[OPEN] Snow On The Beach 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] Snow On The Beach

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Violetpaw
Moderator
[OPEN] Snow On The Beach CKNu1Y
Bunny
29
Actief
Torn apart, unraveled at the seams

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Violetpaw
BerichtOnderwerp: [OPEN] Snow On The Beach   [OPEN] Snow On The Beach Icon_minitimewo 15 feb 2023 - 13:15Violet
Het was een hele koude dag vandaag. Dat was het in haar leven altijd al geweest, natuurlijk, want haar leventje was nog te kort om veel anders te kennen - maar vandaag viel het echt op. De kou hing in de lucht en maakte ademhalen bijna pijnlijk. De wereld leek te kraken, alsof alles tegelijkertijd bevroor. Kleine sneeuwvlokjes dwarrelden naar beneden. Violetkit zat in de uitgang van de nursery en keek toe hoe de sneeuw de grond bedekte. De grond was al sinds vanochtend volledig wit geweest van de aangevroren dauw, maar elk vlokje maakte een wit vlekje en zo bedekten ze het in een dikkere laag. Het was bijna hypnotiserend.  
@ Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Sparrowpaw
Member
[OPEN] Snow On The Beach DPKsfdL
Floriske
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Sparrowpaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Snow On The Beach   [OPEN] Snow On The Beach Icon_minitimewo 15 feb 2023 - 18:49

Sparrowkit hield niet van de kou. Kou gaf hem een slecht gevoel. Niet alleen omdat het koud was, maar ook... tja, het was moeilijk uit te leggen. Hij snapte het zelf ook niet zo goed. Wat snapt een kitten van een maan oud van emoties? Maar het ding was dat alle goede dingen warm waren: zijn ouders waren warm en zijn broertjes en zusjes waren warm, en melk was warm. En kou betekende dus dat al die goede dingen niet bij hem waren, en dat vond hij niet fijn. Maar alleen maar tegen mama aan blijven liggen was toch ook weer niet ideaal, want er was zo veel te zien! Oh, zien, wat een beleving was dat! Hij kon het nog niet zo lang, dus het was allemaal heel bijzonder, en hij sperde zijn oogjes dan ook altijd ver open om al die indrukken zo goed mogelijk in zich op te nemen. Hij wilde dingen zien, en daarom was hij dan ook ietwat onvast op zijn pootjes naar de uitgang van de nursery gehobbeld. En wat hij daar toch zag! Allemaal kleine witte plukjes vacht kwamen uit de lucht dwarrelen! De hele grond zag eruit als een zachte vacht en hij wilde erop gaan liggen, denkend dat een vacht betekende dat het warm en zacht zou zijn, als een nest, als een kat, maar zodra zijn pootje de vacht aanraakte, schrok hij terug. "Koud!" riep hij verbaasd uit. Een koude vacht! Snel kroop hij tegen zijn zusje aan. Die was wel warm, die was goed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglepaw
Member
[OPEN] Snow On The Beach 8f673f66346c7317f490a5c8d7b85827
EI
34
Actief
Schreeuwerd

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 7 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Rebels gespuis
Eaglepaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Snow On The Beach   [OPEN] Snow On The Beach Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 17:17

[OPEN] Snow On The Beach D8j1sia-f6543407-080a-420d-a25b-160ddc883f8f.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzJiYjhlOWU3LTc4MjMtNGYwMC05ZmFiLTVkNDkxY2Q0OTRmM1wvZDhqMXNpYS1mNjU0MzQwNy0wODBhLTQyMGQtYTI1Yi0xNjBkZGM4ODNmOGYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Nieuwsgierig stapte de jonge gozer op zijn siblings af. Zijn stapjes waren nog ietwat onhandig en klungelig maar hij wist steeds beter zijn pootjes weg te zetten. Nog even en papa noch mama konden hem bij houden. Dan kon hij echt doen wat hij zelf wilde wanneer hij het wilde. Het klonk als muziek in zijn oren.

Toen hij eenmaal zijn siblings bereikt had viel het hem pas op dat er een rare witte laag over de grond heen lag- één die er gisteren nog niet gelegen had. Een diepe frons trok zijn wenkbrauwen dichter naar elkaar toe- alsje me nou? De witte vlokjes die mama sneeuw noemde bleven gewoon bij hun?! "Tuurlijk koud" merkte hij op toen zijn broer verbaasd tegen Violet aan sprong "Is sneeuw!" mama had hem al het één en ander uitgelegd toen hij vroeg waarom er wit uit de lucht viel- maar dat hoefde zijn siblings niet te weten. Hij vond het wel leuk, alles weten.
I am not a criminal, i am an outlaw
Image 1 Image 2 Image 3
Civil disobedience. My passion
Terug naar boven Ga naar beneden
Violetpaw
Moderator
[OPEN] Snow On The Beach CKNu1Y
Bunny
29
Actief
Torn apart, unraveled at the seams

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Violetpaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Snow On The Beach   [OPEN] Snow On The Beach Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 22:20Violet
Het was alsof Violetkit uit een droom ontwaakte toen één van haar broertjes plots zijn poot recht in haar gezichtsveld zette, recht op het mooie laagje wit spul dat net nog zo egaal geweest was. Het poesje schrok een beetje, wat zich enkel toonde in de verwijding van haar tweekleurige oogjes. Sparrowkit kloeg dat het koud was, schijnbaar verbaasd daarover, en toen dook Eaglekit op om hen uit te leggen dat het sneeuw was en dat dat vanzelfsprekend koud was. Eaglekit botste tegen haar op, maar hoewel Violetkit fragieler gebouwd was als hem deerde dat haar niet en bleef ze eenvoudigweg staan. Ze was een beetje zoals een steen - betrouwbaar en onverwurmbaar. Met een nadenkende blik op haar hoofdje en veel rustiger dan haar broertje ervoor zette ze ook haar voorpootje op het witte spul - de sneeuw. Het kraakte onder haar pootkussentje en voelde inderdaad bijzonder koud. "Sneeuw, huh?", mompelde ze zachtjes, vooral tegen zichzelf. Weer iets bijgeleerd vandaag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sparrowpaw
Member
[OPEN] Snow On The Beach DPKsfdL
Floriske
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Sparrowpaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Snow On The Beach   [OPEN] Snow On The Beach Icon_minitimezo 19 feb 2023 - 10:26

Bij het horen van Eaglekits stem sprong Sparrowkit weer op. Hoe wist Eagle al die dingen? Of was Sparrow de enige die het nog niet kende? "S-neeeeuw", herhaalde Sparrowkit langzaam, het nieuwe woord proevend. "S-neeuw. Sneeuw. Sneeuwsniwsnil." Hij grinnikte om hoe het woord vervormde in de snelheid. Het was zijn nieuwe spelletje, kijken hoe snel hij een woord kon zeggen, en dit was wel een moeilijke, met die s en dan die n, net zoals met de s en de p in zijn naam, daar struikelde hij ook altijd over als hij het erg vlug herhaalde. Eagle was makkelijker, al ging het wel heel snel raar klinken, als Igol, en Violet was erg lang, daar raakte hij soms een beetje de draad kwijt na Vio, dus als hij haar riep hield hij het soms maar bij Vi. Zij raakte de koude witte vacht nu ook aan, nadenkend. Gelukkig leek het woordje sneeuw voor haar ook nieuw, daardoor voelde Sparrow zich niet meer zo dom. Nu hij van de eerste schrik bekomen was, wilde hij ook wel nog een keer voelen. Hij voelde ook een beetje een drang zich te bewijzen opkomen, misschien door hoe Eagle gepraat had, of door hoe Violet heel rustig bleef en helemaal niet terugschrok voor de kou. Nu moest hij natuurlijk laten zien dat hij er ook niet bang voor was! Met een klein aanloopje en een onhandige sprong - die voelde alsof hij een heel eind vloog, maar die eigenlijk maar een half sprongetje was, zijn achterpoten kwamen niet eens los van de grond - landde hij met twee voorpootjes tegelijk in de sneeuw. Toen hij ze optilde zag hij dat hun afdrukjes nog in het wit stonden. O! Dus als hij erdoorheen zou lopen, kon hij precies zien waar hij gelopen had! Dat was zo leuk! Hij stapte verder, de sneeuw koud aan zijn pootjes, en hij schudde ze na iedere stap even uit, totdat hij daarbij zijn balans verloor en met een plofje in de sneeuw viel. Hij proestte en piepte en sloeg met zijn pootjes in een poging weer overeind te komen en toen hij eindelijk weer stond was hij voor één helft net een klein sneeuwpopje, zijn bruine vlekken verborgen door de sneeuw die in zijn vacht bleef hangen. Maar zijn oogjes glinsterden van plezier toen hij zijn sporen in de sneeuw zag. Die had hij gemaakt! Zo cool!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Snow On The Beach
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: