Vrouwen moeten poetsen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Vrouwen moeten poetsen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
Vrouwen moeten poetsen  Orchis20
m
916
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Vrouwen moeten poetsen    Vrouwen moeten poetsen  Icon_minitimema 17 jul 2023 - 14:07

You can run but you can't hide

Winter was officieel voorbij. Hitte sleepte zich weer over het land heen. De ene dag was het wat koeler, regende het en soms een aardige windvlaag hier en daar. De volgende dag scheen de zon fel op zijn pels en leek hij weg te branden. Prooi was weer in overvloed en de Elite haalde stapels met voedsel binnen. De clan was goed gevoed, de patrols liepen strak, en zijn Members waren sterk. Thunderclan was aan het wankelen en wie weet hoelang het nog zou duren voor Eveningstar door zou draaien en een oorlog zou starten tegen Shadowclan. Riverclan was zwaar getroffen deze winter en had vele krijgers verloren. Nu zou het nog weken duren voor de uitgemergelde vissen weer sterk zouden zijn. En Windclan? Windclan was gewoon Windclan. Één zuchtje van Orchis en ze waaide om. Geduld was een schone zaak en zijn clan zou dat ook in gaan zien. Maar nu eerst was het tijd voor een grote schoonmaak. Als hij straks zijn winst zou behalen dan moeten de plekken waar de feestjes worden gegeven wel strak bijliggen. Orchis had daarom Hyzenthlay erop af gestuurd. Het was een feit dat vrouwen toch het beste konden schoonmaken. Nu was hij onderweg naar de Proving Ground waar de she-cat haar werk moest doen. Het hele buitenbed lag namelijk vol takken en bladeren van nog de laagseizoenen. Dat moest er zoveel mogelijk uit en weggebracht worden. Orchis nam liggend plaats op de eerste verhoging van de Outpost; zo kon hij alsnog wat communiceren met zijn poetser. De zon scheen warm dus hij had expres een schaduwplekje gekozen om in te liggen. Er lag een kleine grimas op zijn scheve snuit terwijl hij toekeek hoe Hyzenthlay stond te zweten. “Vergeet niet om ook wat puin uit het laag water te vissen.” Riep hij, met zijn poot naar beneden wijzend. Het zwembad liep hier stijl omlaag en eindige in een smurrie moederpoel. Eenmaal daar in, was er niet meer uit…

+ Hyzenthlay


Vrouwen moeten poetsen  Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Vrouwen moeten poetsen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: The Elite Territory :: The Elite Territory :: Proving Ground-
Ga naar: