[IMPORTANT ANNOUNCEMENT] Toekomst van WarriorCatsnl 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [IMPORTANT ANNOUNCEMENT] Toekomst van WarriorCatsnl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
[IMPORTANT ANNOUNCEMENT] Toekomst van WarriorCatsnl BXcdW76
Kip
3528
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: [IMPORTANT ANNOUNCEMENT] Toekomst van WarriorCatsnl   [IMPORTANT ANNOUNCEMENT] Toekomst van WarriorCatsnl Icon_minitimewo 13 dec 2023 - 8:31


ANNOUNCEMENT
WE'RE ALL PART OF A STORY, PART OF A TALE.
Lieve Leden,

Zoals ieder van jullie waarschijnlijk wel heeft gemerkt, is het al enige tijd vrij stil op het forum. Over de jaren heen is Warrior Cats een belangrijk hoofdstuk geweest in de levens van heel veel mensen, zeker inclusief die van mij. Inmiddels zijn we echter allemaal een stukje ouder geworden, en het is te merken dat we allemaal andere, belangrijke volwassen (bah) zaken te doen hebben.

Vandaar deze announcement. Geen zorgen, Warrior Cats gaat heus niet officieel dicht, maar vanaf heden zet het team een algeheel stapje terug.

Wat betekent dit voor de site?
Er zullen dus geen evenementen/initiatieven meer komen uit het team. Dit betekend dus geen IC of OOC events meer in de nabije toekomst. Verder zullen er in principe ook geen (regelmatige) updates meer komen over dingen zoals de Update pagina, de Slider, de High ranks, Lay-out, etc. Iedereen is gewoon nog vrij om te posten met diens geliefde karakter, natuurlijk.

Mocht je zelf nog graag een evenement op willen zetten, of heb je een leuk idee? Alleen maar tof. Het team is altijd nog gewoon bereikbaar via Discord. Op verzoek kunnen we zeker nog wel wat dingetjes posten en aanpassen! Je kan ons bereiken door het team te taggen in de discord, of een privé berichtje naar ons te sturen (wederom via discord, via de site zelf wordt wellicht over het hoofd gezien).

Een klein dankwoord:
Vanuit ons allemaal naar jullie allemaal, een ontzettend warme, grote shout out en dank voor iedereen die hart en ziel in deze site heeft gestoken, of dat nu over het opzetten van de site, of vol enthousiasme posten is.  Al bijna 14 jaar heeft deze site onafgebroken activiteit gezien! Als ik even vanuit mezelf als Kip mag spreken in plaats van het team, ik zit ontzettend vol genegenheid voor deze site en alles dat het me heeft gegeven. Wellicht dat er in de toekomst weer ruimte is voor een wedergeboorte, maar voor nu geef ik een hele dikke kus en grote dank aan dit hoofdstuk van m'n leven.

xx het Team
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[IMPORTANT ANNOUNCEMENT] Toekomst van WarriorCatsnl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Bulletin Board :: Announcements-
Ga naar: