I was never right for the hero type of role 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I was never right for the hero type of role

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Alder •
Member
I was never right for the hero type of role DPKsfdL
Cynthia
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue (Former cave guard)
Alder •
BerichtOnderwerp: I was never right for the hero type of role   I was never right for the hero type of role Icon_minitimema 8 mei 2023 - 15:01

Hoe meer tijd hij hier doorbracht, hoe meer hij ook over de clans te weten kwam. Hij leerde de grenzen wel kennen, ook al vroeg hij zich ergens nog steeds af waarom het echt nodig was. Het was iets dat ze in de bergen niet echt kenden tenslotte. Hij wist dan ondertussen ook wanneer hij er een overstak, maar de verschillende geuren qua clans waren toch nog niet het makkelijkste om uit elkaar te halen. Voor nu was hij op een plek waar het duidelijk was dat al deze clans wel eens samen kwamen. Fourtrees noemden ze het als hij het goed had onthouden. Hij snapte alleen niet helemaal waarom dat zo was. Want ja, hij zag bomen, maar er waren maar drie echt grote bomen, een vierde was een afgebrandde stomp. Misschien was het ooit een boom geweest net als de andere drie, maar dat was het nu niet meer.

[Shinystone]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I was never right for the hero type of role
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: