Happy family vibes only 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Happy family vibes only

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluejay
Member
Happy family vibes only Yo10
Sannemander
564
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Happy family vibes only   Happy family vibes only Icon_minitimema 23 jan 2023 - 22:27


Happy family vibes only D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Een aantal manen waren voorbij gegaan sinds Routnose hem het goede nieuws verteld had. En het was bijna een wonder dat Shadowclan er niks vanaf wist met de manier waarop de twee om elkaar heen bewogen. Bluejay was altijd goed geweest in het bewaren van geheimen- maar nu wilde hij niets liever dan de wereld toeschreeuwen. In ieder gesprek wilde hij het opbrengen, in ieder moment van de dag wilde hij andere vertellen dat de dag dichterbij kwam. En na vandaag zou hij het mogen- Routnose begon haar zwangerschap te tonen- het zou niet lang meer duren voor het andere ook zou opvallen. En dus- dus was het tijd om het grote nieuws te delen met de rest van het gezinnetje. Zijn blik viel op zijn dochter, Routnose haar Stiefdochter- hij had zo veel geluk gehad dat kleine Blue al weg van de ex windclanner was voordat zij en haar vader wat werden. Maar hoe ze dit nieuws zou opvatten? Even beet de kater wat gespannen op zijn wang toen de drie halt hielden bij het kleine beekje dat tussen de dennen heen stroomde. Hij en Routnose hadden de jonge warrior meegenomen op een kleine patrouille, althans dat was de smoes geweest om haar het kamp uit te krijgen met haar vader en stiefmoeder. "Oke- ik denk dat et wel duidelijk is dat dit geen gewonen patrouille is" mauwde hij met een grinnik in zijn stem. Zijn blik schoot op zij naar Routnose, wie had de eer eigenlijk? "Blue- we hebben iets met je te delen- "
Blout gezinnetje <3


I am a man of many tricks and joy.

Happy family vibes only Lee10

And a battery of guilt on wich to poise.
Sprout Sparrow en violet
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluestorm
Member
Happy family vibes only WOZmix6
Camilla
438
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸15 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank: ▸Warrior!!!
Bluestorm
BerichtOnderwerp: Re: Happy family vibes only   Happy family vibes only Icon_minitimewo 25 jan 2023 - 17:40


Het was een bijzondere ontwikkeling geweest, haar vader die opeens een partner had gevonden in de ex-WindClanner. Bluestorm mocht Routnose graag, maar... Ze vond het eigenlijk wel lastig soms. Nu was zij niet meer degene die alle aandacht kreeg. Bluestorm wist dat het een stomme emotie was, eentje die ook alleen maar in de weg zat. Vandaar dat ze de twee de laatste manen eigenlijk vooral ontliep. Eigenlijk had ze ze een beetje genegeerd. Misschien ook een beetje in de hoop dat haar vader weer wat meer aandacht voor haar ging hebben...

Ze had dus ook eventjes getwijfeld voor ze instemde om mee te gaan op een patrouille. Ze moest zich er maar gewoon bij neerleggen, vond ze. Misschien dat ze ook wat meer d'r best kon doen om Routnose beter te leren kennen. Ze hielden halt bij het beekje en haar vader begon te praten. Blue keek hem knipperend aan en een omklemmend gevoel kroop bij haar naar binnen. Ze slikte en keek van haar vader naar Routnose en weer terug. 'Wat dan?'


and you liked me, cause i was blue
Happy family vibes only H4u8SdH
:♥:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Happy family vibes only
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Little Creek-
Ga naar: