Where are we? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Where are we?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Esra
Member
Where are we? DPKsfdL
Julia
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Esra
BerichtOnderwerp: Where are we?   Where are we? Icon_minitimedi 24 jan 2023 - 20:20

Waar waren ze? Met grote ogen keek hij om zich heen. Daarna keek hij weer naar zijn zusje. Ze was gewond. Ze rook gekkig, dus hij wist dat ze gewond was. Ze moesten hulp hebben. Alleen hij zag niemand. Alleen maar bomen. “Help!” Riep hij. Zijn nagels waren uit, want hij moest haar immers beschermen. Dat was zijn taak. Hij was haar grote broer! Zijn amberkleurige ogen stonden wat schichtig. Hij likte langs zijn lippen. Was het wel zo’n goed idee om te roepen, misschien moest hij gewoon muisstil blijven. Maar dan? Asteria was gewond. Hij drukte zijn neus in haar vacht. “Iemand komt ons wel helpen hoor.” Probeerde hij zo stoer mogelijk tegen haar te zeggen. Al voelde hij zich alles behalve stoer op dat moment. Hij was bang.

[@Asteria, @Jasminepaw, @Coldstreak & @Dustspirit]
Terug naar boven Ga naar beneden
Coldstreak
Member
Where are we? DPKsfdL
Freedje
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: Re: Where are we?   Where are we? Icon_minitimewo 25 jan 2023 - 11:09

Coldstreak probeerde de irritante duizeligheid te negeren terwijl hij zichzelf voortbewoog door het territorium. Het hongergevoel begon steeds meer en meer aan hem te knagen en hij zou blij zijn als newleaf weer aan zou breken. Leafbare was ongenadig hard voor de Clans dit seizoen en Coldstreak zou liegen als hij zou beweren dat hij zich niet afvroeg hoe dat de Clans hierdoor zouden komen. Zijn oren prikten de lucht in toen dat hij stemmen hoorde. Onbekende stemmen. Jonge stemmen. Stemmen van katten die op dit moment niet in het woud hoorden te zwerven. Hij versnelde zijn tempo en knipperde verbijsterd met zijn ogen toen dat hij twee kittens zag. Eentje die nog kracht leek te hebben in zijn poten en eentje die gewond was. Hij opende zijn bek en nam hun geuren in zich op. Kittypets. Zijn poten brachten hem snel naar het tweetal, waar hij op het gewonde kleintje neerkeek. ”Ben je bij bewustzijn? Kun je staan?” bromde hij terwijl hij zijn neus tegen het kleintje duwde om aan haar te ruiken. Verdomme. Zijn blik schoot over zijn schouder in de richting van het kamp. Waarom moest hij juist op dit moment alleen zonder Hawkpaw, Loudpaw of een andere warrior op pad zijn gegaan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Dustspirit
Member
Where are we? DPKsfdL
Cynthia
428
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: Where are we?   Where are we? Icon_minitimezo 29 jan 2023 - 3:35

Elk beetje prooi dat hij zou kunnen vinden zou de clan helpen, dat wist hij. Toch werd hij er elke dag weer aan herinnert hoe weinig prooi er was en kwam dan ook meerdere dagen terug zonder ook maar iets gevangen te hebben. Hij probeerde dan ook nu op te letten of er iets van prooi te vinden was, maar in plaats van tekenen van prooi, hoorde hij wat anders. Een jonge stem die om hulp leek te roepen. Hij volgde het geluid en vond niet veel later Coldstreak, samen met twee kittens. Wat deden die kittens hier? Ze hadden duidelijk niet de geur van Thunderclan, maar van wie de kittens ook waren ze konden ze niet hier achterlaten. "We gaan ze mee moeten nemen naar het kamp," Gaf hij simpel aan, terwijl hij zijn blik over de twee liet gaan. De gewonde kitten had tenslotte hulp nodig en het was het snelste als ze haar naar het kamp brachten om haar te helpen, alleen had hij geen idee of Coldstreak er hetzelfde over dacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Where are we?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Tallpines-
Ga naar: