Happy family vibes only 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Happy family vibes only

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluejay
Member
Happy family vibes only Yo10
Sannemander
575
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Happy family vibes only   Happy family vibes only Icon_minitimema 23 jan 2023 - 22:27


Happy family vibes only D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Een aantal manen waren voorbij gegaan sinds Routnose hem het goede nieuws verteld had. En het was bijna een wonder dat Shadowclan er niks vanaf wist met de manier waarop de twee om elkaar heen bewogen. Bluejay was altijd goed geweest in het bewaren van geheimen- maar nu wilde hij niets liever dan de wereld toeschreeuwen. In ieder gesprek wilde hij het opbrengen, in ieder moment van de dag wilde hij andere vertellen dat de dag dichterbij kwam. En na vandaag zou hij het mogen- Routnose begon haar zwangerschap te tonen- het zou niet lang meer duren voor het andere ook zou opvallen. En dus- dus was het tijd om het grote nieuws te delen met de rest van het gezinnetje. Zijn blik viel op zijn dochter, Routnose haar Stiefdochter- hij had zo veel geluk gehad dat kleine Blue al weg van de ex windclanner was voordat zij en haar vader wat werden. Maar hoe ze dit nieuws zou opvatten? Even beet de kater wat gespannen op zijn wang toen de drie halt hielden bij het kleine beekje dat tussen de dennen heen stroomde. Hij en Routnose hadden de jonge warrior meegenomen op een kleine patrouille, althans dat was de smoes geweest om haar het kamp uit te krijgen met haar vader en stiefmoeder. "Oke- ik denk dat et wel duidelijk is dat dit geen gewonen patrouille is" mauwde hij met een grinnik in zijn stem. Zijn blik schoot op zij naar Routnose, wie had de eer eigenlijk? "Blue- we hebben iets met je te delen- "
Blout gezinnetje <3


Happy family vibes only Untitl14
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluestorm
Member
Happy family vibes only WOZmix6
Camilla
439
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸17 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank: ▸Warrior!!!
Bluestorm
BerichtOnderwerp: Re: Happy family vibes only   Happy family vibes only Icon_minitimewo 25 jan 2023 - 17:40


Het was een bijzondere ontwikkeling geweest, haar vader die opeens een partner had gevonden in de ex-WindClanner. Bluestorm mocht Routnose graag, maar... Ze vond het eigenlijk wel lastig soms. Nu was zij niet meer degene die alle aandacht kreeg. Bluestorm wist dat het een stomme emotie was, eentje die ook alleen maar in de weg zat. Vandaar dat ze de twee de laatste manen eigenlijk vooral ontliep. Eigenlijk had ze ze een beetje genegeerd. Misschien ook een beetje in de hoop dat haar vader weer wat meer aandacht voor haar ging hebben...

Ze had dus ook eventjes getwijfeld voor ze instemde om mee te gaan op een patrouille. Ze moest zich er maar gewoon bij neerleggen, vond ze. Misschien dat ze ook wat meer d'r best kon doen om Routnose beter te leren kennen. Ze hielden halt bij het beekje en haar vader begon te praten. Blue keek hem knipperend aan en een omklemmend gevoel kroop bij haar naar binnen. Ze slikte en keek van haar vader naar Routnose en weer terug. 'Wat dan?'


and you liked me, cause i was blue
Happy family vibes only H4u8SdH
:♥:
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Happy family vibes only BXcdW76
Kip
3528
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Happy family vibes only   Happy family vibes only Icon_minitimedi 7 feb 2023 - 22:57


Happy family vibes only D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Ze deed zó haar best, maar de nervositeit spatte van haar af. In het kleine momentje dat ze aan het wandelen waren geweest, was ze wel minstens 3 keer bijna over iets gestruikeld. Het was lang geleden geweest dat ze zo ontzettend nerveus was geweest, en ze wist ook niet zeker of het nou echt misplaatst was of niet. Want het was ook best gek. Opeen was je vader met iemand nieuw, en niet alleen dat, ze zou ook nog eens te horen krijgen dat ze er broertjes en zusjes bij zou krijgen. Routnose slikte toen haar partner tot stilstand kwam, en ze legde haar staart over de zijne, zoals ze zo vaak deed. Het bracht haar altijd weer een beetje terug naar aarde, zelfs op momenten zoals nu. "Nou, uhm, kijk," haar eerste poging ging niet al te soepel, en ze glimlachte haastig. "Het is zeg maar zo-, je vader en ik-" starclan wat was er met haar mond gebeurd, ze kon opeens geen verstaanbare zinnen meer vormen. Verloren keek ze naar haar lief. "Blue..?" Help me alsjeblieft uit de brand.


It is both a blessing and a curse
Happy family vibes only Rout_sig_no_name
to feel everything so very deeply

hey you:
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
Happy family vibes only Yo10
Sannemander
575
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Happy family vibes only   Happy family vibes only Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 23:03


Happy family vibes only D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81


Hij kende zijn dochter als geen ander- maar toch kon hij ietwat moeilijk inschatten hoe ze reageren zou. De kater wist dat ze een jaloerse kant had, deze had ze al laten zien toen hij Rudepaw als mentor gekregen had. Maar of deze voor front zou vinden als hij zelf weer kinderen zou krijgen? Met een vrouw waar hij van hield en die zij ook mocht? De grote man trok aan zijn rechter oor terwijl hij Routnose het woord liet doen- voor zo ver zij kwam althans. De grote kater sloeg zijn dikke staart om haar heen en glimlachtte warm, het was ook eigenlijk aan hem. Het was zijn dochter, ze kon  het ineuws het beste van hem krijgen, zals al was het gedeeld nieuws. Zijn blik viel op zijn eerste dochter "Blue, ons gezinnetje gaat groter worden" maakte hij vreugdig bekend "Je krijgt boertjes en zusjes" yayyy.


Happy family vibes only Untitl14
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluestorm
Member
Happy family vibes only WOZmix6
Camilla
439
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸17 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank: ▸Warrior!!!
Bluestorm
BerichtOnderwerp: Re: Happy family vibes only   Happy family vibes only Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 23:20


Routnose deed het woord, al kwam ze niet goed uit haar woorden. Bluestorm trok ongemakkelijk met haar oortje en ging wat verzitten. Was dit wat ze dacht dat het was? Ze keek toe hoe de twee klef hun staarten om elkaar heen legde. Cute, i guess, maar.. Ze vond het ook maar vreemd, ergens. Ze wist gewoon niet zo goed hoe ze met dit gevoel om moest gaan. Wat het dan ook precies was. Jaloezie? Maar ze was ook wel blij voor hem, ergens, dacht ze... Ze keek haar vader aan toen hij uiteindelijk het woord overnam van Routnose en bleef hem toen enkele seconden aanstaren toen het hoge woord eruit was. Haar blauwe ogen schoten van hem naar Rout en weer terug. 'Jullie... Jullie krijgen kinderen?' vroeg ze vlak. Oh, het was dus toch. Ze slikte en rechtte haar rug. Kinderen. Broertjes en zusjes. En wie weet hoeveel het er zouden zijn. Allemaal smekend om de aandacht van hun vader- haar vader. 'Wat.. leuk..' mauwde ze, waarna ze een glimlachje probeerde te vormen, wat er natuurlijk duidelijk nep uit zag. Ze bedoelde echt om enthousiast te zijn, echt waar. Alleen was ze dat niet.


and you liked me, cause i was blue
Happy family vibes only H4u8SdH
:♥:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Happy family vibes only
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Little Creek-
Ga naar: