The Red Badge of Courage 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The Red Badge of Courage

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Astralkit,
Member
The Red Badge of Courage DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Astralkit,
BerichtOnderwerp: The Red Badge of Courage   The Red Badge of Courage Icon_minitimema 10 jul 2023 - 22:58

Zijn moeder had hem geïnformeerd dat op een bepaald moment je in aanraking zal komen met een zogeheten leermeester. Een leermeester kon verschillend zijn maar elk met hetzelfde doel: om te zien als iemand klaar was om Apprentice te worden. Zijn zuster, Ivorykit, was al met een leermeester in contact gekomen. Hij had zich afgevraagd waarom zij eerder dan hem.  Was dat gewoon toeval, of zat er een achterliggende reden voor? Vond zijn moeder hem misschien nog niet volgroeid genoeg om Apprentice te worden? Hij was dan misschien aan de kleine kant.. hij had zijn kopje er zeker wel al bij. Hij durfde zichzelf al veder ontwikkeld te noemen dan zijn leeftijdgenoten. Astralkit probeerde er maar geen groot probleem van te maken en was uiteindelijk de opvolgende dagen doorgegaan met zijn eigen bezigheden. Vandaag was hij creatief bezig. Hij had wat enkele bloeiende bloemetjes geplukt die in het kamp te vinden waren. Daarmee probeerde hij een ketting te maken voor zijn moeder. Ze leek de laatste dagen verdrietig.. of bang. Hij wist niet zo goed welke emotie, het was ieder geval geen positieve. Hopelijk kon hij haar hiermee wat opvrolijken.


“Sometimes, we do bad things for the ones we love. It doesn't mean It's right;The Red Badge of Courage 00f7c310
It means love is more important.”
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Red Badge of Courage
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: