Counting stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Counting stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lilypool
Member
Counting stars DPKsfdL
Cynthia
311
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Lilypool
BerichtOnderwerp: Counting stars   Counting stars Icon_minitimema 15 mei 2023 - 15:46

In de nacht was het nog kouder, maar helaas had ze niet kunnen slapen en ze wilde de andere warriors niet lastigvallen. Daarom was ze het kamp uit gegaan, ondanks dat het zo koud was. Ze kon haar adem duidelijk in wolkjes voor haar snuit zien, iets wat aangaf dat het inderdaad koud genoeg was dat haar adem zelfs te zien was. Ze liet haar blik op de lucht vallen, waar ze de sterren kon zien. Starclan keek vanaf daar neer op de clans, dat wilde ze geloven tenminste. Ook al vroeg ze zich wel af waarom ze niks deden of was dit iets waar ze niks aan konden doen? Konden ze alleen maar toekijken hoe de clans langzaam aan het uithongeren waren?

[Crystalstar]


Counting stars S3HBvx
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
Counting stars E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Counting stars   Counting stars Icon_minitimema 15 mei 2023 - 22:06

Haar ledematen waren uitgeput, elke stap was een immense inspanning, en haar ogen vielen bijna dicht van vermoeidheid. Toch ging ze door, want ze had al één uitgemergelde muis gevangen, en dat zouden er twee worden voordat ze zichzelf terug liet keren naar het kamp. Eén voor haar, en één voor de clan. Waarom zou ze nog leader zijn als ze alleen maar nam, en niks teruggaf. Een kloppende hoofdpijn maakte Crystalstar's concentratie wazig, en achter in haar kop wist ze ook wel dat het niks meer ging worden, en dat ze zichzelf alleen maar nodeloos in gevaar bracht. `s Nachts jagen was niet bepaald veilig, zeker niet voor een ondervoede Leader met zoveel vijanden als zij. Crystalstar was net tot de conclusie gekomen dat ze terug moest gaan toen ze een geluidje hoorde. Zonder ook maar een seconde na te denken lanceerde ze zichzelf met haar achterpoten, waarbij ze een intense draai met haar lichaam maakte zodat ze in de richting van het geluid vloog. Pas toen ze de bron van het geluid tegen de grond had gewerkt, merkte ze op dat het geen prooi of vijand was, maar haar slapeloze clangenoot.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Counting stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: