Time is not always done... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Time is not always done...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Remnantwolf
Medicine cat
Time is not always done... Kfjj0PI
Butter
855
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Time is not always done...   Time is not always done... Icon_minitimezo 8 okt 2023 - 16:33

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
De Medicine Cat wist dat Jayfreckle elk moment haar kittens op de wereld kon brengen. De kattin was onrustig, haar buik was gegroeid en ze leek volkomen gezond. Echter was er een afwezigheid achter de ogen van de kattin die de jonge Medicine Cat wat voorzichtiger maar ook oplettender maakte. Niet elke kattin had direct moedergevoelens, daarnaast was het niet in het karakter van elke kat om de kittens met de liefde te bestoken die elke kat nodig had.

Soms vroeg ze zich vaag af of Newtspark wellicht die liefde gemist had. Zijzelf was onder het oog van meerdere verschillende katten opgegroeid en hoewel ze af en toe afvroeg hoe het was om moeder te zijn, was haar pad anders; en zou dat ook anders blijven. Immers had ze geen moment getwijfeld, natuurlijk kittens waren leuk. De liefde was prachtig, en heel af en toe voelde ze wel eenzaamheid in haar hartje binnendringen. Echter was elke kat even belangrijk in haar poten, en voorzichtig en gaandeweg voelde ze toch een soort, een ander soort verbintenis. Verantwoordelijk misschien?

Dat was dan ook de reden waarom ze heel geduldig de bevallen begeleidde terwijl er twee kittens geboren werden. De kattin had geen woord gesproken en hoewel ze de kittens liet zogen, had al het andere in de poten van de Medicine Cat gelegen. Het schoon likken, het voorzichtig checken van de gezondheid. "Wat zijn hun namen?" Begon ze voorzichtig. Er kwam geen antwoord, de kattin staarde enkel naar de kittens terwijl ze met haar oortjes trok. "Geen idee.. krijgen ze ooit wel." Het klonk afwezig, bijna kil. "Dan zullen ze voor nu Sweetkit en Bellkit heten." Misschien dat het idee van lieve namen de kattin zouden helpen opleven. "Sweetkit en Bellkit." Snoof de jonge moeder bevestigend. Het was beter dan de ene of de andere. De vacht omschrijven. Daarnaast hadden kittens op die leeftijd nog geen karakter die ze konden laten zien. Nee, ze verdiende een identiteit vanaf dag een.

OOC: Sweetkit & Bellkit eerst <3
Time is not always done... Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Sweetkit,
Member
Time is not always done... DPKsfdL
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Sweetkit,
BerichtOnderwerp: Re: Time is not always done...   Time is not always done... Icon_minitimezo 8 okt 2023 - 17:43


Klein en hulpeloos kwam hij ter wereld. Niks bijzonders, enkel net zoals elke andere kitten. Het enige wat hem bijzonder maakte, was wat er in de toekomst gebeuren zal. Hoe hij zou opgroeien, hoe hij zijn pad zal gaan bewandelen en hoe zijn personaliteit zich zal vormen. Maar nu was hij enkel een grijs, hulpeloos balletje vacht dat net zoals elke andere pasgeboren kitten, de warme geur van melk volgde en probeerde te drinken. Het was dat het jonge katertje enkel bezig was met drinken van de warme, zoete melk, maar de warmte van moederliefde was duidelijk afwezig bij zijn moeder Jayfreckle. Zo afwezig dat ze hem en zijn zusje zelfs niet meteen namen wilde geven. Die taak was aan de medicine cat afgelegd. Gelukkig verzekerde dat wel dat de kitten een mooie naam zou krijgen in plaats van een naam dat duidelijke haat betekende. "Dan zullen ze voor nu Sweetkit en Bellkit heten." miauwde Remnantwolf. Jayfreckle bevestigde het alles behalve liefdevol, maar dat maakte voor de jonge Sweetkit nog niet uit. Hij kreeg zijn melk en dat was voor nu genoeg voor hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bellkit
Member
Time is not always done... DPKsfdL
Esmee aka Mara
2
Actief
there's just no time to die

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Bellkit
BerichtOnderwerp: Re: Time is not always done...   Time is not always done... Icon_minitimedi 10 okt 2023 - 9:24

Meteen toen ze het zachte mos voelde tegen haar kleine lijfje wou ze haar oogjes open doen, maar ze merkte tot haar frustratie dat het niet ging. Dan maar haar neusje gebruiken. Ze zocht de geur van haar moeders melk, en vond die. Tevreden begon ze melk te drinken terwijl ze op de achtergrond een kattin hoorde mauwen. "Dan zullen ze voor nu Sweetkit en Bellkit heten." ze dacht dat het haar moeder was maar al snel had ze door dat haar moeder eigenlijk vrij weinig zei. Ze kwam niet erg blij over met haar kits. Teleurgesteld kromp ze in elkaar in had meteen geen zin meer in melk. Ze krulde zich op tegen Jayfreckle en ging maar even slapen terwijl ze de warme vaht van haar pasgeboren broertje Sweetkit tegen zich aan voelde. Ook haar moeders vacht was warm, maar er kwam een soort kille gloed vanaf. Bellkit trok met haar oortjes en viel toen in slaap.
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
Time is not always done... Kfjj0PI
Butter
855
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: Time is not always done...   Time is not always done... Icon_minitimezo 15 okt 2023 - 8:16

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
De Medicine Cat keek ietwat gerustgesteld toe toen de twee kittens duidelijk gezond begonnen te drinken. De ademhaling was in orde en ook de bewegingen waren krachtig genoeg om hun gezondheid te bevestigen. De moeder leek nog niet betamelijk gelukkig, maar wel in staat om de kittens de voeding die ze nodig hadden te geven. Ze bleef liggen, verstijfd wellicht en niet bepaald verwelkomend maar ze deed de taak. Een beetje alsof ze perse de teken van de Elders moest verwijderen. In alle opzichten was het alsnog beter dan een kitten met groenhoest. De jonge Medicine Cat sloot haar ogen kort voordat ze even snel controleerde of de Queen nog wat nodig had. Intussen leken de pasgeboren kittens te rusten.
Time is not always done... Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Time is not always done...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: