The moss 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 The moss

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Morninglight
Member
The moss Yes10
Sannemander~
145
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best apprentice ever
Morninglight
BerichtOnderwerp: The moss   The moss Icon_minitimevr 3 feb 2023 - 23:17

The moss D76nsxe-46c4f42c-ff00-4bd6-8f8c-4c4918f1dc74.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2JhNzc4NmY2LWRjMDctNDc1Yy1hNDEwLTZmMzk4M2M3MjgwZVwvZDc2bnN4ZS00NmM0ZjQyYy1mZjAwLTRiZDYtOGY4Yy00YzQ5MThmMWRjNzQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

"Wat eten planten?" klonk zijn stem. Met moeite bleef de apprentice staan op de dunne boomstam waarop hij balancerend naast zijn mentor stapte, zijn blik gefocust op het hardnekkige mos dat net boven de sneeuwlaag onder zijn poten heen stak. "En waarom is het groen, maar is de broom bruin?" vroeg hij verder met een glimlach. Zijn mentor wist immers alles, daar was hij mentor voor. Twistedheart was de slimste kater die hij kende, de man met alle antwoorden. Dat dit was omdat hij en zijn apprentice iedere dag samen doorbrachten en hij niemand anders deze vragen kon stellen- ging de jonge kater vluchtig voorbij. Met glinsterende oogjes keek hij zijwaards naar de net grotere kater, nieuwsgierig drukte hij zijn oortjes naarvoren. Had hij echter maar onder zijn poten blijven kijken, dan had hij wellicht opgemerkt dat deze verdween. Met een bonk viel de kater naarvoren en met alle ongemak van dien rolde hij voorwaards door de sneeuw heen. Verward knipperde hij met zijn ogen, wow dat was onverwacht. Lachend keek de apprentice op vanuit zijn lichende positie in de sneeuw en gierend keek hij zijn mentor aan, woops

+TwisterNot all who wander are lost.
Image 1 Image 2 Image 3
But i sure am.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The moss
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: