I am an international superspy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I am an international superspy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
I am an international superspy 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
962
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: I am an international superspy   I am an international superspy Icon_minitimewo 8 mei 2024 - 14:20


I am an international superspy Izz341
At the end of everything.
Hold onto anything.

Met been diepe zucht liet de kater zich op zijn bips vallen zodra hij zijn den gevonden had. Hawkchase had die ochtend netjes alle patrols er op uitgestuurd en hij had zijn dagelijkse ronde door het kamp gemaakt en geluisterd naar al het gezeik van zijn clanmates om van alles en nog wat. Elders die last hadden van apprentices, Warriors die zichzelf zo belangrijk vonden dat ze comentaar leverde op de patrols waarop ze uitgestuurd waren. De dagelijkse ongein die windclan altijd zo gezellig maakte.

Na al het gezeik had hij vandaag echter ook iemand opgezocht die ook wel bekend stond om zijn ..gezelligheid. Rosequartz, een senior warrior wiens naam vaker dan niet door het kamp de ronde ging. Hij had hem uitgenodigd om iets te overleggen in de privacy van zijn den die ochtend, een taak die speciaal voor hem uitgekozen was. En afwachtend wachtte hij de kater af, hem de kans gevend om rustig zijn ontbijtje op te smikkellen

+Rosequartz
 


I am an international superspy YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Rosequartz
Member
I am an international superspy 57e10fa8b17af4449f119f6da64c7f7d8640acd3
Els
13
Actief
history is written by the victors

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Rosequartz
BerichtOnderwerp: Re: I am an international superspy   I am an international superspy Icon_minitimewo 8 mei 2024 - 23:10I am an international superspy Dcsbbr9-935ec6ce-8d0f-4b4e-ad9c-098a43ebe97c.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzUwMDI5ZDhkLTNjNzItNDk5MS1iM2FhLWYwMzdhMzFhNTA5N1wvZGNzYmJyOS05MzVlYzZjZS04ZDBmLTRiNGUtYWQ5Yy0wOThhNDNlYmU5N2MucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
La tua bellezza è un crimine
Compensa per il crimine in forma chiamò la morte
I am an international superspy Dcsbaon-3fc6a838-3f29-4027-bf88-f21bda73b190.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzUwMDI5ZDhkLTNjNzItNDk5MS1iM2FhLWYwMzdhMzFhNTA5N1wvZGNzYmFvbi0zZmM2YTgzOC0zZjI5LTQwMjctYmY4OC1mMjFiZGE3M2IxOTAucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


Normalieter slaagde de kater erin het eeuwig rumoerige kamp uit te filteren. Het gesprint en gepiep van elke kitten of apprentice ging het ene oor in, en het andere oor weer uit. Misschien was het omdat hij een dagje ouder werd, maar vandaag werkte ieder teken van geouwehoer hem op de zenuwen. Al dat hij wenste was om zijn konijn op de peuzelen in alle vrede, en vooral alle stilte.

Enthousiasme of vrolijkheid spatte dan ook niet van zijn gelaat toen hij zich een weg maakte naar het hol van Blazestar, waar hij voor mysterieuze redenen uitgenodigd was, en dat betekende vast niets goeds. Werd het weer tijd om zo'n druktemaker op zich te nemen? Hij was nog maar net van de vorige brandbom af. Bij StarClan, het was dat de Clan nog moest profiteren van zijn waardevolle bijdragen als jager en mentor, maar op momenten als deze leek de Elders Den wel erg comfortabel.

"Blazestar," begroette hij de rode kater zodra hij het hol binnenstapte, gepaard met een knikje van zijn kop. "Hectische ochtend, is het niet?" Zijn woorden werden beaamd door een lichtelijk geirriteerde zwiep van zijn pluizige staart.


in all chaos
there is calculation

Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
I am an international superspy 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
962
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: I am an international superspy   I am an international superspy Icon_minitimewo 15 mei 2024 - 20:47


I am an international superspy Izz341
At the end of everything.
Hold onto anything.

Toen de senior eindelijk zijn den in kwam gestapt knikte de leader kort, een vermoeide glimlach were hem kort gegund voordat Blazestars mondhoeken de spierkracht zat werden. "Starclan verdomme zeg da wel" bromde hij, de warrior zijn vraag beantwoordend. "Tis alsof ze heel de winter hun geklaag hebben opgespaard alsof we het nu wel gebruiken kunnen" Windclan stond er inmiddels om bekend, het eindeloze gekibbel onderling. Het was als het ware één grote familie die ruzie met zichzelf mocht maken aar oh way als iemand van buiten af hun pels verkeerd strook. Het was ergens wel sierend- maar vaker dan inet ontzettend vermoeiend als je de boel leiden moest.

"Gelukkig kan ik op jouw geweldige gezelligheid rekenen of niet?" vroeg hij met een kleine speelse glimlach op zijn kop. waarna hij zijn staart over zijn poten heen krulde "Ik zal je niet te veel proberen om te kopen met lieve woorden- ik heb een opdracht voor je"
 


I am an international superspy YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I am an international superspy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: