Welcome to the Playground 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Welcome to the Playground

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skadi
Captain
Welcome to the Playground Skadi-10
Elfje
658
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: Welcome to the Playground   Welcome to the Playground Icon_minitimedi 16 mei 2023 - 19:46

Skadi
Only those with my blessing will outlive the cold
Irritatie borrelde onder de huid van de kattin. Ze moest ervoor zorgen dat die jongen van haar niet zouden sterven, maar dat betekende dat ze voor het grootste deel van haar tijd vast zat in de Nursing Service. Dat zorgde er zeker niet voor dat haar prikkelbare humeur er beter op werd. In tegendeel, al die krijsende kinderen legde ze liever de nek om, als dat niet heel het punt zou tegengaan waarom ze kittens nodig hadden. Waarom zij kittens had geproduceerd voor de Elite. Toch, dat betekende niet dat ze veel liefde voor ze over had. Wat het wel betekende is dat de neiging om iemand een graf in te werken steeds groter werd. Skadi kon niet wachten tot ze haar kinderen eindelijk achter kon laten rond een moon of drie zonder dat ze zich na een seconde al van een helling af zouden werpen of zoiets, maar dat leek nog lang te duren.

+ RolloBolloBeer
coded by Beany


Welcome to the Playground Skadi_17

Welcome to the Playground COxUkZtWelcome to the Playground E8v3o2Welcome to the Playground Skadi_12Welcome to the Playground Member10Welcome to the Playground Toothy10
:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Rollo
Member
Welcome to the Playground DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Rollo
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the Playground   Welcome to the Playground Icon_minitimedo 18 mei 2023 - 17:53


Rollo lag voldoend op zijn rug over zijn ronde buik te wrijven. Hij mocht misschien nog maar een moon oud zijn, zijn appetijt was als een volwassen beer. Hij was niet perse dik door al het overvloed van melk maar juist groot. Hij groeide als kool en leek hierdoor wel alsof hij al een stuk ouder was. Toch was hij nog maar echt rond een moon oud, als je het wou geloven of niet. Waarschijnlijk kwam het door zijn vaders genen, die op zijn beurt ook een flinke kater was. Zijn moeder was ook sterk hoor, dat was ook een dikke feit. Ze was zelfs de Captain van de Elite en dat zei vrij veel. Niet dat Rollo dat op dit moment begreep, noch begreep hij andere dingen niet. Daar was hij gewoon nog te jong voor. Het enige wat hij wist was; eten, groeien, stoeien, eten, slapen, groeien.. weer even stoeien, groeien en slapen. Zo zag zijn dag er wel z’n beetje uit op het moment. Rollo keek even omhoog, waar hij zijn moeder zag. Hij knipperde met zijn ogen. Zijn aandacht was om het voorwerp gevallen die om haar nek hing. Dat viel hem pas voor het eerst op. Rollo voelde aan zijn eigen nek. Daar had hijzelf niks. Huh?


Welcome to the Playground 994b4810
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Welcome to the Playground
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: The Elite Territory :: The Elite Main Base :: Nursing Service-
Ga naar: