The Road to Home 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The Road to Home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloodhound
Member
The Road to Home Tenor
Mark
522
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: The Road to Home   The Road to Home Icon_minitimedi 28 feb 2023 - 13:02


HEAVY IS THE MOON WITH BLOOD
CRIMSON IN A SKY FULL OF BLACKEen alleen wandelde ziel, dat was de tom de afgelopen tijd. De bergen tekende nog mistig achter zijn rug in de verte. Hij had de plek van de Tribe verlaten. Lang had hij na de inbraak geleefd op de bergpunt. Gewacht en vooral veel gezocht. Hij was zoekende. Naar wat de sterren en de geesten van het hiernamaals nu van plan waren. Hij had ze vanaf zijn Apprentice tijd gediend, gedaan wat ze vroegen en naar de plekken gereisd waar hij nodig was. Hij had alles geleerd van de Tribe, hoe hun geloof in elkaar stak en hij had zijn eigen kennis ook overgebracht. Hij had zelfs de eer gekregen om zijn Totem te ontmoeten. De Totem die hem geroepen had om naar de bergen te komen voor hulp. Maar nu was zijn hulp niet meer nodig en was zijn ziel weer een beetje verdwaald. Hij hoorde er niet thuis, hoe pijnlijk die realisatie ook was. Hij mistte het uitzicht al en de manier hoe de Tribe geleefd had. Maar de Tribe was niet meer zoals voorheen. Hij hoorde er niet meer. Hij hoorde ergens anders te zijn. Net als toen de Tribe hem nodig had, zong er ditmaal weer iets in zijn oren dat hij ergens heen moest. Hij wist al waar, de vraag was alleen als hij nog verwelkomen werd.Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Road to Home
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Road to the Mountains-
Ga naar: