[EVENT] It's you, it's me, it's us. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [EVENT] It's you, it's me, it's us.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[EVENT] It's you, it's me, it's us. 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: [EVENT] It's you, it's me, it's us.    [EVENT] It's you, it's me, it's us. Icon_minitimezo 15 jan 2023 - 19:36


[EVENT] It's you, it's me, it's us. MDRAqHf

Te middel van het al stond hij, terwijl zorgen als donder wolken boven zijn kop hingen. Honger, zijn kinderen en de schim van het monster dat hij ooit lief gehad had. Al vlogen ze om hem heen, en hoe meer dagen voorbij gingen, hoe lastiger de uitweg te zien was- zeker toen een laatste bliksem haar inslag deed. Hij had er eerst niet zo zeer over na gedacht, immers was de deputy een volwassen kattin. Hij ging er van uit dat ze een dagje buiten de grenzen aan het jagen was geweest. Opzoek naar eten dat niet meer te vinden was binnen de grenzen- maar toen het rood van een koude namiddag overliep in een sterren loze nacht hemel, en de deputy nog altijd niet terug gekeerd was- begon er toch echt iets aan hem te knagen.

Lang bleef de kater dan ook niet wachten, zodra de zon weer opkwam en hun zegende met haar koude licht, stuurde hij niet enkel zoek patrouilles er op uit voor zijn dochter, maar ook voor zijn deputy wiens, aanwezigheid nog altijd niet te vinden was binnen het kamp. En de lucht werd donkerder, de wind verstevigde terwijl patrol naar patrol terug keerde met legen poten. Zoals de hoop op een zachte winter, was de deputy verdwenen in de tijd waar ze haar het meeste nodig hadden. En in haar vertrek liet ze de leader alleen achter met zowel zijn taken als de hare. Met amper tijd om te herstellen van het godoe met zijn ex en kinderen. Met een groeiende hongersnood die hun clan teisterde. Een stunt die iedere kat één dag zou proberen en daarna meteen zou willen opgeven. Honger groeide, sneeuw stapelde op en de leader verloor de kracht om zich er zonder tweede hand door heen te waden. Ondertussen gingen geruchten met volle toeren door het kamp heen natuurlijk- Ashen zou zijn komen te overlijden tijdens het jagen buiten de grenzen, Twolegs hadden haar te pakken gehad of nog erger- ze was de honger en het lijden ontvlucht voor een beter leven buiten de clans. Blazestar luisterde er niet naar, hij wist dat de grijze kattin hen nooit achter zou laten, dat ze er alles aan zou doen om weer terug naar huis te komen. En hoe meer dagen ze weg bleef, des te banger hij werd voor het ergste. Ze vulden zijn nachten met onrust zoals zijn kinderen en Fawn dat ook deden. Haar vermissing, de zorgen en de slapeoloosheid, gemixt met een intense honger, drukte de zuurstof zijn longen uit en duizelde hem tot het punt waar hij met wazige blik patrols er op uit stuurde. Hij was moe. Bezorgd en snakte naar iets wat hij nooit genoeg zou hebben in zijn eentje- tijd.

Dus met een zwaar hart zocht hij verlossing bij de enige persoon waarbij hij zeker wist dat te kunnen vinden. Met een zwaar hart klom hij tall rock op om de donkere wolken te hoog af te zijn en een diepe ademhaling zijn longen in te kunnen dwingen. En even gleed zijn blik naar de plek waar ze altijd gestaan had, naast hem- met hem. Wat hij zou doen was zwaar, maar het beste voor zijn clan..Ashen zou het begrijpen, waar ze ook was. "Windclan!" riep hij uit boven het harde geluid van een nooit eindigende sneeuwstorm. Hij slikte terwijl hij rondkeek. Vermagerde katten kwamen vanuit alle hoekjes van het kamp kijken- en in hun blik kon hij al zien dat ze wisten waar dit heen ging. Ashenpatch was niet een kattin wiens vertrek geen aandacht zou hebben nog krijgen. Ze was geliefd- soms meer dan dat hij was. Maar dat betekende niet dat ze niet verder moesten. Want hoe rottig het ook klonk, de leader kon niet wachten. Hij moest door, hij moest iemand aan zijn zijde hebben hoe erg hij dit ook haatte toe te moeten geven. "Ashenpatch is nog altijd vermist. Nu al ander halve week" Blazestar liet kort zijn blik over het kamp heen glijden "We missen haar ontzettend, en ik hoop dat ze ooit nog terug zal komen bij ons- maar we kunnen er niet langer op wachten zonder verder te gaan" Ze moesten door. Sneeuw bleef vallen, prooi bleef schaarser worden. Blazestar had iemand nodig die hem en zijn clan kon ondersteunen. Hij had iemand nodig op wie hij kon leunen, en er was één iemand die hij hier naast zich wilde hebben nu. Maar één iemand met wie hij uren wou overleggen in zijn den- zijn hart klopte in zijn keel terwijl zijn blik op de kater in kwestie viel. Wat als hij er niet blij mee was? Wat als hij hem zou haten zoals hij woest was geweest op Wolfstars keuze? Wat was dit voor vriendschap [?], waar hij zijn bestie opzadelde met bijzonder en buiten gewoon hard werk? Blazestar knikte langzaam terwijl sneeuw langs hem heen viel. Hij wilde niemand anders zo graag als hem. "Ik ben genoodzaakt een nieuwe deputy aan te stellen" ging hij verder. Hawkchase droeg hem op zijn rug toen hij een leven verloor in de sneeuw. Hij en Hawkchase hadden elkaar nachten lang warm gehouden in de tunnels- Hawkchase was degene waar hij op wilde rekenen. Degene met wie hij deze partnerschap aan wilde gaan. "Hawkchase, deze rol zul jij vervullen. Ik geloof in je." zijn blik plakte zich vast op het gestalte van de knapper kater, Een rilling liep langs zijn rug en een hoopvol glimlachje trok over het gezicht van de leader heen. Wordt niet boos, wordt niet boos, p l e a s e.

OOC:
- Met terug werkende kracht is Ashenpatch nu al een tijd vermist!
- Dit speelt zich af voor het topic waar Riverclan territory komt opeisen!I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[EVENT] It's you, it's me, it's us. 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
342
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 30
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] It's you, it's me, it's us.    [EVENT] It's you, it's me, it's us. Icon_minitimezo 15 jan 2023 - 20:44

De zandkleurige kater had zijn vacht hoog opgezet tegen de koude wind die door hun territorium heen waaide. Hij kwam terug van een zeer onsuccesvolle jacht; nergens had hij prooi kunnen vinden, en hij was de hele ochtend bezig geweest. Hij had langer kunnen proberen, maar wilde vanmiddag op zoek gaan naar Crow. Hij maakte zich stikongerust om 't kind - had geen idee waar ze uithing. Na het nieuws over haar moeder had hij haar niet meer gezien, hoewel ze wel een paar keer in het kamp geweest was. En hij voelde zich ontzettend verantwoordelijk voor haar en haar veiligheid. Ze was zijn apprentice, maar het was misschien ook meer dan dat. Ze vertrouwde hem, en het voelde alsof hij dat vertrouwen verraadde omdat hij haar nergens kon vinden. Verdomme.

Voordat hij met zijn zoveelste zoektocht kon beginnen, though, riep Blaze Windclan bij elkaar. De reden waarom kon van alles zijn - er was zoveel gaande, de laatste tijd. Prooischaarste, vermissing van niet alleen Crow maar ook van Ashen, het drama rondom Fawnleap. Uiteindelijk bleek het te gaan over Ashenpatch.

Het was niet gek dat Blaze een nieuwe deputy aanstelde. Eigenlijk had hij het misschien al eerder moeten doen. Wat Hawkchase wel ontzettend gek vond, was dat hij gekozen werd om de rol te vervullen. Met verbijstering in zijn ogen keek hij omhoog naar Blaze, zijn beste vriend, die dondersgoed wist hoe Hawk in elkaar zat. Hij was geen leider -- hij was niet verantwoordelijk, nam het leven niet serieus. En hij kon niet geloven dat de clan anders zou denken dan dat. Maar aan de andere kant.. Vertrouwde hij Blaze. En wist hij dat hij goed kon samenwerken met hem. Dat hij door het vuur zou gaan voor de ander. Dus in dat opzicht..

Hij stapte naar voren, knikte naar Blaze, wendde zich naar.. Naar de clan?? Uhh.. "Bedankt, Blazestar," zei hij nog waarna hij naar alle bekende gezichten keek voor hem. Rabbit, Plover, Spark.. "Ik zal mijn best doen." beloofde hij, ook al wist hij niet zo goed waar hij zijn best op zou gaan doen. Hij kon niet meer prooi toveren, of zoiets. Maar he would, if he could.


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Sandgorse
Member
[EVENT] It's you, it's me, it's us. DPKsfdL
Cynthia
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner (Warrior)
Sandgorse
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] It's you, it's me, it's us.    [EVENT] It's you, it's me, it's us. Icon_minitimema 16 jan 2023 - 16:30

Natuurlijk had hij wel gemerkt dat Ashenpatch vermist was al een tijdje. Het zou bijna raar zijn als iemand dat niet meegekregen had. Toch hadden ze gewacht in de hoop dat ze terug zou komen, maar het leek erop dat Blazestar had besloten dat ze voor nu niet langer konden wachten. Had hij een kleine hoop dat misschien zijn naam genoemd zou worden toen Blazestar aangaf dat ze een nieuwe deputy nodig hadden? Misschien wel, maar hij wist dat hij te jong was om ook maar in aanmerking te komen, dus die hoop was er eigenlijk nooit geweest. Alleen toen de keuze viel, liet hij zijn blik naar Hawkchase gaan en voor een moment vroeg hij zich af of dit wel een verstandige keuze was geweest. Zelfs ook al was hij jonger, had hij al genoeg over de kater gehoord. Toch wist hij dat dit Blazestar's keuze was en dat hij daar niet tegenin zou gaan. Hij knikte Hawkchase dan ook toe, maar nam verder geen aanstalten om naar de kater toe te gaan.


[EVENT] It's you, it's me, it's us. Sandpaw_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Sorrelnose
Member
[EVENT] It's you, it's me, it's us. DPKsfdL
Cynthia
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Senior warrior)
Sorrelnose
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] It's you, it's me, it's us.    [EVENT] It's you, it's me, it's us. Icon_minitimema 16 jan 2023 - 17:02

Ze liet haar blik naar haar broer gaan die zijn weg naar de steen aan het maken was. Ze kon eigenlijk al wel raden waar het over zou gaan. Ashenpatch was tenslotte al een tijdje vermist en ze wist dat Blazestar eigenlijk niet langer meer kon wachten met het aanwijzen van een vervanger. Ze luisterde dan ook naar zijn woorden en liet haar blik van hem naar Hawkchase gaan. Ze wist niet of ze zelf de keuze voor de kater zou hebben gemaakt, maar ze wist dat het aan van de weinige katten was die haar broer nog vertrouwde op het moment en die aan zijn kant zou staan. Voor Blazestar was dit dan waarschijnlijk ook een goede keuze voor een deputy, maar of het ook de beste keuze was voor de clan zou moeten blijken. Toch liep ze naar voren toe en knikte kort naar de nieuwe deputy. "Gefeliciteerd," Sprak ze hem toe en liet kort haar blik naar Blazestar gaan en knikte ook naar hem, hopelijk doorgevende dat ze zijn keuze zou respecteren.


[EVENT] It's you, it's me, it's us. Sorrelnose_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
[EVENT] It's you, it's me, it's us. DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] It's you, it's me, it's us.    [EVENT] It's you, it's me, it's us. Icon_minitimedi 17 jan 2023 - 12:33

Thawrage liet zijn blik naar zijn leader gaan en trok met zijn oortjes toen dat Blazestar aanhaalde dat Aspenpatch nu al een tijdje vermist was. Anderhalve week klonk nog niet zo heel lang, maar in deze barre tijden was het natuurlijk niet voornaam. De kater vroeg zich af waar hun deputy uithing, maar hij nam aan dat er voorlopig geen antwoord op die vraag zou komen. Het lag voor de hand dat Blazestar nu een andere deputy uit zou kiezen en met samengeknepen ogen zocht Thawrage snel naar Umbrapool. Hopelijk zou Blazestar niet voor die vossenhart kiezen. Dat zou de Clan geen goed doen. Zijn blik schoot weer terug naar zijn leader en een lichte blik van afkeuring verscheen in zijn ogen toen dat hij Hawkchase’s naam benoemde. Hij wist dat zijn vriend een goede band had met de kater, maar Hawkchase had in geen enkele zin verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn omgeving. Hij nam het leven niet serieus en Thawrage wist niet zo zeker of hij goed was in het bieden van oplossingen wanneer er zich problemen voordeden. Of misschien was hij zo gewend aan het feit dat Aspenpatch rond liep te commanderen dat hij zich geen andere kat in haar plaats voor kon stellen. Maar toch… Hij besloot zich echter neer te leggen bij de keuze en gaf Hawkchase een knikje. ”Gefeliciteerd,” sprak hij op een toon waaruit niet op te maken was of hij Blazestar’s keuze goedkeurde of niet. Als zijn vriend in Hawkchase geloofde, dan moest er toch wel iets van waarheid in zitten dat hij de juiste keuze voor WindClan was? Thawrage hoopte maar dat Blazestar naar de noden van de Clan keek en niet oordeelde op basis van zijn gevoelens. Hij wilde zijn vriend echter niet helemaal afkeuren, dus streek hij kort met zijn flank langs die van de kater terwijl hij naar de uitgang van het kamp liep. Hij had andere dingen te doen dan hierover na te denken.

Tag: Hawkchase, Blazestar
Terug naar boven Ga naar beneden
Foxtrail
Member
[EVENT] It's you, it's me, it's us. DPKsfdL
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxtrail
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] It's you, it's me, it's us.    [EVENT] It's you, it's me, it's us. Icon_minitimedi 17 jan 2023 - 13:06

'Cause it's not romantic, I swear I'm not gasping for air
Ze was weg, verdwenen zonder een duidelijk spoor van waar ze naar toegegaan was. Dood ergens verborgen buiten het territorium, misschien vermoord zelfs. Dat was wat hij had moeten aanhoren tijdens de gesprekken die rond gingen. Andere geruchten vertelden hem dat ze het zat was geweest en het leven in de clans omgeruild had voor het betere bestaan buiten. Hoe durfden ze haar daarvan te beschuldigen, de lafaards die niet konden inzien hoe erg ze altijd haar best gedaan had voor hun. Enkel, als ze niet op eigen term was vertrokken kon het betekenen dat er echt iets met haar gebeurd was. Foxtrail weigerde dat ook onder de ogen te zien, de mogelijkheid dat ze echt weg was. Hij wou het niet geloven. Foxtrail had geprobeerd zich bij elke search patrol te kunnen aansluiten, een enkele had hij zelfs geleidt. Ze hadden hun best gedaan, maar alles liep tot niks uit. Ergens wist hij prima dat Blazestar niet langer zonder Deputy kon blijven zitten, maar toen de naam van Hawkchase officieel benoemd werd voelde het voor Foxtrail alsof alle hoop nu weg was. Ze was vervangen. Door Hawkchase nota bene. Foxtrail staarde naar de kater, terwijl anderen vlug opstonden om hem te feliciteren. Een goede vriend van Blazestar, dat was hij zeker. De reden dat hij de juiste was om Ashenpatch te vervangen. Want zo gemakkelijk was je namelijk vervangbaar in deze clan.

MONTY
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] It's you, it's me, it's us.    [EVENT] It's you, it's me, it's us. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[EVENT] It's you, it's me, it's us.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: