➤ Huwelijk 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ➤ Huwelijk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shinystone
Med. cat apprentice
➤ Huwelijk Unknown
Ema
518
Actief
There are millions of things
that can make you smile
don't let the little bad things
get you down once in that while

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 18 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Shinystone
BerichtOnderwerp: ➤ Huwelijk   ➤ Huwelijk Icon_minitimema 16 jan 2023 - 17:22HuwelijkDit is het topic om je kat samen met hun partner aan te melden om te kunnen trouwen. Dit is een ritueel dat de clans hebben overgenomen van de tribe en hun eigen draai aan hebben gegeven.

Om in Shadowclan te trouwen, zullen de twee geliefden samen in het territorium op zoek gaan naar de perfecte dennenappel. Nadat ze deze gevonden hebben, zullen ze die versieren met dennennaalden, takjes, blaadjes, enz. wat ze maar ook ter beschikking hebben. Zo proberen ze deze dennenappels zo mooi mogelijk te maken. Deze wisselen ze dan met elkaar uit en bewaren ze na de ceremonie in elkaars nest als een icoon van liefde en de vreugde van het samenzijn.

Daarna zullen de geliefden tijdens de nacht op zoek gaan naar een droge plek in het moeras waar de bomen niet te dicht op elkaar liggen zodat ze de sterren kunnen zien. Als ze hier geen plek kunnen vinden, dan is hun stukje bij de Fourtrees of een ander helder plekje ook prima. In het geval dat er geen sterren te zien zijn, zal de ceremonie verplaatst worden wegens het feit dat ze op deze speciale avond graag wat licht willen tegenover hun schaduwrijk leven. Dit kan anders gezien worden als een slecht teken voor hun relatie. In het geval dat er wél sterren zijn en ze een goed plekje hebben gevonden, zal de ceremonie beginnen en zal één van de hoge rangen de volgende woorden uitspreken als het koppel dat wil:

'Vandaag zijn we ten allen samen gekomen om deze twee katten te verbinden met elkaar.

[naam], neem jij [naam] aan tot jouw ware partner?
en [naam], neem jij [naam] aan tot jouw ware partner?

Dan zal vanop de dag van vandaag de liefde volgen als schaduwen. Moge jullie nog vele fijne momenten ervaren en moge Starclan daarbij over jullie waken.'

Nadat deze woorden gezegd zijn, zullen ze bekend staan als een koppeltje gezegend door de sterren, en zullen ze samen de rest van de nacht daar spenderen. Hierbij delen ze hun leuke herinneringen met elkaar en leggen op het einde van de rit elkaars dennenappels in hun nesten.

 

Om je kat aan te melden moet je het onderstaande lijstje invullen:
Code:
[b]Partner 1:[/b]
[b]Partner 2:[/b]
[b]Extra:[/b]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
➤ Huwelijk
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: ShadowClan-
Ga naar: