend dat iemand - Remnantwolf, liefst - haar te hulp zou komen schieten. Of dat Eveningstar wakker werd en ok bleek, dat mocht ook.

Tag: Eveningstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Dustspirit
Member
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  DPKsfdL
Cynthia
428
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimedo 5 jan 2023 - 21:35

Hij wist dat Eveningstar nog ontbrak tussen de katten die zich ondertussen aan het verzamelen waren voor de sharing tongues. Ze kon zichzelf echter redden, dus tenzij het heel laat werd was hij niet van plan om haar te gaan zoeken. Hij wilde net naar de prooistapel lopen om te kijken of er iets te eten was, maar kreeg daar de kans niet toe toen Eveningstar het kamp binnen kwam lopen met twee kittens. Waar had ze die kittens gevonden? Maar met hoe vermoeid ze eruit zag, konden ze ook van Eveningstar zelf zijn? Maar waarom had hij dan niks gemerkt dat ze zwanger was?
Hij liep dan ook naar de hoge rots toe toen ze er had plaatsgenomen met de twee kittens en hield zijn blik omhoog naar haar gericht, afwachtende wat ze zou zeggen. De kittens waren dus wel van Eveningstar, maar ze had geen idee gehad dat ze zwanger was. Eveningstar ging verder met haar uitleg, waarbij ze toegaf de shadowclan medicine cat geslagen te hebben tijdens dat ze aan het bevallen was. Het was dat Eveningstar het zelf zei, anders had hij het niet geloofd waarschijnlijk, maar het was ook duidelijk dat het per ongeluk gebeurd was en hij probeerde de schok die hij voelde bij dat nieuws dan ook zo snel mogelijk te verbergen. Eveningstar was haarzelf al genoeg aan het veroordelen waarschijnlijk, dan kon ze het niet gebruiken dat de rest van de clan dat ook deed.
Hij had verwacht dat ze rust zou nemen na dit aan de clan verteld te hebben, alleen in plaats daarvan ging ze door met een ceremonie. Hij verbaasde zich erover dat Eveningstar hier de kracht voor kon vinden en als hij haar had kunnen stoppen hierin had hij het misschien ook gedaan, maar in plaats daarvan luisterde hij naar haar woorden. Als eerste werd Ashpaw hem toegewezen en hij liep naar de apprentice toe om zijn neus tegen die van de apprentice te drukken. Vervolgens werd hem ook Spiderpaw toegewezen en hij deed precies hetzelfde bij hem. Hij knikte vervolgens kort naar Eveningstar en ving haar kleine glimlach op. Zelf kreeg hij dat voor nu niet voor elkaar, voornamelijk door het feit dat hij zich zorgen om haar maakte.
Hij luisterde naar de rest van de ceremonie, maar het werd duidelijker met de tijd dat Eveningstar vermoeid was en deze hele ceremonie misschien niet had moeten doen. Rond het einde van de ceremonie gaf ze aan dat ze vragen mochten stellen en leek ze naar beneden te willen komen, maar in plaats daarvan leek ze in haar nest ineen te zakken. Hij wilde eigenlijk omhoog springen, naar haar toe, maar Jasminepaw was hem voor en ze was medicine cat apprentice. Hij richtte zich dus eerst naar zijn twee nieuwe apprentices. Hij moest ze iets laten doen, zodat hij kon kijken of hij kon helpen met Eveningstar. "Kunnen jullie jezelf bezig houden met jullie nesten uit te zoeken in de apprentices den?" Vroeg hij aan de apprentices. "Morgen beginnen we met de trainingen," Dat was het belangrijkste. Of ze ook zouden doen wat hij van ze vroeg was de vraag, maar voor nu ging hij kijken of de jonge medicine cat apprentice hulp nodig had. "Heb je ergens hulp bij nodig?" Vroeg hij aan haar vanaf de grond. Het was al druk genoeg daarboven voor nu. Remnantwolf zou er misschien ook nog bij moeten tenslotte en dan zou hij alleen maar in de weg staan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimeza 7 jan 2023 - 19:21

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
De Medicine Cat had Jasminepaw op de hoogte gebracht dat ze naar de Twolegplace zou gaan om enkele planten eromheen te zoeken. Ze had het te gevaarlijk gevonden om de jongere kattin mee te nemen en dus kwam ze pas halverwege de ceremonie aangelopen. Voorzichtig snelde ze door de groep katten heen naar haar den om daar de gevonden planten neer te leggen in een veilige hoek. Voordat ze terug naar de high rock stapte om mee te kunnen luisteren. "Ik begrijp de verwarring en deze verwarring heb ikzelf ook meegemaakt. Ik had geen idee dat ik zwanger was. Ik kwam er pas daarnet achter. Toen ik de geursporen bij de ShadowClan grens aan het vernieuwen was. De weeën begonnen uit het niets. Het was Peppermint die mij er op wees dat ik aan het bevallen was. Toen heb ik iets gedaan waar ik mijn hele leven mee zou moeten leren leven. Het was een opwelling, die niet goed te praten is. Ik ben er zo van geschrokken dat ik zwanger was dat ik haar heb geslagen.” Eveningstar stopte even met praten en even was er duidelijk afschuw in haar felgele ogen te lezen. Om wat ze had gedaan. Remnantwolf haar adem bleef stokken in haar keel. Twee kittens, ze waren jong en waarschijnlijk hadden ze haar toezicht nodig. Echter kon ze niet zomaar langs Eveningstar stappen. Het feit dat een collega van haar gewond was geraakt deed haar staart onrustig zwiepen. Starclan, ze wist dat haar voorouders mee keken. Ergens voelde ze een woede in zich op borrelen maar shock deed gekke dingen met katten. “Toch zijn deze kittens met de hulp van StarClan geboren. Dat zie ik als een zegen van StarClan, voor hun leven. Al maakt dat mijn fout niet goed.” Ze knarste even haar tanden over elkaar. Remnantwolf trok kort met een oortje terwijl ze zocht naar haar Apprentice in het kamp. Jasminepaw zou snel genoeg moeten leren van dit soort situaties. Kittens, niet geboren in de veiligheid van de Nursery. “Ik zal binnenkort met Settledstar praten over wat er is gebeurd.” Angst sloeg om haar trillende lichaam heen. Settledstar zou dit niet goed opvatten. Vast en zeker niet.

Remnantwolf zag de stress in haar Leader. Ze kende haar lang genoeg, ze was een Medicine Cat. Echter kon ze haar niet onderbreken. De clan moest rustig blijven. "Het is ook tijd om nieuwe apprentice te verwelkomen.” Ratelde de Leader verder. “Met goedkeuring van Brokentail, wil ik graag Ashkit naar voren roepen. Dustspirit zal je mentor zijn. Ashkit, vanaf nu, tot de dag waarop je warrior zal worden, zul je bekend staan als Ashpaw.” De Leader keek naar Dustspirit. Een van de Warriors die Remnantwolf erg respecteerde. “Dustspirit jij krijgt nog een apprentice onder je hoede. Ook Treecutter heeft zijn goedkeuring uitgesproken over Spiderkit. Spiderkit, vanaf nu, tot de dag waarop je warrior zal worden, zul je bekend staan als Spiderpaw.” Ze knikte de kittens en de Warrior toe. Remnantwolf glimlachte even, het was altijd prettig, zeker in een tijd van honger dat er meer poten waren om prooi te vangen. “Loudkit, Shyfox heeft aangegeven dat jij klaar bent om te beginnen met je trainingen. Coldstreak zal jouw trainingen op zijn nemen. Loudkit, vanaf nu, tot de dag waarop je warrior zal worden, zul je bekend staan als Loudpaw.” Remnantwolf leek ergens opgelucht. Weer een drukke kitten het kamp uit onder toezicht van een ervaren Warrior. Voor haar den betekende dit vaak iets goeds. Nieuwsgierige kittens konden een gevaar en onhandigheid voor haar poten zijn. Niet alleen haar poten maar ook haar mentale gezondheid. Soms waren ze gewoon teveel. “Birdfeather heeft aangegeven dat jij een mentor moet krijgen Fernpaw. Dit zal Pricklypear zijn.” Dit leek het einde van de benoemingen. Remnantwolf knikte even de katten toe terwijl ze in de richting van haar den stapte om de juiste kruiden te pakken. Hopelijk om Eveningstar en de kittens wat te ondersteunen.

Bernagie en kattenkruid waren twee standaard planten die konden helpen tegen koorts maar ook de melkproductie konden ondersteunen. Pimpernel voor kracht nam ze ook mee. Ze wilde niet teveel kruiden mixen maar het kon geen kwaad om Eveningstar wat extra's te geven zodat ze haar kittens beter kon onderhouden. Frambozen bladeren werden ook mee genomen. Immers wist ze niet of Eveningstar teveel bloed verloren had of nog steeds verloor. Dit alles nam ze mee en terwijl ze terug liep zag ze Eveningstar in elkaar zakken. Dustspirit en Jasminepaw waren al naar de Leader toe gesneld. Of stonden in de buurt om te helpen. Zodra ze naar boven was gesprongen en het nest in stapte, kon Remnantwolf de situatie beter beoordelen. De twee kittens leken in orde. Echter wilde Remnantwolf dat ze warm bleven. "Dustspirit en Jasminepaw. Neem beide een kitten tussen jullie poten en lik ze warm tegen de haren in." Mauwde ze haar stem kalm maar ook duidelijk. Voorzichtig likte ze zelf over een oor van Eveningstar. Ze wilde dat ze tenminste wat at en dronk voordat ze weer zou slapen. Wellicht een of meerdere kruiden ook. "Kom op Eveningstar. Je hebt kittens die je nodig hebben en ik wil je nog even helpen." Mauwde ze warm en zacht terwijl een kalmerend gesnor uit haar borstkas omhoog rees.

Tag: Eveningstar, Jasminepaw, Dustspirit


Terug naar boven Ga naar beneden
Beetlepaw.
Member
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  E1192d85be8ce2fa47785a275dc35291
Kip
87
Actief
Hey remember me? I'm the shoplifter.
We have a history, don't I look familiar?

CAT'S PROFILE
Age: ♣ 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Beetlepaw.
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimeza 7 jan 2023 - 20:11


ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Ddoqklp-3eb36866-2a8a-4300-ab42-584ecd6660a3

Ze wist niet precies waarom ze naar de open plek kwam, het was gewoon weer een stomme ceremonie. Iedere kans die ze had om de leader te vermijden, nam ze met open armen. Maar vandaag was weer eens een slechte dag. De laatste tijd was het juist weer zo goed gegaan, begon ze eindelijk te denken dat het beter werd. Maar die nacht had ze slecht geslapen, en opeens was het weer zo’n dag. Haar poten voelden niet van haar terwijl ze naar de groep katten toe liep. Alsof ze droomde… Nee, alsof ze buiten haar lichaam zweefde en iemand anders haar met touwtjes bestuurde. Ze schudde haar hoofd om helderder te worden, maar het werkte maar een beetje. Haar ogen zochten de vreemde figuren om haar heen, clangenoten die allemaal naar één ding keken. Ze volgde hun blik, en zag daar twee kleine figuren bij Eveningstar. Kittens.

Een diepe frons tekende haar gelaat, terwijl ze de touwtjes allemaal aan elkaar probeerde te knopen. Wat verdomd lastig was met alle wolken in haar hoofd. Alles wat de leader zei leek 5 tellen later pas binnen te komen. Een verhaal dat een kitten verteld werd, een verhaal dat op geen enkele manier mogelijk de werkelijkheid kon betrekken. De apprentice knipperde, en het was niet meer haar moeder die daar stond. Met twee nieuwe kinderen, en een afgrijselijk verhaal. Beetlepaw merkte de reuring om haar heen, maar al het geluid voelde zo ver weg. Alsof het in een geheel andere, eigen wereld bevond. Ze zag de grijze poes door haar poten heen zakken en op de grond vallen en staarde naar het lichaam totdat het uit elkaar viel in vormen en maten. Niets anders dan hoeken en cirkels, op geen enkele manier meer haar moeder. “Laat haar sterven!” gilde iemand door het kamp. “Ze verdient het!” vervolgde de stem, die verdomd veel op haar eigen leek. Haar poten bewogen zich al naar de grijze vorm op de grond, en begonnen met slaan en rammen. Harder dan ze zouden moeten kunnen, al voelde ze de impact niet. Het maakte toch niet uit hoe hard ze sloeg, of de vormen onder haar veranderden. Het was toch allemaal niet echt.

tag: Beetle valt Eveningstar aan

Suprise shaaawty!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimeza 7 jan 2023 - 20:31

Nou ja kijk. Het hielp wel. Toen ze een knal tegen haar wang kreeg, was ze wel direct weer klaarwakker. Geschrokken gingen haar ogen open en staarde ze recht in het gezicht van haar dochter. Beetlepaw was altijd moeilijk te peilen en soms had ze het idee dat ze er niet bij was, dat ze in een andere wereld leefde dan de hare. Dan zei ze dingen die niet klopte, met wat ze haar had gevraagd of had gedaan. Ze wist dat haar dochter haar altijd probeerde te mijden en stiekem deed ze dat zelf misschien ook wel een beetje. Omdat ze echt geen idee had wat ze toch met haar aan moest. Hoe ze tot haar door moest dringen, of hoe ze überhaupt contant met haar kon krijgen. Ze was bang voor haar, bang voor haar reacties. Ze wilde haar niet nog meer pijn doen, niet nog meer traumatiseren. Maar het leek toch elke keer weer fout te zijn. Zoals nu weer. Waarom stond Beetlepaw haar te slaan? Wat was er ook alweer. Ooh ja, ze had een ceremonie gegeven. Haar pasgeboren kittens! Waar waren ze? Verwilderd keek ze om haar heen terwijl ze ondertussen zo zacht mogelijk Beetlepaw van haar af probeerde te houden. Door haar poten uit te strekken en tegen de borst van haar dochter te houden. “Beetlepaw, Beetlepaw. Het is goed. Ik ben het. Het komt goed echt waar.” Sprak ze zo warm mogelijk tegen haar, maar ergens klonk het altijd ook wat geforceerd. Het was gemeend dat zeker, maar het was zo verdomd moeilijk allemaal. Toen keek ze opzij naar Remnantwolf en Jasminepaw. Een momentje oké, leken haar ogen te zeggen. Ze duwde ietsje harder en rolde om, waarbij ze probeerde om Beetlepaw onder haar te krijgen en ze onafgebroken tegen haar bleef murmelen in een poging om haar te kalmeren. Oké waar was Bearpaw? Hij was één van de enige die soms tot haar door leek te kunnen dringen. Alleen ze zag hem zo snel niet. Dus moest ze het zelf zien op te lossen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jasminepaw
Med. cat apprentice
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  BBTakD
Bunny
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat Apprentice
Jasminepaw
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimeza 7 jan 2023 - 20:48

Gelukkig kwam Remnantwolf ook al snel toegesneld, al kruiden in haar bek. Haar mentor was al voorbereid geweest, natuurlijk, zo was ze nu eenmaal. Jasminepaw zette een stapje achteruit toen de kattin erbij kwam en ook even de kittens bekeek. Net zoals ze zelf gezien had, leek Remnantwolf te concluderen dat ze wel oké waren. Toch droeg ze haar en Dustspirit, die van onderaan de rots zijn hulp had aangeboden, op om de kittens tussen hun poten te nemen en tegen de haren in te likken. Ergens vroeg Jasminepaw zich af of dat bezigheidstherapie was, zodat ze niet in de weg zouden lopen - maar nee, het was waarschijnlijker at de kittens geen koude mochten leiden. Ze nam er eentje voorzichtig aan zijn nekvel vast - wow, wat was het klein en fragiel.. Het was zo bijzonder dat dit leefde, en dat dit amper een kwartdag geleden hier nog niet geweest was. Een wonder van de natuur. Heel voorzichtig plaatste ze het tussen haar voorpoten en voorzichtig, misschien té voorzichtig, begon ze het kleintje tegen zijn haren in te likken, zodat het warm zou krijgen. Haar kristalblauwe blik richtte zich weer naar Remnantwolf, die over de leider heen gebogen stond en iets tegen haar leek te zeggen. Maar toen kwam er in een flits een andere gedaante bij, die luid schreeuwde dat Eveningstar moest sterven. Beetlepaw, een oudere dochter van de leider, die schijnbaar niet blij was om het nieuwe nest. Haar oogjes werden groot en ze plooide beschermend haar voorpootjes om de kitten tussen haar poten, proberend het te beschermen. Ook al zou dat misschien niet uitmaken, als Beetlepaw er echt op uit was om de kitten pijn te doen. Voor nu leek haar woede in ieder geval gefocust op haar moeder. Eveningstar werd er wel van wakker. Ze vocht bijna direct terug, of tsja, echt vechten deed ze niet - meer afhouden, tegenhouden, proberen de jonge kattin tot rust te laten komen. Eveningstar's gele blik kruiste de hare even. Jasminepaw wou dat ze iets kon doen, maar wat kon ze doen? Zich er ook op storten? Dat zou niet veel helpen, en er waarschijnlijk alleen maar voor zorgen dat zij of iemand anders van de rots af zou rollen. Het was hier eigenlijk al veel te druk. Ze zocht de blik van haar mentor als om om hulp te vragen, hoewel die waarschijnlijk zelf veel te druk bezig was met proberen ervoor te zorgen dat alles goed ging. Misschien moest ze de kittens al in veiligheid brengen. Jasminepaw stond op en tilde de kitten voorzichtig op, misschien een beetje weg uit de veiligheid van haar poten, maar hopelijk wel veiliger dan hier. Ze wenkte Dustspirit mee en sprong van de rots af, zodat ze in ieder geval afstand had van het gevecht. En nu? Naar de nursery, de medicine cat's den, of hier blijven staan zodat Eveningstar niet ongerust werd over waar haar kittens waren?
Terug naar boven Ga naar beneden
Beetlepaw.
Member
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  E1192d85be8ce2fa47785a275dc35291
Kip
87
Actief
Hey remember me? I'm the shoplifter.
We have a history, don't I look familiar?

CAT'S PROFILE
Age: ♣ 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Beetlepaw.
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimeza 7 jan 2023 - 21:01


ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Ddoqklp-3eb36866-2a8a-4300-ab42-584ecd6660a3

Iets drukte tegen haar borstkas en verzwaarde haar ademhaling. Beetle keek er naar, maar het leek geen vaste vorm te hebben. Ergens in die gele ogen herkende ze iets, maar het was te ver weg om werkelijk te voelen. Haar bek opende zich en sloot zich erom heen. Het was zij weer. Die schim die ze vaker zag, de schim die haar had achtergelaten bij Bloodclan, de monsters uit haar jeugd. Nog harder haalde ze uit naar de gele vlekken, totdat een rare beweging de wereld plots op z'n kop zette. Zware stenen lagen bovenop haar en drukten haar de grond in. Opeens was het overal. Het wit rond haar ogen werd zichtbaar en als een wild beest begon ze in rond te trappen, bijten en slaan waar ze maar kon. Het moest stuk. Wat het ook was dat haar vasthield moest stuk en niemand ging haar daar van weerhouden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Coldstreak
Member
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  DPKsfdL
Freedje
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimezo 8 jan 2023 - 13:56

Coldstreak was al in de buurt van de highrock toen Eveningstar haar kreet door het kamp liet schallen. Een bezorgde blik ontstond in zijn ogen terwijl hij naar zijn leader keek. Hij kon vanaf hier zien dat ze onvast op haar poten stond en dat het haar veel moeite kostte om haar Clan toe te spreken. Hun gesprek van eerder zwierf kort door zijn kopje en hij tikte met zijn staart tegen de grond, maar hij hield zijn mond terwijl Eveningstar haar woorden sprak. Op het nieuws dat Eveningstar de medicine cat van ShadowClan had geslagen, kneep de zwarte kater kort even zijn ogen toe. Het was een moment van verwarring geweest en hij nam zijn leader niks kwalijk, maar hij kon niet helpen dat hij dacht dat dit wel het minst gunstige was op dit moment voor de Clans, zeker in het midden van Leafbare terwijl er al zo’n hongersnood was. Het laatste wat ze nu moesten hebben, was een oorlog.

Het gaf hem voldoening dat hij van Eveningstar het vertrouwen kreeg om Loudpaw op te leiden. Ze had geen makkelijk karakter, maar hij was er vrij zeker van dat hij haar wel zou aankunnen. Zijn blik gleed kort naar haar en hij gaf haar een knikje. Hij liet Eveningstar uitpraten en de bezorgdheid in zijn ogen nam toe toen ze op de highrock in elkaar zakte. Hij vond zijn weg snel naar Loudpaw en drukte kort zijn neus tegen die van haar. ”Zoek samen met de andere apprentices maar een nest in de apprentices’ den voor jezelf uit. We zullen morgen met je training starten,” zei hij op een standvastige toon tegen haar, waarna hij langs haar glipte. Hij had gehoopt op iets meer tijd met zijn apprentice samen, maar dat moest dan maar tot morgen wachten. Er waren andere zaken die dringender waren.

De kater trok met zijn ogen toen Beetlepaw volledig de controle over zichzelf leek te verliezen. Ook al seinde Eveningstar naar Jasminepaw dat ze het zelf wilde oplossen, Coldstreak ging niet toekijken hoe Beetlepaw haar moeder op haar zwakste moment aan zou vallen. En dus klom Coldstreak de highrock up, waar Jasminepaw inmiddels net naar Dustspirit seinde om de kittens in veiligheid te brengen. Goed. Dat was al één ding. ”Beetlepaw, word alsjeblieft terug rustig,” miauwde hij terwijl hij haar met zijn schouder zachtjes opzij beukte en tussen zijn leader en de verwarde apprentice in ging staan. ”Het is allemaal goed. Probeer kalm te worden.” Hij stond enkel als een schild tussen het tweetal in zodat Beetlepaw’s aanvallen op hem terecht zouden komen en niet op Eveningstar. En voorlopig was dat ook het enige wat dat hij deed. Eerst inpraten, dan pas actie ondernemen.

Tags: Loudpaw, Eveningstar (indirect), Beetlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimezo 8 jan 2023 - 14:26

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantwolf hoorde een stem, doorgedraaid schreeuwen door het kamp. "Laat haar sterven!" Een bezorgde frons verscheen op haar gezicht terwijl ze ongemakkelijk zichzelf dichter naar Eveningstar toe bewoog. Ze kon wellicht niet altijd de acties van haar Leader goedkeuren maar in haar ogen bleef het altijd een moederfiguur. "Ze verdiend het!" Beetlepaw, een van haar vriendinnen stormde op het hoopje Leader af. De kattin die ze voorzichtig had proberen te wekken. De kattin waarover ze zich had ontfermd. Ze kon niets anders dan geschrokken naar achteren stappen toen er klappen begonnen te vallen. Klappen die Eveningstar leken te doen opstaan. Te wekken.

Eveningstar beschermde zichzelf, een soort van. Ze viel niet aan maar hield haar dochter van zich af. “Beetlepaw, Beetlepaw. Het is goed. Ik ben het. Het komt goed echt waar.” Sprak de Leader zo warm mogelijk, tevens geforceerd alsof ze door wilde dringen tot haar kind. Haar dochter, de kattin die teveel had meegemaakt als kitten. Die beschadigd was geraakt. Tranen leken in de ogen van Remnantwolf te vormen, ze was niet goed genoeg als Medicine Cat om haar Clan te helen in de diepste wonden die wellicht enkel in Starclan genezen konden worden. Ze wilde niets liever dan haar Starclan Guide die haar kon toefluisteren. De blik van Eveningstar op haar deed de Medicine Cat snel naar Jasminepaw kijken. Het leek erop dat ze de kittens in veiligheid wilde brengen. Immers was ze weg gesprongen met de kitten waarop ze zich ontfermde. "Jasminepaw breng de kittens naar onze nesten. Neem naast Dustspirit nog twee Warriors mee. Kom dan terug met kamille en lavendel voor Beetlepaw." Mauwde ze haar stem klonk vaster en sterker dan ze zich voelde. Haar amberkleurige ogen blonken terwijl ze die op Dustspirit liet landen. "Wat je ook doet, blijf de kittens warm likken." Het klonk wellicht als een bevel maar ook iets van respect was in haar ogen te lezen.

Beetlepaw leek niet te kalmeren, enkel harder naar haar moeder uit te halen. Voordat de Medicine Cat zichzelf kon opofferen om de Leader te beschermen leek Coldstreak in beweging te komen. Hij klom naar boven toe en leek de angstige en doorgedraaide Beetlepaw opzij te duwen. 'Beetlepaw, wordt alsjeblieft terug rustig," Mauwde hij terwijl hij tussen de Leader en de Apprentice bleef staan. "Het is allemaal goed. Probeer kalm te worden." Vervolgde de kater. Remnantwolf haalde diep adem waarna ze voorzichtig naar voren stapte en bezorgd haar blik op Eveningstar richtte. "De kittens zijn veilig in mijn den. Ze kunnen naar die van jouw verhuizen als alles goed met jouw en hen is. Laten we nu Beetlepaw zien te kalmeren." Ze was bang en dat liet haar houding ook zien. Gelukkig leek Coldstreak niet aan te willen vallen. "Beetlepaw wat zie je? We zijn op de High Rock. In het kamp. Je bent in orde." Begon ze op een zachte stem. "Luister naar mijn stem. Tel met mij mee." Mauwde ze terwijl ze haar stem zo kalm en warm mogelijk wilde houden. "Een... Twee.. inademen." Mauwde ze zacht. "Drie... Vier.... Uitademen." Wellicht als de kattin bewust werd van haar ademhaling ze zich ook bewust werd van de rest. "Een... Twee.. inademen.." Herhaalde ze weer. Hopelijk kon ze naar kalme, korte opdrachten luisteren.

Tag: Eveningstar, Jasminepaw, Dustspirit, Coldstreak, Beetlepaw


Terug naar boven Ga naar beneden
Dustspirit
Member
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  DPKsfdL
Cynthia
428
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimezo 8 jan 2023 - 14:55

Zodra hem opgedragen werd wat te doen boog hij zich over een van de kittens heen en begon hij deze tegen de haarrichting te wassen. Het was tenslotte belangrijk dat de kittens warm werden. Hierdoor kon hij alleen niet op tijd reageren toen Beetlepaw ineens op haar moeder sprong en die begon aan te vallen. Hij voelde hoe zijn eigen spieren aanspanden, klaar om te helpen waar nodig, maar de klappen van Beetlepaw hadden ervoor gezorgd dat Eveningstar weer bij kennis was gekomen.
Hij ving de blik van Jasminepaw die hem meewenkte en knikte kort voor hij een van de kittens optilde en de kitten vanaf de rots meenam. Voor hij volledig achter de medicine cat apprentice aan volgde knikte hij kort naar Remnantwolf om te laten weten dat hij haar gehoord had. Hij zou zijn best doen om de kittens warm te houden. Coldstreak was er ondertussen ook bij gekomen, waardoor hij wist dat het daar wel goed moest komen en dat hij samen met Jasminepaw en twee warriors naar de medicine cat den kon gaan. Hij wist niet hoe erg Eveningstar het zou vinden om kort gescheiden te zijn van de kittens, maar voor nu zou hij ze warm houden tot ze weer terug konden naar hun moeder. Hij liet zijn blik dan ook naar Jasminepaw gaan en wachtte tot ze hem naar een nest zou leiden waar hij de kitten neer kon leggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimema 9 jan 2023 - 20:01

Helaas werd haar dochter niet rustig. Ze ging enkel nog maar meer te keer. Eveningstar was nog steeds niet hersteld van de heftige bevalling en ze had eigenlijk rust nodig. Daardoor had ze maar weinig kracht en begon haar lijf alweer moe te worden. Ze wist dat ze het niet lang meer vol ging houden. Ook rook ze de geur van meerdere nieuwe striemen die Beetlepaw haar aan het toedienen was. Ze moest haar bijna loslaten, omdat ze het niet meer volhield. Toen Coldstreak tussen hen inkwam. Hijgend zakte Eveningstar op haar knieën. Waar waren haar kittens? Waar waren ze? Het was Remnantwolf die haar het antwoord gaf. Dat de kittens veilig in haar den waren. Nee, ze wilde niet van ze gescheiden zijn. Toen keek ze weer naar Beetlepaw, maar zij had haar ook nodig. Er mocht ook niemand aan haar komen, als het helemaal mis ging. In tweestrijd bleef Eveningstar waar ze was. Remnantwolf probeerde op haar dochter in te praten. Even keek ze een beetje hulpzoekend naar Coldstreak. Ze wist dat Dustspirit en Jasminepaw bij haar kittens waren, maar dan nog. De hele wereld, voelde op het moment als de grote boze wereld. Waarvoor ze haar kinderen moest beschermen. Of ze nu 10 moons waren of pasgeboren. Ze wilde overal tegelijk zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jasminepaw
Med. cat apprentice
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  BBTakD
Bunny
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat Apprentice
Jasminepaw
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimedi 10 jan 2023 - 15:23

Remnantwolf zag haar aarzelen en gaf gelukkig antwoord op haar ongestelde vragen. Samen met Dustspirit liep de jonge kattin naar de medicine cat's den. Ze legde voorzichtig het fragiele kleintje neer in het nest van de medicine cat, naast haar eigen nest, en met haar voorpootjes herschikte ze het mos wat om het een warm maar niet verstikkend plaatsje te geven. Eigenlijk zou het kleintje bij zijn moeder moeten zijn nu, waar het veilig en warm zou zijn en lekkere melk zou kunnen drinken. Maar het leven was niet ideaal. Even aarzelde Jasminepaw, maar toen liet ze Dustspirit en de twee warrior die te hulp gekomen waren achter bij de kittens en dook ze de kruiden voorraad in. De drie warriors zouden de kittens veilig kunnen houden, daar moest ze op vertrouwen. Remnantwolf had haar nog een taak gegeven. Haar kristalblauwe blik gleed over de verschillende soorten kruiden die ze hadden. In haar training hadden ze al veel aandacht gespendeerd aan welke kruiden wat was, en ze had een goed geheugen, maar uit paniek twijfelde ze nu. Lavender was makkelijk genoeg, en daar had ze snel een bundeltje van gepakt, maar kamille leek heel hard op madeliefjes.. En terwijl een madeliefje heel goed was als iemand een ontsteking of whitecough had, zou het in dit geval niet zo veel doen.. Uiteindelijk pakte ze van beide soorten een bundeltje. Remnantwolf zou het verschil weten, en dan zou ze niet terug moeten komen als ze het bij het foute eind had. De medicine cat apprentice verzamelde de drie bundeltjes en haastte zich terug naar de rots. Coldstreak was tussen de leider en haar dochter ingesprongen; Eveningstar zag er moe en bezorgd uit. Jasminepaw ging naast Remnantwolf staan en legde de drie bundeltjes neer. "Ik, uhm, wist het verschil niet meer tussen madeliefje en kamille dus ik heb ze beiden meegebracht..", mompelde ze een beetje, bang om toe te geven dat ze iets niet perfect wist, bang dat haar mentor teleurgesteld zou zijn of dat ze meer stress zou toevoegen aan de stresserende situatie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dustspirit
Member
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  DPKsfdL
Cynthia
428
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimedi 10 jan 2023 - 17:38

Hij volgde de jonge medicine cat apprentice de medicine cat den in naar het nest van Remnantwolf waar hij de kitten die hij vast had naast de ander legde en het mos ook om deze kitten wat dichter legde. Toch vroeg hij zich af of dit warm genoeg zou zijn en hij wilde niet dat Eveningstar nog meer van slag zou raken als ze dacht dat haar kittens het niet goed genoeg hadden gehad terwijl ze bij haar weg waren. Hij liet zijn blik kort naar de andere twee warriors gaan eenmaal Jasminepaw de den verlaten had en wist dat die elke kat tegen zouden kunnen houden mocht het nodig zijn. Zelf legde hij zich dan ook in het nest naast de twee kittens neer en begon ze om en om tegen de haargroeirichting in te likken. Zo zouden ze warm moeten blijven toch? Hij had alleen geen melk voor ze, dus hij hoopte maar niet dat ze honger zouden krijgen. Dan zou hij letterlijk niks kunnen doen. Hij moest hopen dat de situatie in het kamp opgelost was voor dat zou gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudpaw.
Member
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  MwpcrE1
Beertje
80
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Loudpaw.
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimezo 15 jan 2023 - 17:42

SPICY LIKE PEPPER
Eindelijk! Na nog een volle moon te wachten was het eindelijk zo ver. Ze werd apprentice, ze kon gaan trainen en niet veel later zou ze warrior worden. Wacht maar! Loudkit was nu al groot en sterk, wacht maar tot ze warrior was. Dan ging ze heersen over het bos.

Ze luisterde maar half van wat Eveningstar had te zeggen. Hoewel ze wel onder de indruk was van het hele kittens en ik heb Shadowclan tot mijn vijand gemaakt stuk. Haar concentratie ging meer uit naar haar benoeming. Met trots wandelde de kitten dan ook naar voren. Ze beloofde haar leider en de clan dat ze zich zou bewijzen en toen was het tijd voor een mentor. Toen ze zich omdraaide en de naam hoorde flikkerde iets van opstand in haar ogen. Starclanverdorie ze had die rotkerel gekregen. Haar gezicht werd meer donderend. Ze raakte dan ook snel zijn neusje aan en voor hij uitgesproken was glipte ze naar de den om een nest uit te kiezen. Pffff ze zal eens laten zien hoe lang hij het met haar ging volhouden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Beetlepaw.
Member
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  E1192d85be8ce2fa47785a275dc35291
Kip
87
Actief
Hey remember me? I'm the shoplifter.
We have a history, don't I look familiar?

CAT'S PROFILE
Age: ♣ 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Beetlepaw.
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimeza 21 jan 2023 - 22:16


ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Ddoqklp-3eb36866-2a8a-4300-ab42-584ecd6660a3

Ze verachtte al die poten die haar vasthielden, alle vegen om haar heen. Even dacht ze iemands ogen te herkennen, maar toen ze haar kop draaide zag ze enkel een waas van onherkenbare vormen. Het maakte niet uit hoeveel woorden er werden gezegd, het viel voor doven oren. Het grijze figuur voor haar was niets anders dan dat - een figuur. Een van de velen. Als je haar in de ogen keek, was duidelijk dat ze dwars door alles heen keek. Slopen, slopen, slopen. Dat was alles wat ze moest doen, alles wat ze kon doen. Er zaten toch geen implicaties aan, niets van dit was toch echt - net als al haar vage dromen. Het enige herkenbare was nog de grijs-witte bloodclanner, die zich in haar dromen ook altijd voor deed als haar moeder. Inmiddels bedolven door een zwaarte van meerdere katten, kon ze niet veel meer. Desondanks bleef ze in wilde weg haar poten rond gooien. Het moest stuk, het moest allemaal kapot.


ooc: Beetle is duidelijk beetje van de kaart en blijft meppen, dus of iemand moet dr even knock-out gooien of ergens ver weg naar toe sleuren -a-
Terug naar boven Ga naar beneden
Coldstreak
Member
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  DPKsfdL
Freedje
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimezo 22 jan 2023 - 12:54

Als een buffer bleef Coldstreak standvastig tussen Beetlepaw en haar moeder in staan. Eveningstar zag er op dit moment zo zwak en vermoeid uit dat Coldstreak niet anders kon dan tussen hun instaan zodat hij haar kon beschermen. Hij stond hier niet enkel als een senior warrior die zijn leader wilde beschermen: hij stond hier ook als een vriend. Terwijl Remnantwolf ademhalingsoefeningen op Beetlepaw uitprobeerde, liet Coldstreak zijn blik over zijn schouder naar Eveningstar glijden, waar hij haar hulpzoekende blik opving. ”Ga naar je kittens, Eveningstar. Ze hebben je nodig,” zei hij op een zachte toon. Hij wilde zich naar haar toe buigen zodat hij zijn wang tegen de hare kon duwen, maar op dat moment begon Beetlepaw wild om zich heen te slaan zodat Coldstreak zijn aandacht wel op de poes moest vestigen. Hij beukte Remnantwolf met zijn schouder opzij zodat hij de klappen van Beetlepaw opving en twijfelde kort, waarna hij zijn volle gewicht tegen haar gooide. ”Geef haar iets om te kalmeren. Ik wil haar niet knock-out slaan, maar als ze niet rustiger wordt, zie ik geen andere keus,” zei hij gejaagd tegen Remanntwolf en Jasminepaw, zijn poten aan weerszijden van Beetlepaw drukkend zodat hij haar tegen de grond kon houden. Haar poten sloegen genadeloos tegen hem aan en één klap was recht tegen zijn slaap waardoor Coldstreak voor het moment heel even sterren zag. Hij knipperde wild met zijn ogen en verhief zich kort op zijn achterpoten, waarna hij met zijn voorpoten hard tegen die van Beetlepaw duwde, ze tegen de grond duwend. Een wilde blik lag in haar ogen en Coldstreak wist dat als ze geen kruiden zou krijgen, hij geen andere keus had dan haar tegen haar slaap te meppen zodat ze knock-out zou gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fernpaw.
Member
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  DPKsfdL
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: leerling
Fernpaw.
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimema 23 jan 2023 - 19:23

De dag was gekomen dat ze eindelijk leerling mocht gaan worden. Fernpaw had er echt zin in. Al duurde het wel even voor de clan leider eindelijk de ceremonie begon. Maar er was iets vreemds. Ze droeg twee kittens mee. Dat vond Fernpaw wel verdacht. Had ze die gevonden? Of gestolen? Nee dat laatste zou Eveningstar vast nooit doen, dat was tegen de regels van starclan. De zwarte in karton ging bij de andere kittens zien die ook zo ver waren om leerling te worden. Wel jammer dat Colorpaw er niet bij zat . Na een heel verhaal werd het feitelijk waar de kittens vandaan kwamen. Ze waren van hun leider zelf. Wat ze gedaan had was natuurlijk niet goed te praten, maar toch kon ze de ander ook wel begrijpen. All was de wereld nog wel groot een vreemd, maar toch kon Fern zich wel in denken dat stres een paniek veel voor rare uitspattingen komen zorgen. Toen de kittens hun nieuwe mentors kregen kreeg Fernpaw, Pricklypear als mentor toe gewezen. Zeer zag de zwart witte kaart al naar voren komen en zelf liep het zwarte poesje ook naar voren. Daar drukte of wilde ze haar neusje tegen die van de andere aan drukken. Daarna ging ze weer zitten. Mocht er iets aan de grens van schaduwclan gezien worden dan moesten ze dit melden. Prima, maar daarna werd alles zwart voor de ogen van hun leider tot een van de andere clangenoten zich er geen haasten om haar ter zijde te staan. Het werd daarna een zooitje. Een van de andere katten met wie Fern nooit wat mee wilde gaan doen, die had echt een steekje los in haar boven kamer. Maar al snel leek de rest haar werd in bedwang te krijgen. Of zo leek het op het eerste gezicht. Fernpaw dacht wel dat ze het konden opteren. Dus trippelde ze terug naar Pricklypear. ' wanneer gaan we beginnen?' verkopen de zwarte kattin dan ook. Een kerk vol verwachting naar haar mentor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
ThunderClan Ceremonie [01-2023]  N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: ThunderClan Ceremonie [01-2023]    ThunderClan Ceremonie [01-2023]  Icon_minitimema 20 feb 2023 - 12:15

Coldstreak keek haar aan. Terwijl Beetlepaw maar bleef slaan. Naar haar kittens. Ja, haar kittens. Maar Beetlepaw was ook haar kindje. Die had haar ook nodig. Nog steeds in tweestrijd bleef ze staan. Toen zakten haar schouders iets. Ja, Coldstreak had wel gelijk. Ze kon hier verder niks beginnen. Ze zou niet tot Beetlepaw door kunnen dringen. Zo ver was duidelijk. Ze moest haar pasgeboren kittens beschermen. Dus knikte ze enkel. Ze beet even op haar lip en liep bij het geluid van haar schreeuwende meisje vandaan. Beetlepaw…

[Topic uit voor Evening]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
ThunderClan Ceremonie [01-2023]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: