Overheated 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Overheated

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
Overheated Orchis20
m
925
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Overheated   Overheated Icon_minitimema 10 jul 2023 - 13:15

You can run but you can't hide

Het was een extreem warme dag geweest. Zo plots was de hitte aangekomen en had zijn kamer boven in het kamp veranderd in een sauna. Orchis had het zwaar. Hij kon zijn warmte maar niet kwijt. Op zijn slaapplek op de oude bank lag hij gespreid op zijn buik. Zijn ademhaling was benauwd en snel. Zijn natte zweet vacht plakte op zijn transpirerende huid. Zijn eczeem die zijn lichaam grotendeels begon over te nemen was ook niet blij met de situatie. Het kleurde vuurrood en was nog heter dan zijn kamer zelf. Korstige bulten begonnen uit de plekken te vormen van het gekrab, zijn barstende huid en zijn gezweet. Hij begon ouder te worden en dat taste zijn lichaam erger aan dan het al was. Orchis bezweek op een gegeven moment van de warmte en had een bewaker geroepen en hem gecommandeerd iemand te zoeken die hem wat water kon brengen. Orchis liet nooit zijn zwakte tonen maar hij kon het nu niet aan. Hij had hulp nodig en naar buiten kon hij niet. Dan zal de hele clan zien wat zijn status was. Dan zou hij liever vannacht bezwijken van de warmte.

+BleaktailOverheated Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Bleaktail
Member
Overheated 0rS1Iyi
Dorian
539
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Overheated   Overheated Icon_minitimema 10 jul 2023 - 21:34

Op dagen zoals deze was hij maar wat blij een tabby te zijn en geen langharige floofball. Maar de natuur leek dit jaar tussen extremen te zwaaien en ook hij had het zwaar. De droogte hield flink aan en elke dag leek wel warmer te zijn dan die daarvoor. Bleaktail hield zich verscholen in de schaduw bij de ingang van de Storage Depot. Het was een rust van korte duur, want met zijn status zou het slechts een kwestie van tijd zijn voordat hij nieuwe commands op zijn gesmeten kreeg. Geërgerd zwiepte hij met zijn staart. Hoe lang liep hij hier nu al wel niet rond? En voor wat ook alweer?
Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Er kwam een bewaker de hoek om gesneld.
"Jij daar! Zoek water voor Orchis en snel!"
Dat was zo'n beetje alles wat Bleak er van had meegekregen. Meer hoefde hij ook niet te weten. Orchis zat in de problemen, hij had water nodig. En het was zijn taak, zijn eer om zijn leider daarvan te mogen voorzien. Bleaktail kwam gelijk in actie. Hij sprintte naar het einde van het Storage Depot. Griste daar een ijzeren bakje, deels verroest, uit een van de half openstaande kluizen en rende ermee naar de lekkende pijpen. Er kwam bijna geen water meer uit. Bleak zetten zijn gewicht op een van de pijpen zodat deze ietwat schuin kwam te staan, dan zou het water tenminste nog op een uitstaanbaar tempo het bakje in stromen. Eenmaal gevuld zette hij zijn tanden in de rand en tilde het bakje voorzichtig op. De terugweg was een constante strijd tussen het balanceren en het behouden van zijn loopsheid.
Bleaks hart bonsde in zijn borstkas. Hij had Orchis al in geen week(en?) meer gezien. Wie wel? Hij had geen flauw idee. En nu mocht hij de Headquarters binnen om Orchis water te brengen. Bleak nam de route via de rails, stapte voorzichtig maar snel de kamer binnen en verspilde geen druppel terwijl hij het bakje met een zachte Clank bij Orchis neer zetten. Hij zag er niet best uit, helemaal niet best! Bleaktail hoopte dat hij nog niet te laat was. Niet vanwege de gevolgen voor hemzelf maar voor Orchis. Orchis zijn enige "echte" vriend binnen de Elite.


Overheated Xf6nctP
Overheated LVq0Br9You cannot kill me in any way that mattersOverheated LVq0Br9
Overheated COxUkZt  Overheated 23mrb6w
Extra::
Terug naar boven Ga naar beneden
Orchis
General
Overheated Orchis20
m
925
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Overheated   Overheated Icon_minitimewo 12 jul 2023 - 11:13

You can run but you can't hide
Met diepe ademtuigen wachtte hij. In de tijd dat hij wachtte probeerde hij niet aan de warmte te denken. Dat was helaas makkelijker gezegd dan gedaan. De verstikkende warmte drukte zo in zijn kop dat hij niets anders kon dan er over denken. Het leek wel alsof hij op een brandstapel gegooid was en letterlijk de kattenhel in geroosterd werd. Natuurlijk was het net even iets extremer in zijn belevenis dan de werkelijkheid. Orchis lichaam was al een bij elkaar geraapt zooitje en nu na een aantal jaren levend als General van de Elite takelde hij net wat sneller af. Hij begon ouder te worden en dat viel hem net even wat zwaarder dan de algemene kat. Op een gegeven moment kwam zijn redding binnengestapt met een bakje water. Orchis hief minimaal zijn kop op, om de meeste energie wat hij nog had te besparen. Voor enkele secondes plaatste hij niet wie er binnen was. Zijn brein was enkel gericht om het water in zijn kurkdroge keel te krijgen. Pas nadat hij het gehele bak met water naar binnen had weten te slurpen richtte hij zijn blauwe ogen op de ander. De zilverkleurige zwartgestreepte tom-cat herkende hij natuurlijk uit duizenden. Hij had hem lang in de gaten gehouden, lang achtervolgd en zijn oude loyaliteit voor Brat uit hem gewrongen. Nu was hij van hem. Net als de rest van de Elite katten hier. Trouw als een viervoeten, ieder klaar om voor hem te sterven als hij dat hen oplegde. Orchis likte zijn schalen lippen af. De laatste keer dat hij hem één op één had gesproken was toen hij hem opgedragen had zijn bloedlijn uit te breiden. Dat was hem gelukt. De Elite had door hem en Skadi weer wat nieuw jong bloed rondlopen. “Bleaktail.” Sprak hij op een gegeven moment. Zijn naam kleefde vies op zijn tong. Dat hij zijn clannaam nog droeg was niet altijd pleasend voor Orchis. “Of is het tegenwoordig al eens iets anders geworden?” Hintte de General.Overheated Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Overheated   Overheated Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Overheated
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: The Elite Territory :: The Elite Main Base :: Headquarter-
Ga naar: