Explorers 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Explorers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Parsnipkit
Member
Explorers Boo-boo-boo-boo-the-fool
Kipperoni
9
Actief
Lie to the liars & steal from the thieves!!

CAT'S PROFILE
Age:
Gender: Tomcat ♂
Rank: ❧ Big ol' boss
Parsnipkit
BerichtOnderwerp: Explorers   Explorers Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 14:36


Explorers Dbkx6qi-1946cedd-a09d-427d-8b92-fbce4efc444f.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2I5MTM4MGE4LTMzN2MtNDE4ZS05MzI2LTA5NmQyYzExYTZmMFwvZGJreDZxaS0xOTQ2Y2VkZC1hMDlkLTQyN2QtOGI5Mi1mYmNlNGVmYzQ0NGYuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Vandaag was hij erachter gekomen dat mos aan elkaar bleef kleven. Nu hij zijn woorden een beetje had gevonden, was hij namelijk in staat om bij iedere queen of oudere kitten langs te gaan en 'was dit?' te vragen, wat behoorlijk wat denkstof opleverde. Vandaag al helemaal toen hij twee andere kittens had zien spelen met een mosballetje, en een van hen hem geduldig had verteld hoe hij er zelf een kon maken. Volledig in zichzelf opgegaan was hij nu al geruime tijd bezig met meer en meer oud mos op elkaar te duwen, zodat het bleef plakken. Met grote ogen keek hij naar zijn creatie, zijn oren trillend van excitement.

&Sprout
Terug naar boven Ga naar beneden
Sproutkit
Member
Explorers DPKsfdL
Eline
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♜ 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ♜ Kitten
Sproutkit
BerichtOnderwerp: Re: Explorers   Explorers Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 19:28


Al een tijdje zat ze de activiteiten van haar broer geïntrigreerd te bekijken. Ze kon zich met geen mogelijkheid voorstellen hoe hij het in zich had om de grote kittens aan te spreken, maar ze was blij dat hij het deed. Van een afstandje luisteren werkte namelijk evengoed en al snel begreep ze hoe de constructie van het mosballetje in elkaar stak. Dit maakte ook dat ze inzag dat Parsnip het helemaal verkeerd had gedaan. Onhandig stapte ze op hem af en zonder oogcontact te maken wees hem op een uitstekend plukje mos. "Fout."
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Explorers
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: