Discolouration 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Discolouration

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
Discolouration 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
967
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Discolouration   Discolouration Icon_minitimevr 10 feb 2023 - 13:26


Man wat haatte hij het hier. Het gebied was er onbekend en de katten nog vreemder. In Windclan kon hij nog weten wat hij verwachtten kon van de grond onder zijn poten en de katten die hij tegen kwam. Maar hier was het vrij spel en vaak behoorlijk vervelend. Maar goed, zijn clan moest eten, en hij en alle andere moesten er voor dokke so be it. Het waren dagen waar iedereen zijn comfort zone uitgesleurd werd, Met een knorrende maag stapte hij dan ook door de dikke laag sneeuw die alles bedekte, met de dag stapelde het verder op. Het was zorgelijk hoe snel vers sneeuw de pootstappen van alles ervoor weer bedekt had-


+ShakaDiscolouration YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Shaka
Member
Discolouration DPKsfdL
Hendrieka
257
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Discolouration   Discolouration Icon_minitimevr 10 feb 2023 - 16:44

De witte deken was een van de weinige dingen die hem het liefst binnen hielden. Regen kon vervelend zijn, maar die zouden niet aan zijn poten, staart en buik samen klonteren. Iets wat sneeuw wel deed. Maar toch kon het zijn zonnige humeur niet helemaal bederven. The lost ones hadden allemaal samen gejaagd in de schuur als net als Shaka op het terrein van de boerderij. Hij had wel een beetje spijt van het konijn dat hij net gevangen had. De blauwe kater wist dat de kleine tweebeen verzot was op deze prooi en ze graag zag rennen. Maar er waren monden te voeden. Op de katten na die op de kittens moesten letten gingen er 3 andere met hem mee naar het Rogue territory. Waar een paar rogues woonde die niet of even niet voor zichzelf konden jagen. Sommige wilde niet weg om op de boerderij te komen worden en andere verplaatsen om de paar dagen weer en andere wilde liever alleen zijn. Ze versleepten de prooien en verdeelde ze onder de oudere katten net als onder de moederpoezen. Het deed altijd weer goed om andere te helpen en hoewel de meeste soms zelfs nu nog hem voor gek verklaarde, deed het hem weinig. Anders zouden ze van de honger dood gaan of ziek worden. Ze hadden nog genoeg prooi bij toen ze dicht bij een van de laatste moederpoezen toen zijn blik op een vermagerde kreupele kater vielen. Hij was nog ver weg al leek deze wel hun kant op te komen. Een van de kittens 4 Moons oud schoot de spleet uit waar zijn moeder het nest verborgen had en viel Shake zo goed als hij kon aan, maar meer dan een duw was het niet. 'He kleine Red. Mooie uitval, maar je moet nog veel leren.' grinnikte de Rus toen hij het konijn neer gelegd had. Trost stak het kleine kattinnetje haar borst vooruit en vroeg of het konijn voor hun was. 'Natuurlijk. Jullie zijn met zijn vijven, maar ik zal hem naar binnen brengen.' miauwde hij en pakte de prooi weer op en liet de rest even achter om de prooi naar binnen te brengen. De moederskant was hem erg dankbaar hem en liet eerst haar kittens eten. Shaka nam weer afscheid en liep naar de rest toe. Opnieuw viel zijn blik de kater. Hij zag er sterk vermagerd uit. Hij nam een ander konijn van een van zijn leden over en liep richting de kater. Hoe dichtbij de Rus kwam hoe meer hij diens geur rook. Het was vreemd. Alsof de kater altijd buiten in de wind liep en ook rook deze naar konijnen. Dan had hij vast de juiste keuze gemaakt. Zijn houding was open en vriendelijk. Ook zijn staart stak zelfverzekerd en vrolijk omhoog. Toen Shaka vlak voor de kater stond legde hij de prooi neer en keek de ander even vriendelijk en vrolijk aan. 'Deze is voor u.'miauwde hij met zijn warme stem en wachten geduldig. Shaka kon de geur nog steeds niet helemaal plaatsen, maar het was duidelijk dat dit geen gewone kat was. Niet zoals hij hier in het Rogue territory wel vaker tegen kwam.


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:image host
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Discolouration
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: