It's annoying, being bored. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's annoying, being bored.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Specklepaw.
Member
It's annoying, being bored.  DPKsfdL
Elfje
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Specklepaw.
BerichtOnderwerp: It's annoying, being bored.    It's annoying, being bored.  Icon_minitimevr 15 sep 2023 - 16:06

Ze verveelde zich en dat leidde eigenlijk nooit echt tot goede keuzes. Specklepaw was een pittige dame met een grote nieuwsgierigheid, iets wat haar al wel vaker in de problemen had gebracht. Gelukkig had ze zich altijd onder een straf uit weten praten, maarja, haar huidige situatie was al straf genoeg. Haar training tot warrior schoot niet echt op, dus ze zat nu vaak niets te doen. Om al het gezeur en gejammer maar te ontlopen, en al die stomme apprentice taakjes ook, glipte ze vaak het kamp maar uit om te jagen. Jagen was ze best goed in geworden, maar het was haar vechttraining die zwaar achter liep. Nou, dan was het maar mooi dat ze dat ook niet hoefde te doen. Plus, ze was er zeker van dat ze heus wel haar mannetje kon staan. Of, nouja, vrouwtje, want lieten ze niet seksistisch zijn. Maarja, ze had al een tijdje niets meer kunnen vinden, geen eens een muisje, dus was ze maar naar deze plek gelopen, Fourtrees, waar niemand kon zeiken dat ze te dicht bij de grenzen was. Nouja, ze konden vast wel een reden vinden, met name dat ze alle drie al overstoken was, maar dat was niet echt haar zorg. Ze had nooit wat gejat, alleen maar met katten gepraat, dus ze zag het probleem niet. Niet zo erg als het niet vinden van prooi, in ieder geval. Mooie leugen, die Green Leaf, als het haar nog steeds geen prooi kon opleveren om terug naar het kamp te brengen.

+Chestnutpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Chestnutpaw
Member
It's annoying, being bored.  DPKsfdL
Esmee
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chestnutpaw
BerichtOnderwerp: Re: It's annoying, being bored.    It's annoying, being bored.  Icon_minitimedo 21 sep 2023 - 16:34

Langzaam slenterde Chestnutpaw het kamp uit. Ze was moe van de training en had het ontzettend warm en wou even de schaduw van Fourtrees opzoeken. Eenmaal buiten het kamp snoof ze de kalme geur van bos op en voelde zich meteen iets beter. Ze was nogsteed moe en warm maar ze had wel motivatie om even iets te vangen als de gelegenheid zich voor zou doen. Halverwege rook ze ineens iets wat verdacht veel naar muis rook. Ze loerde om zich heen en zag een kleine gestalte tussen de bladeren bewegen. "Bingo." dacht ze. Ze nam haar sluippositie in en ging op het muisje af. Toen ze het beest wou pakken stapte ze op een takje en veroorzaakte een luid gekraak waardoor de muis snel een holletje in rende. "Muizenstront!" riep ze gefrustreerd uit. Ze liep geirriteerd verder naar Fourtrees. Toen ze de grote bladeren zag rook Chestnut ineens RiverClan. Stokstijf bleef ze stilstaan en sloop een bosje onder. Chestnut zag een schildpadpoes, nog wel in haar eigen gebied. Ze besloot dat het geen kwaad kom om hallo te zeggen. "Hoi, ik ben Chestnutpaw." zei ze met een klein stemmetje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Specklepaw.
Member
It's annoying, being bored.  DPKsfdL
Elfje
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Specklepaw.
BerichtOnderwerp: Re: It's annoying, being bored.    It's annoying, being bored.  Icon_minitimeza 23 sep 2023 - 22:56

Specklepaw was gewoon heerlijk in het zonnetje gaan liggen op een gegeven punt, aangezien ze geen zin had om doelloos rond te lopen in de hoop dat ze de geur van een prooidier op pikte. Ze kon ook gewoon genieten van de felle zon die scheen en wachten tot een spoor van een muisje of vogel naar haar toe zou komen. En anders probeerde ze wel ergens een vis of wat anders te vinden voor ze terugkeerde naar het kamp. Echter zou ze niet in alle rust kunnen zonnebaden, want een stem van de ThunderClan kant van Fourtrees riep naar haar toe. Specklepaw opende één oog en zag een cyperse apprentice staan. Een jong kind, by the looks of it. Ze liet een zucht ontsnappen voor ze beide open ogen deed en zichzelf omhoog hees in een zittende positie. "Hallo. Specklepaw," reageerde ze, misschien een tikkeltje kortaf. Maarja, could you blame her? Ze had al een warrior name willen hebben met haar twaalf moons.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's annoying, being bored.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: